- 4 Ekim 2017
- 103
- 18
- 33
-
- Konu Sahibi FightForVictory
Deneme pegem denemesi 150 lira 20 denemeCanim geçen denemeye yazıldığını söylemiştim 150 tl ye. Kaç deneme acaba?
Ben 2 dersaneye görüştüm biri 30 denemeye 250 dedi diğeri 300 dedi
Bana çok pahalı geldi. Internet ten aldığımız denemeler 1.6 liraya felan denk geliyor. Sırf başka ortamlarda da deneme çözmek için dersaneye yazılmak istiyorum ama fiyat yüksek geldi bana.
Hadi bakalım maşallah sana. Caliskan arkadaşım benim ☺Benim bu hafta inşallah geometri ve dilbilgisi hariç tüm videolari bitiyor.
Önümüzdeki hafta da çalışıp 2 haftalığına memlekete gideceğiz ara vereceğim. Sonra bol soru çözümlerine başlayacağım insallah
bende türkçe dil bilgisi çalışmalıyım. Yaptığım türkçe denemelerinde dil bilgisi yanlışı fazla çıkıyor maalesef..bunu duzeltmeliyim.Günaydın kızlar
Bugün türkçe çalışma günüm dilbilgisi çalışacağım. Haftalardır dilbilgisi çalışıyordu, ama hala anlamıyorum sanırım. Geçmiş yıllarda yaptığım hatayı yapmayıp 3 soru için de olsa çalışıp yapmak istiyorum ama ilk defa görün biri için dilbilgisi zormus bence
Umarım o kadar zaman ayırmaya değer sonunda.
Kolay gelsin herkese
yeni baslayacakmissiniz. Yanlış anlamayın ama hafta sonu gezmek yerine hafta sonunu da ders çalışarak değerlendirirseniz sizin için daha iyi olabilir. Belki de ben aşırı kaygılı bir yapıya sahibim. Ondan böyle düşündüm ☺Kizlar selam ben lisans isletme mezunuyum, daha once kpss a denedim olmadi ve ozel sektorde bi yere girdim, suanda da kpss b'ye hazirlanmak istiyorum.
Ama vaktim kisitli isten eve gelince sadece 2-3 saat bakabilirim, haftasonu da geziyorum genelde bunaldigim icin.
Hergun 1 ders mi calisayim yoksa her ay sadece 1 ders mi bitireyim nasi yapayim?
Ben once turkce matematikle baslayip onlar tamamen bittikten sonra digerlerne geciyim diye dusundum ama butun dersleri ayni anda beraber yurutmek daha mi mantikli?
Kazanmak zorundaysaniz çok calismalisiniz. O masaya düzenli oturmalisiniz. Rakipleriniz bahaneler arkasına sığınmayarak kazanabilirler. Neden onlar yerine siz başarılı olmayasiniz ki neden yani ☺ tek bir kişi atanacak ise o kişi ben olmalıyım. O yüzden de emek vermeliyim demelisinizarkadaşlar merhabalar, bende aranıza katılabilir miyim ?
ama ben sizden cok geriyim ne bir temelim var ne de çalışarak kpss ye girmişliğim auynı zamanda bir işte çalışıyorum 1 yıllık evliliyim hem de aöf çeko ve isg okuyorum su sıralar sınav var iki hafta sonra ön lisasn dan gireceğim daha kkolay olur diye önce mat ve türkce bitirmek digerleri sonra tek tek bitirmek mantıklı geldi banada calışmak zorundayım ama şöyle bi sıkınım var ben balık burcuyum ondan mı troıd var ondan mı bılmiyorum ama ccabuk bıkıyorum hele uyandıgımda hiç biley yapmak istemiyorum hemen kendime gelemiyorum meselea pazartesi salı tam azimliysem sonra kopuyo bende hersey napıcam nasıl adapte olurum her gün nasıl aynı dcüsüşnceye sahip olurum bilmiyorum ama kazanmak zorundayım
calismaya başlayalı 1 yıl 9 gün olmuş. Bu süredir çalışıyorum. Birakmadim. İnşallah sınav bitene kadar da bırakmayacağım. Eğer gerçekten istersen düzene girecektir her şey. Tabii kolay değil zorlandığım agladigim dönemler oldu. Ama bazen iyi bazen kötü günler geçip gdiiyor işte. Vicdan rahatlığı oluyor ya bu her şeye deger.bide mesela evli olanlar nasıl ayarlıyor kendini ders çalışmak eziyet gibi geliyor bunu cözmek zorundayım bundan eminim ama nasıl ayarlama yapıyorsunuz vakit ayırırken
konsantre problemi bende de var. Kaç saat masadayim bazen ama sonuç çok çok az. Olsun elimden geleni yapayım diyorum. Çok takilmiyorum. O kadar saatini derse ayiriyorsun kızım konsantre ol diyorum. Kendi kendimle konusuyorum. Anlamadigimi hissettigim anda bırakıyorum. Sonra devam ediyorum.aşırı unutkanlık yasıyorum konstre problemi yasıyorum
sınav tarihleri konusunu inşallah iyi degerlendiririz.Selam kızlar, çalışmalara uzuun bi ara vermek zorunda kalmıştım yatılı misafirdi, yüksek lisans ödevleri sunumları derken ve sınıav tarihi değişti.. iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum, hayırlısı olsun hakkımızda..
Evet canim iki ay ertelenmişKızlar sınav tarihi değişmiş
Temelin yoksa sınavın ertelenmesi senin için iyi ol,usarkadaşlar merhabalar, bende aranıza katılabilir miyim ?
ama ben sizden cok geriyim ne bir temelim var ne de çalışarak kpss ye girmişliğim auynı zamanda bir işte çalışıyorum 1 yıllık evliliyim hem de aöf çeko ve isg okuyorum su sıralar sınav var iki hafta sonra ön lisasn dan gireceğim daha kkolay olur diye önce mat ve türkce bitirmek digerleri sonra tek tek bitirmek mantıklı geldi banada calışmak zorundayım ama şöyle bi sıkınım var ben balık burcuyum ondan mı troıd var ondan mı bılmiyorum ama ccabuk bıkıyorum hele uyandıgımda hiç biley yapmak istemiyorum hemen kendime gelemiyorum meselea pazartesi salı tam azimliysem sonra kopuyo bende hersey napıcam nasıl adapte olurum her gün nasıl aynı dcüsüşnceye sahip olurum bilmiyorum ama kazanmak zorundayım
Pegem dersanesine gidip sadece denemeler için görüştüm ve 150 lira vererek tüm denemelere girebilecegim. Bence belki siz pegem gibi ismi duyulmus bir dersaneye giderseniz dışarıdan ogrenci kabul edebileçeklerdır. Neden kabul etmemişler anlam veremedim ben ya. Alti üstü denemeye girip çıkacaksin. Keşke yardimci olalım deseydiler. Bu arada kolay gelsin. Basarilar dilerim.Merhaba kızlar,
bende yeni başladım çalışmaya. Sayısalcıyım ama matematiği komple unutmuşum yıllardır bakmadığım için. Özel bir şirkette yazılımcıyım. Devlete geçmek istiyorum. Evliyim evliyken çalışması da zor geliyor yemek ev işleri vaktimi çok alıyor. Elim de ağır biraz onun da etkisi var sanırım :) İşten çok yorgun geliyorum eve akşam yedi gibi geliyorum yemek ye çay iç derken saat 8.30 gibi anca derse başlıyorum 10 a kadar çalışıyorum sonra uykum geliyor yatıyorum. Bir de yemekleri akşamları yapıyorum o yüzden bazen dokuz buçuğu da buluyor derse başlamam.Yine de elimden geleni yapmak istiyorum. Neyse ki daha çocuk yok. Yoksa hiç çalışamazdım. Matematikten başladım çalışmaya. Ders ders gitmeyi düşünüyorum. Sözelden de sıfırım. Eskiden matematikte iyiydim ama onu da unutmuşum. Evde tek başıma hazırlancam sınava. Dersanelerin sınavına girmek istedim ama kayıt yaptırmadan alamayız sınava dedi bir kaç dersane. Zaten dersaneye gitmek için ne param var ne de vaktim. Ondan denemeleri de evde çözmeyi planlıyorum konuları bitirdikten sonra. Hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallah.
Pegeme sormamıştım bir ara gidip sorayım çok teşekkür ederim.Pegem dersanesine gidip sadece denemeler için görüştüm ve 150 lira vererek tüm denemelere girebilecegim. Bence belki siz pegem gibi ismi duyulmus bir dersaneye giderseniz dışarıdan ogrenci kabul edebileçeklerdır. Neden kabul etmemişler anlam veremedim ben ya. Alti üstü denemeye girip çıkacaksin. Keşke yardimci olalım deseydiler. Bu arada kolay gelsin. Basarilar dilerim.
Bende Lisanstan hazırlanıyorum. Gazi işletme mezunuyum. Bende ilk önce tarihten başladım onu bitirip sonra diğer derslere geçicem. Yalnız şuan aöf adalet okuduğum için onun sınavlarına hazırlanıyorum biraz tarihe ara verdim.