- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
-
- Konu Sahibi FightForVictory
Tamam canım hatırladımZiraat muhendisligi
Tamam canım hatırladımZiraat muhendisligi
Canım en son alim da 76 ile kapattı. Ben 85 alıp bulunduğum ile ya da yakın bir ile atanmak istiyorum. Atama puanı 85 ve 90'a göre düşük diye kendimı serbestlestirmek istemedigimden sürekli çalışmaya çalışıyorum. Ne olacagi belli değil sınavda. Belki bu seneki öğrenciler çok yüksek puan alirlar gibi düşünerek kendimi daha çok motive etmeye çalışıyorum.Tamam canım hatırladım
75-76 puanla ataniliyor sanırım.
Bu çalışmayla rahat atanirsin inşallah.
Allah razı olsun canim ya inşallah atanirim..insallh sen de atanirsın emeklerinin karşılığını alirsin. Kolay değil çalış çalış sonra atanma insan üzülür. Sonuçta gözümüzu açıyoruz ders kapatıyoruz ders. Yani sınav stresi bizi yipratiyor. Bari karşılığını alalim inşallah. Ben 11 aydır bu durumdayim. Daha 7 ay bu durumda olacağım. Yaklaşık 2 yıl çalışmış olacağım. Sınav esnasında heyecanlı olabilirim vs diye düşünerek yapacağımın en iyisini yapayım ki şansımi artırayim diye çok çalışmaya çalışıyorum. Allah bütün ders çalışan emek veren insanlara emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin inşallah.Tamam canım hatırladım
75-76 puanla ataniliyor sanırım.
Bu çalışmayla rahat atanirsin inşallah.
En iyisini yapıyorsun canımCanım en son alim da 76 ile kapattı. Ben 85 alıp bulunduğum ile ya da yakın bir ile atanmak istiyorum. Atama puanı 85 ve 90'a göre düşük diye kendimı serbestlestirmek istemedigimden sürekli çalışmaya çalışıyorum. Ne olacagi belli değil sınavda. Belki bu seneki öğrenciler çok yüksek puan alirlar gibi düşünerek kendimi daha çok motive etmeye çalışıyorum.
Allah razı olsun canim ya inşallah atanirim..insallh sen de atanirsın emeklerinin karşılığını alirsin. Kolay değil çalış çalış sonra atanma insan üzülür. Sonuçta gözümüzu açıyoruz ders kapatıyoruz ders. Yani sınav stresi bizi yipratiyor. Bari karşılığını alalim inşallah. Ben 11 aydır bu durumdayim. Daha 7 ay bu durumda olacağım. Yaklaşık 2 yıl çalışmış olacağım. Sınav esnasında heyecanlı olabilirim vs diye düşünerek yapacağımın en iyisini yapayım ki şansımi artırayim diye çok çalışmaya çalışıyorum. Allah bütün ders çalışan emek veren insanlara emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin inşallah.
Eşim akademisyen. Benim onun bulunduğu yere gelmem lazım. O gelemez çünkü. Maşallah sana aldığın puanlar çok güzel bence ☺ inşallah bu sene çok daha güzel bir puan alır atanirsin.Ben 2014 tr sınava girdiğimde 6 aylık hamileydim.
Hamileligim de haftanın 4 günü dersaneye gitmek, eve geldiğinde dinlenememek çamaşır ütü bulaşık v temizliği çok zordu. Kendime zaman ayırmadan hep ders çalıştım, karşılığını da yüksek puan alarak aldım ama kısmet olmadı atanmak.
2016 da, 18 aylık bebeğimi krese gönderip ders çalışmak zorunda kaldım. 7 saat gonderebiliyordum. Çalışmaya zaten son 4 ay kala başlamıştım hep atama beklediğim için. Sınava 2 ay kala sınav 1 ay öne çekilince de, hersey altüst oldu 84 puan alabildim.
Bu puanla da atanmam çok.guc.
3 ay önce lisans menuzu oldum, inşallah bunda olur. Çünkü öğrenci olup KPSS çalışmak zaten zor, bir de anne olup, cocukla ilgilenmek, eş olup evle ilgilenmek durumu 3 kat daha zorlaştırıyor.
Rabbim emeklerimizi görüyor. Karşılığını alırız inşallah.
Esin özel sektörde mı çalışıyor ? Bu yüzden mi bulunduğun ile yada yakın ile atanmak istiyorsun ?
Anladim. İnşallah sen de dilediğin yere atanirsin.Eşim akademisyen. Benim onun bulunduğu yere gelmem lazım. O gelemez çünkü. Maşallah sana aldığın puanlar çok güzel bence ☺ inşallah bu sene çok daha güzel bir puan alır atanirsin.
Benim çok şükür öyle problemim yok, eşim hemen gelebilir yanıma.Eşim akademisyen. Benim onun bulunduğu yere gelmem lazım. O gelemez çünkü. Maşallah sana aldığın puanlar çok güzel bence ☺ inşallah bu sene çok daha güzel bir puan alır atanirsin.
slm cnm, nereden sipariş verdin? netten siperiş verince bi tedirgin oluyorumBugün dün tamamlayamadigim 45 problem çözüp, dilbilgisi çalışacağım.
Kitap kargolarım da bugün gelir inşallah. Çünkü dilbilgisi soru çözmeden hiç aklımda kalmıyor.
karekök yayınları iyidir, çok doğru bi tercih yapmışsın :)
Kitapsecten sipariş verdim canım.slm cnm, nereden sipariş verdin? netten siperiş verince bi tedirgin oluyorum
Öyle mi ? Ben ilk defa bu yayını aldım. Umarım memnun kalırım.karekök yayınları iyidir, çok doğru bi tercih yapmışsın :)
Kitapsecten sipariş verdim canım.
Bir ara herkes bu siteden sorun yaşıyordu ama dağıtımcı firma değişmiş sanırım, aldığım gün kargoya verildi
Öyle mi ? Ben ilk defa bu yayını aldım. Umarım memnun kalırım.
Bende beğendim şimdi lik. Günde 1 saat geometriye ayırıp bu kitabı bitireceğim. Yanlız çözümlü soru bankası değilmiş, çözümlü olsa daha iyi olurdu sanki.aaa çok şanslısın, herkes sıkıntı yaşamıştı o siteyle
ben hala kullanıyorum cnm, kimbilir kaçıncı çözüşüm :)