2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

bugün ve dün vatandaşlık çalıştım, 1. bölümü bitirdim :) biraz da soru çözdüm ( 62 adet ) :) normalde ctesi-pazar dinlenmeye ayırıyorum malum haftasonu olunca pek bi hareketli oluyor ev, ama bugünlük böyle oldu iyi de oldu :)

Bende hafta sonu mecburi dinlenmedeyim. Beden olarak değil de, kafa olarak

Hangi hocadan video dinliyorsun?

Kızlar merhaba ben de yaklaşık iki hafta önce başladım çalışmaya.Evde hazırlandığım için başka çalışan var mı diye merak ediyordum ki size denk geldim. :) başarılar herkese
sagolun size de başarılar ☺

Nasıl gidiyor çalışmalar? Ben tarih 4.konu ve 5.konu tekrarindayim. 9 sayfa özet çıkarıldı. Kültür medeniyet bir kez daha okundu.
Mat denemesi yapıldı. 24 doğru 3 yanlış 3 boş. Bu şekilde bir sonuç alındı.
Eksikler var çok çalışmam lazim cook ☺

Cografya 3.konuya başlamam lazim bir türlü başlayamadim. Ocak 1 e kadar cografya bitirecegim inşallah. Diğer derslerin tekrarı ve cografya beraber gidecek. Ocak 1 den sonra vatandaslik 3.konu ile devam edeceğim.

Kızlar merhaba ben de yaklaşık iki hafta önce başladım çalışmaya.Evde hazırlandığım için başka çalışan var mı diye merak ediyordum ki size denk geldim. :) başarılar herkese
Hoşgeldin canim
Bende konu sahibi arkadasta evde hazırlanıyoruz dersaneye gitmiyoruz

Cografya 3.konuya başlamam lazim bir türlü başlayamadim. Ocak 1 e kadar cografya bitirecegim inşallah. Diğer derslerin tekrarı ve cografya beraber gidecek. Ocak 1 den sonra vatandaslik 3.konu ile devam edeceğim.
Canim geçen denemeye yazıldığını söylemiştim 150 tl ye. Kaç deneme acaba?
Ben 2 dersaneye görüştüm biri 30 denemeye 250 dedi diğeri 300 dedi
Bana çok pahalı geldi. Internet ten aldığımız denemeler 1.6 liraya felan denk geliyor. Sırf başka ortamlarda da deneme çözmek için dersaneye yazılmak istiyorum ama fiyat yüksek geldi bana.

Benim bu hafta inşallah geometri ve dilbilgisi hariç tüm videolari bitiyor.
Önümüzdeki hafta da çalışıp 2 haftalığına memlekete gideceğiz ara vereceğim. Sonra bol soru çözümlerine başlayacağım insallah

Günaydın kızlar
Bugün türkçe çalışma günüm dilbilgisi çalışacağım. Haftalardır dilbilgisi çalışıyordu, ama hala anlamıyorum sanırım. Geçmiş yıllarda yaptığım hatayı yapmayıp 3 soru için de olsa çalışıp yapmak istiyorum ama ilk defa görün biri için dilbilgisi zormus bence

Umarım o kadar zaman ayırmaya değer sonunda.

Kolay gelsin herkese

Kizlar selam ben lisans isletme mezunuyum, daha once kpss a denedim olmadi ve ozel sektorde bi yere girdim, suanda da kpss b'ye hazirlanmak istiyorum.
Ama vaktim kisitli isten eve gelince sadece 2-3 saat bakabilirim, haftasonu da geziyorum genelde bunaldigim icin.
Hergun 1 ders mi calisayim yoksa her ay sadece 1 ders mi bitireyim nasi yapayim?
Ben once turkce matematikle baslayip onlar tamamen bittikten sonra digerlerne geciyim diye dusundum ama butun dersleri ayni anda beraber yurutmek daha mi mantikli?

Günaydın kızlar
Bugün türkçe çalışma günüm dilbilgisi çalışacağım. Haftalardır dilbilgisi çalışıyordu, ama hala anlamıyorum sanırım. Geçmiş yıllarda yaptığım hatayı yapmayıp 3 soru için de olsa çalışıp yapmak istiyorum ama ilk defa görün biri için dilbilgisi zormus bence

Umarım o kadar zaman ayırmaya değer sonunda.

Kolay gelsin her

Bu biraz kişiden kişiye değişiyor. Önce çalışmaya başlayarak nasıl sizin için verimli oluyor siz karar verin.

Kolaylıklar diliyorum

arkadaşlar merhabalar, bende aranıza katılabilir miyim ?
ama ben sizden cok geriyim ne bir temelim var ne de çalışarak kpss ye girmişliğim auynı zamanda bir işte çalışıyorum 1 yıllık evliliyim hem de aöf çeko ve isg okuyorum su sıralar sınav var iki hafta sonra ön lisasn dan gireceğim daha kkolay olur diye önce mat ve türkce bitirmek digerleri sonra tek tek bitirmek mantıklı geldi banada calışmak zorundayım ama şöyle bi sıkınım var ben balık burcuyum ondan mı troıd var ondan mı bılmiyorum ama ccabuk bıkıyorum hele uyandıgımda hiç biley yapmak istemiyorum hemen kendime gelemiyorum meselea pazartesi salı tam azimliysem sonra kopuyo bende hersey napıcam nasıl adapte olurum her gün nasıl aynı dcüsüşnceye sahip olurum bilmiyorum ama kazanmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…