-
- Konu Sahibi FightForVictory
bende çalışacağım :)
aslında 2016 da çok güzel bir puan aldım ama test çözmek 30 yılın bağımlılığı galiba bırakamıyorum bir türlü facebookta kpss gruplarından da çıkamıyorum grupları ne zaman silsem vicdan azabı çekiyorum bir kaç dakika sonra geri ekliyorum 6 aylık da oğlum var çalışmam zor ama olsun
bir haftadır bu cümleyi kuruyorum hala çalışacağım sınava iki gün kala çalışırım herhalde
zaten ne zaman bir sınava girsem sınav sonrası hep çalışkan öğrenci moduna giriyorum
kolay gelsin canım. Amin...mrb bayanlar ben de karar verdim kpss 2018 e hazırlanmaya. ama pek düzenli çalışamıyorum. evliyim çocukluyum bankacıyım. tarih okuyorum and selçukludayım. türkçe ve mat deneme çözüp eksik konularıma bakıyorum. ufaktan başladım işte böyle Hakkımızda hayırlısı olsun...
En büyük sıkıntılarını evde bitmeyen işler işte ama yılmadan devam etmek önemli olan zaman cokİyi geceler herkese ben bugun çalışmadım evi temizledim alışveriş derken geçti zaman..
Benim bebeğim olduğu için maalesef bazı günler 1 saat bazı günler 2 saat çok nadir 3 saat çalıştığım gün oluyor. Her gün 10 soruda olsa muhakkak çözüyorum. Bazen 50 , bazen 80 , en fazla 110 a çıktığı oldu gün icerisinde.
Maalesef zor bir bebeğe sahibim. Vakit kısıtlı bende. Ama az da olsa disiplinli bir şekilde ilerlediğimi düşünüyorum.
meryem46 bende ziraat mühendisliği mezunuyum. bu 3. girişim olacak 2018 de inşallah a tanırız 2 tane oğlum var ve daha hiç başlamadım nerden başlasam nasıl başlasam bilmiyorum arkadaşlar nasıl başlamalıyım