- 18 Temmuz 2017
- 274
- 278
- 32
- Konu Sahibi FightForVictory
Maşallah evlisiniz çocuğunuz da var ama sisteminiz çok iyi, oturtmuşsunuz daimi olur inşallah ya.Dersane konusunda benim eşim de ısrarcı oldu. Gittik eski dersaneme görüştük felan, ama açılmasi bu aya kaldığı için, ve ben derslere başladığım için, vazgeçtim.
Benim kizimdan dolayı hafta içi kreşe gidince ancak ders calisabiliyorum. Hafta sonu hiç ders calisamiyorum. Hafta içi 2 günüm de dersaneye gitsem, kalan 2 gün çok az süre kalır diye düşündüm ve eşimi de böyle ikna ettim.
Bu benim son sandım, sınav a girdiğimde 32.5 yaşında oluyorum. Bundan sonra tekrar hazırlanmak beni çok yorar. Evli olarak hazırlanmak çok çok yorucu.
Bende lise de sayısal mezUnuydum. Tarih coğrafya anayasa temelim hiç yoktu. Yaşama yürütme yargı organlarını bile, KPSS ye hazırlık sürecinde öğrendim. Ekvator nedir paralel nedir gerçekten sifirdim. Çok emek verdim bu süreçte. İnşallah atanarak karşılığını alırım.
Ders çalışmada disiplin ve süreklilik gerçekten çok önemli. Evde kendimi disiplinli görmesem kesinlikle baslardim dersaneye. Ama evde güzel bir programim oluştu. Dersane haftanın bir günü deneme yapacak haftalık. Ona mutlaka gideceğim ama.
Ve evet sizin çocuğunuz varken vaktinizi daraltır dersane. İyi etmişssiniz dersane parasına bir sürü kitap bile alabilirsiniz hatta.
İnşallah emeklerinizin karşılığını kat kat alırsınız.