- 18 Şubat 2010
- 15.832
- 19.766
-
- Konu Sahibi FightForVictory
Bende hafta sonu mecburi dinlenmedeyim. Beden olarak değil de, kafa olarakbugün ve dün vatandaşlık çalıştım, 1. bölümü bitirdim :) biraz da soru çözdüm ( 62 adet ) :) normalde ctesi-pazar dinlenmeye ayırıyorum malum haftasonu olunca pek bi hareketli oluyor ev, ama bugünlük böyle oldu iyi de oldu :)
Hangi hocadan video dinliyorsun?Dün anayasa çalışma gunumdu. İdare hukuku videoları 2 tane yüklenmiş. Hepsini dinleyemedigim için soruları da cozemedim.
Kalan zamanımı 1 saat geometriye sonra da tarih çalışarak geçirdim.
Bugün ve yarın kızım evde, 1 er saat ancak calisirim
sagolun size de başarılar ☺Kızlar merhaba ben de yaklaşık iki hafta önce başladım çalışmaya.Evde hazırlandığım için başka çalışan var mı diye merak ediyordum ki size denk geldim. :) başarılar herkese
Hoşgeldin canimKızlar merhaba ben de yaklaşık iki hafta önce başladım çalışmaya.Evde hazırlandığım için başka çalışan var mı diye merak ediyordum ki size denk geldim. :) başarılar herkese
Canim geçen denemeye yazıldığını söylemiştim 150 tl ye. Kaç deneme acaba?Cografya 3.konuya başlamam lazim bir türlü başlayamadim. Ocak 1 e kadar cografya bitirecegim inşallah. Diğer derslerin tekrarı ve cografya beraber gidecek. Ocak 1 den sonra vatandaslik 3.konu ile devam edeceğim.
Bu biraz kişiden kişiye değişiyor. Önce çalışmaya başlayarak nasıl sizin için verimli oluyor siz karar verin.Kizlar selam ben lisans isletme mezunuyum, daha once kpss a denedim olmadi ve ozel sektorde bi yere girdim, suanda da kpss b'ye hazirlanmak istiyorum.
Ama vaktim kisitli isten eve gelince sadece 2-3 saat bakabilirim, haftasonu da geziyorum genelde bunaldigim icin.
Hergun 1 ders mi calisayim yoksa her ay sadece 1 ders mi bitireyim nasi yapayim?
Ben once turkce matematikle baslayip onlar tamamen bittikten sonra digerlerne geciyim diye dusundum ama butun dersleri ayni anda beraber yurutmek daha mi mantikli?