- 19 Şubat 2015
- 799
- 566
-
- Konu Sahibi FightForVictory
Hoş geldin canım. Başarılar dilerim. Uzun zaman dediğin hemencecik biter gülüm azimle çalışmam lazım benceKızlar merhaba. Bende 2018 kpss lisansa hazırlanmak istiyorum. Yeni evliyim işte bulamadım henüz bu nedenle hazır evdeyken şimdiden hazırlanmaya başlasam mi diye düşünmeye başladım ama teşvik edilmeye çok ihtiyacım var. Yani bir yol arkadaşına. Birlikte başlayıp ilerlemek istiyorum o zaman daha azimli olurum sanırım. Ben elektrik elektronik mühendisliğinden mezunum. İnternetten online eğitim almayı düşünüyorum. Bir türlü atılım da bulunamadım ama. Uzun zaman olunca sınava rahat oluyor insan. Var mı benim gibi bir arkadaş. Birbirimizi ittire ittire çalışıp atanalım
Maşallah sana canım :)Matematikten sonra Coğrafya' ya başladım, bugün bitirir ezberlenecek yerleri özet çıkartırım. Sonra Tarih çalışmam gerek fakat hafta sonunun sonuna kadar hareketli geçecek, Pazar' a kadar Tarih' i de bitirmek niyetindeyim. Öbür hafta boyunca Vatandaşlık vs. 22' sine kadar bitmeli. Biterse Son hafta son rötüş Ocak bitmeden deneme çözmeye başlarım. Üç buçuk ay deneme bol bol.. Şubat biraz yavaş geçer çözdükçe eksik yerlere dönüp tekrar çalışırım Mart Nisan Allah ne verdiyse deneme-soru...