-
- Konu Sahibi FightForVictory
haklısın yıldıztozu sadece motivasyon eksikliğim var masaya oturunca çabuk sıkılıyorum hemen kalkmak istiyorum. O da zamanla olacak ne kadar çok çalışırsam o kadar çalışasım gelecek eksikleri kapattıkça. Eksik konular insanda güven eksikliği de yaratıyor derslerde. Bir liste çıkardım 4 sayfa oldu her dersten konuları yazdım bitirdikçe üstlerini fosforlu kalemle çiziyorum ilk sayfadayım daha hepsi bitince bana çok moral olacak :)
Aynısı ben de yaptım:) hangi kitapta hangi ünite deyim falan hepsini yazdım bittikce çiziyorum iyi oluyor.elimde eski kaynak kitap çok onlar bi bitse diye gözlerinin içine bakıyorum valla coğrafyayı bitirdim türkçe bitmek üzere anayasaya yeni kaynaktan başlayacağım daha başlamadım ama mat ve tarih bitecek gibi değil hele mathaklısın yıldıztozu sadece motivasyon eksikliğim var masaya oturunca çabuk sıkılıyorum hemen kalkmak istiyorum. O da zamanla olacak ne kadar çok çalışırsam o kadar çalışasım gelecek eksikleri kapattıkça. Eksik konular insanda güven eksikliği de yaratıyor derslerde. Bir liste çıkardım 4 sayfa oldu her dersten konuları yazdım bitirdikçe üstlerini fosforlu kalemle çiziyorum ilk sayfadayım daha hepsi bitince bana çok moral olacak :)
Senin yazdıklarını okuyunca acaba bende senin gibi mi yapsam dedim. Her dersten5 kitap seçtim ben. 2 konu anlatım 3 soru bankası. Yeni olarak da bu sene yediiklim konu ve soru bankası setlerini aldım. Daha çok anayasa için aldım ama kpss değişmiş biraz ben en son 2016 da girmiştim. O yüzden diğer dersler için de elimde yeni bir kitap olsun dedim. Seçtiğim o 5 kitaptan ikisi yediiklim ama bende acaba önce eski kitapları mı bitirsem yenileri de sona mı saklasam ki? Ben çok kararsız bir insanım acaba tek ders mi çalışsam bu kitaba mı çalışsam yoksa diğerine mi diye karasızlıktan vakit kaybediyorum. O yüzden 5er kitap seçip plan yaptım uygulamaya başladım ama yine arada bana geliyor. Yine plan değiştirsem mi diye :)Aynısı ben de yaptım:) hangi kitapta hangi ünite deyim falan hepsini yazdım bittikce çiziyorum iyi oluyor.elimde eski kaynak kitap çok onlar bi bitse diye gözlerinin içine bakıyorum valla coğrafyayı bitirdim türkçe bitmek üzere anayasaya yeni kaynaktan başlayacağım daha başlamadım ama mat ve tarih bitecek gibi değil hele mat
yıldıztozu benim de 15 tatilde misafirlerim gelecek hatta öncesinde gelip 3-4 hafta kalacaklar büyük ihtimal ondan bende şimdi yüklenmeye çalışıyorum. Baya uzun süre 3-4 hafta belki hiç çalışamayacağım bunu düşündükçe daha motive oluyorum çalışmak için. Sende misafirlerin gidince telafi edersin inşallah.Çalışın çalışın ben bu hafta çalışamıyorumyatılı misafirlerim var cumartesiye kadar haftaya yüklenecegim açığı kapatmak icin