2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar? Ben az da çalışıyorum. Eğer konu biterse yazıyorum.

Siz de konu konu bittiğinde yazarsanız birbirimizi motive ederiz diye düşünmekteyim :)

Merhaba bende kpss ortaöğretime gireceğim suan da üniversite de okuyorum bende sınav zamanları pek çalışamam matematikte baya iyi olduğumu düşünüyorum o yuzden genelde tarih çalısacagim

Merhaba bende kpss ortaöğretime gireceğim suan da üniversite de okuyorum bende sınav zamanları pek çalışamam matematikte baya iyi olduğumu düşünüyorum o yuzden genelde tarih çalısacagim
Bende mat da bayagi iyi olduğumu düşünüp üniversite de okurken üzerinde pek durmadigim için şu an hala atanamadigimi düşünüyorum. Ve alt temelim bence çok iyi olmasına rağmen 4 aydır mat çalışıyorum. Bence iyi olduğunu düşündüğün dersten başlayarak calissan onu bitirip öyle diğerlerine geçsen senin için iyi olur diye düşünmekteyim.

Merhabalar bende kpss 2018 e hazırlanmaya başlıyorum bugün itibariyle:) Meryem bebeğin de olmasına rağmen gayet güzel ilerlemissin. Bende mat ve türkçe ile başlayacağım ilk etapta onları yoluna koymak daha mantıklı gibi.
Siz hangi bölümlerden mezunsunuz hedef puanınız kaç biraz tanışalım:)

Teşekkür ediyorum. Siz hangi bölüm mezunusunuz. Ziraat mühendisliğinden mezunum. Hedef 85 90. Bölüm en son 78 ile kapattı. 85 90 alsam garanti gözüyle bakabilirim bana göre. Aslında 90 olsa muhteşem olur. Şu anki calismaya göre pek güvenmiyorum ama gelecekteki aylarda güvenme durumum daha güzel olacak inşallah.

Selam kızlar bende pazartesi itibariyle kpss ye çalışmaya başlıyorum daha doğrusu hazırlık yapacağım sonrasında destek alacağım bu yüzden erken kayıt avantajlarından yararlanarak kursa yazıldım yaklaşım a kaydoldum bende burada arkadaşlar öneriyordu gittim görüştüm faydalı olacağını düşünüyorum hakkımızda hayırlısı, herkese iyi çalışmalar

Sana da iyi çalışmalar. Teşekkür ettim ☺

220 soru çözülerek hareket problemi bitti. Sırada karışım problemleri var. Bakalım 1 hafta içinde bitirebilecek miyim?
Merhaba, ilk önce size çalışmalarınızda
Başarılar dilerim.benim size bir sorum olacak.inşallah bende 2018 kpss ye
Gireceğim. Ders olarak tek tek mi ilerlemem gerekiyor. Matematikten temelim var
.ilk önce marematiğimi bitirmeliyim. Yoksa program yapıp diğer dersleri de beraber mi götürmeliyim.. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

Kişiden kişiye dersi anlama olayları değişir. Benim de mat da temelim iyi ama yine de ilk önce mat bitirme kararı aldim. 6 konu kaldı allaha şükürler olsun ki. Mat dan sıkıldığım dönem iki defa oldu. Birinde Türkçeden sözcük anlam çalıştım diğerinde geometri doğruda acılar çalıştım.

Ben ilk önce genel yeteneği bitirip daha sonra genel kültürü bitirme kararı aldim. Bitirdiğim derslerle ilgili tarih cografya gibi derslere çalışırken muhakkak soru çözeceğim. Sürekli bitirilen ders tekrar edilecek bir şekilde.

Sana hangisi uyar en iyi sen bilirsin. Bir şekilde başla kendi yolunu çizersin bence.

Başarılar diliyorum sana. İyi çalışmalar...

Merhaba arkadaşlar bende yeni yeni başlıyorum kpss ye. Bir sorum olacak bizi teşvik etmesi açısından . Gunde kaç saat çalışıyorsunuz ya da kaç soru çözüyorsunuz ? Tam bi disipline olabildiği mi ? Ben olamadım henüz inşallah cevaplarla havaya sokar . Herkese başarılar.

Benim bebeğim olduğu için maalesef bazı günler 1 saat bazı günler 2 saat çok nadir 3 saat çalıştığım gün oluyor. Her gün 10 soruda olsa muhakkak çözüyorum. Bazen 50 , bazen 80 , en fazla 110 a çıktığı oldu gün icerisinde.

Maalesef zor bir bebeğe sahibim. Vakit kısıtlı bende. Ama az da olsa disiplinli bir şekilde ilerlediğimi düşünüyorum.

Teşekkür ederim . Allah yardimcim olsun Meryem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…