2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

Hoş geldin canım. Başarılar dilerim. Uzun zaman dediğin hemencecik biter gülüm azimle çalışmam lazım bence

Kızlar Google play de harika bir uygulama buldum belki kullananlar vardır ama bilmeyenler için paylaşmak istedim. Ders çalışma programım yazarsanız çıkar. Ordan kpss yi seçerek hangi gün hangi derse hangi konuya çalıştığınızı ve ne kadar soru cozdugunuzu not edebilirsiniz ve ilerlemenizi takip edebilirsiniz. bende bugün başladım Türkçeyle.
Cümle de anlam konusunu çalıştım şuanda da sorularımı çözüyorum.

Matematikten sonra Coğrafya' ya başladım, bugün bitirir ezberlenecek yerleri özet çıkartırım. Sonra Tarih çalışmam gerek fakat hafta sonunun sonuna kadar hareketli geçecek, Pazar' a kadar Tarih' i de bitirmek niyetindeyim. Öbür hafta boyunca Vatandaşlık vs. 22' sine kadar bitmeli. Biterse Son hafta son rötüş Ocak bitmeden deneme çözmeye başlarım. Üç buçuk ay deneme bol bol.. Şubat biraz yavaş geçer çözdükçe eksik yerlere dönüp tekrar çalışırım Mart Nisan Allah ne verdiyse deneme-soru...

Maşallah sana canım :)

Tarih değil de vatandaşlığa başladım, yeni kitaplar aldım soru stoğu hazır. Birde kendine net ve bilgi yüklü bir özet fasikülü oluşturup onu haftada bir tekrarlamalıyım.

Sayı problemleri beni zorladı biraz. Hala geçemedim kesir problemlerine. Bitecek inşallah ya eninde sonunda. Sizler ne yaptınız kızlar nasıl gidiyor çalışmalar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…