2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

Tarih kac
ayınızı aldı

Tarih kac ayınızı aldı
Tarih çok daha kısa sürer altyapın varsa... Benim geçen seneden İnkilap tarihi ve sonrası için altyapım çok iyi. Osmanlı tarihi ve geriye doğru gittikçe zayıf ama tarih ezber işi ve çok soru çözerek kolayca alt edilebilir. Süre vermem gerekirse iki hafta ezber yaptım soru çözüyorum şimdi. Lisede de iyiydi Tarihim Osmanlı tarihine unutmuş olsam da hatırladığım bilgi kırıntılarını birleştirerek kısa sürede ezberledim genel hatlarıyla.

"Merhaba,

Geçtiğimiz hafta yaptığımız bilgilendirmeyi yeniden yapmak istiyoruz. WhatsApp, Facebook vb. sosyal medya iletişim ağlarında grup kurup çağrı yapan üyelerin hesapları uyarısız kapatılmaktadır. Not : Bu tür bir paylaşımda bulunmadıysanız lütfen bu özel mesajı dikkate almayınız."

Yukarıdaki mesaj tüm üyelerimize bildirim olarak gitmiştir, lütfen bildirim olarak gelen bu uyarıyı dikkate alınız.

Whatsapp grubunun vakit kaybı olduğunu düşünüp kabul etmemiştim zaten. Yazı için teşekkür ederim. Başka biri whatsapp grubu kuralım yazmaz bende cevaplamak zorunda kalmam :)

merhaba kızlar hepinize kolay gelsin... benin sizin fikirlerinize ihtiyacım var. 2 yıl önce kpss ye girdim ve 72 puan aldım. 3 yıldır özel bir kurumda müdürlük yapıyorum. evliyim bir buçuk yaşında kızım var. tekrar kpss çalışayım diyorum ama bir yandan da ales ve yds var aklımda. biliyorum ki birine yönelmem lazım. bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım var. malum çocuk olunca ve çalışan biri olarak sınava hazırlanmak zor olacak. sizce hangisinin hazırlığı daha kolaydır bilgisi olan varmı. yada yds ve alese çalışmış arkadaşlarım var mı. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden tşkler

Ben yds ye hazırlandık ve geçtim. Ingilizce sınavını geçmek kolay değil. Çok çalışmak gerekir. Temel yoksa daha fazla çalışmak gerekir. Kpss yds ye göre daha kolay bir sınav.
Şöyle düşünün bence. Diyelim ki yds yi geçtim. Yds puanı ile daha iyi bir yere hemen yerlesebilir miyim yoksa kpss ile mi yerlesebilirim. Siz bölümünüzu çalışma alaninizin olanaklarını bilirsiniz. Ona göre karar verirsiniz. Mesala benim bölümde yds yi geçtim yüksek lisans da bitti ama bostayim. Kpss ye karar verdim.
Kesin karar vermek önemli. Yds mi kpss mi diye düşünmek insanı yıpratıyor. Ikisine aynı anda çalışmak tamamen yalnış olur bana göre.

Ales e hazirlanmayi dusunursen de ales e hazirlanirsan zaten kpss ye hazırlanmış oluyorsun bir bakıma. Kpss deki türkçe mat mantığı artık ales deki gibi oldu sanki

Ben de katılayım :) ben konu konu ilerlemektense kitabı bitirmenin daha mantıklı olduğuna inanıyorum arkadaşlar. Hangi yayınları çözüyorsunuz

Slm kızlar bende 2018 KPSS ye hazırlanmak istiyorum 31 yaşındayım iki yaşında kızım var bide 10 haftalık hamileyim bende matematik ten başlamayı düşünüyorum.bi yandanda korkuyorum tabi önceki senede girdim düşük puan aldım . Hayırlısı bakalım.siz nasıl ilerliyordu uz bi liste yapın bende bitirdiğini konuları yazın kimler bititdiyse isimleri soru sayılarını yazin gaza gelirsiniz daha iyi olur

Düşünce güzel ama liste özel ilgi istiyor canım ya. Bende evliyim bir bebegim var. Biliyorsundur zaten bebek varken çalışması zor oluyor. Uyuduğu anda hemen soru çözmek istiyorum. Fikir güzel ama zaman alır mi bilmiyorum uğraşmak. Yeterince vakit kaybedici durum var ya haliyle korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…