- 8 Mayıs 2012
- 46
- 36
-
- Konu Sahibi FightForVictory
Ya ben şu ales soruları gibi sorular girince kpssye neye calisacagimi sapittim kafamda kpss çalışma metodu alt üst oldu.iyi ders calisip puan çıkaranlar harici fukaranin ekmeği umut oluyor bu sinavlarda
Canim yolladim bak bir gelmis miOnu hiç bilmiyorum.Ayarlardan sanırım.Neyse buradan haberleşmeye devam ederiz
Merhaba kızlar bende önlisans tan hazırlanıyorum. Yalnız kpss hakkında çok bir bilgim kursa yazıldım mümkün sor çözmeye çalışıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim
Hoşgeldin hayırlı olsun inşallah.düğün arifesi çok yoğun geçiyor umarım yeterli zamanı ayırabilirsin şimdiden sıkı tutarsan o zamanları şimdiden telafi edebilirsinmerhabalar :) bütün yazılanları okumadım ama bende katılmak istedım :) bende sınava hazırlanmak ıstıyorum lısans mezunuyum suan nişanlıyım mayısın ılk haftası düğünüm var ama yınede hazırlanmak ıstıyorum umarım hersey güzel olur
yok ben çalısıcam sayısal ama ıkı ayda o yanımda olcagından daha fazla soru cozerız dıye dusundumBenim de sayısalim kötü 2 ay matematik için yeterli olur mu bilemedim yuksek puan icin matematik sart ben de çalışıyorum yapamadığım soruları eşim anlatarak cozuyor bazen beraber tekrar çözüyoruz baya faydalı oluyor
O zman olur işte:)yok ben çalısıcam sayısal ama ıkı ayda o yanımda olcagından daha fazla soru cozerız dıye dusundum
çalısma yöntemlerınız nasıl pekı. yararlı olan bi çalısma seklınız varmı. belkı banada güzel bı fıkır olmus olurO zman olur işte:)
Benim elimde şuan bir çok kaynak var atıyorum coğrafyadan sıradaki ünitenin konu anlatımlarıni bitiriyorum elimdeki bütün soruları çözüp diğer derse geçiyorum her dersten 1er ünite bitirip diğer derse geçiyorum. Şuan not çıkarmıyorum 2. Sefer sil baştan çalışacağım o zaman özet çıkararak gitmeyi düşünüyorum.bi de yanlış çıkan sorulardan notlar çıkarıyorum kendime.çalısma yöntemlerınız nasıl pekı. yararlı olan bi çalısma seklınız varmı. belkı banada güzel bı fıkır olmus olur
Bende senin gibi çalışıyorum ama tek farkımız ben önce benim hocamdan video izliyorum izlerken de özet çıkarıyorum daha çok zihin haritası gibi bu özetler. Sonra ondan çalışıp konu anlatım ve soru bankalarına geçiyorum. Çalışmaya yeni başladım sayılır. Türkçeden sözcükte anlam bitti matematikte bölme bölünebilmeye kadar geldim. Tarihte islam öncesinden videoları bitirdim kitaplara geçcem bugün inşallah :) Benim de eskiden kalma bir sürü kitabım var bir de yeni olarak yediiklim konu ve soru bankalarını aldım. Baya bir kitabım olmasına rağmen hala kitap alasım geliyor yeni kitapları gördükçe :) Ama bu hatayı önceden yaptım elimde o kadar çok kitap vardı ki çoğunu bitiremedim dağıttım millete bir de bitmeyen her kitap sınav öncesi stres yaratıyor insana eksiklik hissi veriyor sanki çok eksiğim var hiç bir şey bilmiyorum hissi veriyor. O yüzden ilk hedefim elimdekileri bitirmek. Kaba taslak hesap yaptım her gün bir kitaptan 100 sayfa bitirirsem sınava bir ay kala elimdekilerin hepsi bitmiş olacakBenim elimde şuan bir çok kaynak var atıyorum coğrafyadan sıradaki ünitenin konu anlatımlarıni bitiriyorum elimdeki bütün soruları çözüp diğer derse geçiyorum her dersten 1er ünite bitirip diğer derse geçiyorum. Şuan not çıkarmıyorum 2. Sefer sil baştan çalışacağım o zaman özet çıkararak gitmeyi düşünüyorum.bi de yanlış çıkan sorulardan notlar çıkarıyorum kendime.