2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

arkadaslar kpssm ye hazırlanmakta cok gec kaldıgımı farkındayım ama özel hayatımdaki değisikliklerden dolayı gec karar verme durumunda kaldım. bir kac senedir matematik görmüyorum ve dolayısıyla matematiğim cok yetersiz. bir arkadasımın siddetli ısrarı sonucu tr akademi matematik video setini aldım o cok faydasını görmüs . bende yeni yeni basladım sete cok hızlı akıcı bir sekilde ilerliyorum. acaba bu sene birseyler yapma imkanım nedir kac yapabilirim

arkadaslar kpssm ye hazırlanmakta cok gec kaldıgımı farkındayım ama özel hayatımdaki değisikliklerden dolayı gec karar verme durumunda kaldım. bir kac senedir matematik görmüyorum ve dolayısıyla matematiğim cok yetersiz. bir arkadasımın siddetli ısrarı sonucu tr akademi matematik video setini aldım o cok faydasını görmüs . bende yeni yeni basladım sete cok hızlı akıcı bir sekilde ilerliyorum. acaba bu sene birseyler yapma imkanım nedir kac yapabilirim
çocuğun yoksa geç kalmis sayılmazsın hakkında hicbir fikre sahip olmadigim için kaç yapabileceğini bilemem atanmam için kaç lazımsa hedefine gore çalışmalarını planla 75 için konularını bitirip biraz soru çözmek yeterli 85 için konularını sınavdan üç ay önce tam anlamıyla bitirip bol soru ve deneme 90 ve üstü için konuları en az 5 ay öncesinde bitirip bol soru deneme ve periyodik konu tekrarları gerekir neye gore boyle kategorize ettin dersen benim ve arkadaşlarımın aldığımız puan ve çalışma düzenini baz aldım bide 95 alan bir arkadaşım vardı sınavdan 6 ay önce bütün konuları bitirmişti ve piyasada aklına gelebilecek bütün denemeleri ve soru bankalarını bitirmişti ve inanılmaz hızlı çözüyordu turkiye geneli denemeleri 45-50
dakkika önce bitiriyordu bense yetistiremiyordum

çocuğun yoksa geç kalmis sayılmazsın hakkında hicbir fikre sahip olmadigim için kaç yapabileceğini bilemem atanmam için kaç lazımsa hedefine gore çalışmalarını planla 75 için konularını bitirip biraz soru çözmek yeterli 85 için konularını sınavdan üç ay önce tam anlamıyla bitirip bol soru ve deneme 90 ve üstü için konuları en az 5 ay öncesinde bitirip bol soru deneme ve periyodik konu tekrarları gerekir neye gore boyle kategorize ettin dersen benim ve arkadaşlarımın aldığımız puan ve çalışma düzenini baz aldım bide 95 alan bir arkadaşım vardı sınavdan 6 ay önce bütün konuları bitirmişti ve piyasada aklına gelebilecek bütün denemeleri ve soru bankalarını bitirmişti ve inanılmaz hızlı çözüyordu turkiye geneli denemeleri 45-50
dakkika önce bitiriyordu bense yetistiremiyordum
Şu 85 ve 90 puan kismini inşallah uygulayabilirim ya.
Ne güzel yazılar yazmışsınız. Teşekkürler

Tarih ikinci konudan iki video bitti. Video izlemeye devam ediyorum.
Arada türkçe paragraf 20 soru, mat tekrar için 30 soru, sozel mantik 20 soru çözerek ilerlemeyi düşünüyorum. Bayramdan sonra genel tekrarlar ve tarih bir arada gitmek zorunda. Bugünlerde sadece video üzerine yogunlasabiiyorum.

merhaba arkadaslar
aranıza yeni katıldım konuşmaların son 2 3 sayfasını okudum hepiniz harikasiniz morel kaynağım oldunuz.universiteyi 2 snifta birakmak zorunda kaldim. 2016 sinava grdim hic çalışmadan 69 aldim.bu sene calisarak güzel puan almak istiyorm ama biraz gec kaldim sanirim.evliyim cocugumda var 2 buuk yaşında siz nasil yol izliyorsunuz banada yol gösterebilirmisibiz. hic temelim yok hic hatirlamiyorm sifirdan baslicam.matematikten baslicam hangi yayin evini onerirsiniz video olarak kimi tavsiye edersiniz??
cok uzun oldu hakkınızı helal edin.simdidem tesekkur ederim

merhaba arkadaslar
aranıza yeni katıldım konuşmaların son 2 3 sayfasını okudum hepiniz harikasiniz morel kaynağım oldunuz.universiteyi 2 snifta birakmak zorunda kaldim. 2016 sinava grdim hic çalışmadan 69 aldim.bu sene calisarak güzel puan almak istiyorm ama biraz gec kaldim sanirim.evliyim cocugumda var 2 buuk yaşında siz nasil yol izliyorsunuz banada yol gösterebilirmisibiz. hic temelim yok hic hatirlamiyorm sifirdan baslicam.matematikten baslicam hangi yayin evini onerirsiniz video olarak kimi tavsiye edersiniz??
cok uzun oldu hakkınızı helal edin.simdidem tesekkur ederim
Benim hocam videoları izleyebilirsin çok kaliteli ders anlatıyorlar Dersane geçmişi olan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki dersaneden daha iyi anlatıyorlar ve en güzel tarafı da anlamadığın yada zorlandigin dersleri tekrar tekrar izleyebilmek boylece ders kacirmoyorsun çocuğun 2.5 yaşında olması güzel bireysel takılabilecek yasta zamanın kalıyordur çalışmak için hem zaten önlisans sınavına girecen bizden 4 ay sonra sınavın iyi calisirsan şartların bizden çok iyi

tesekkur ederim onerin icin oğlum 2 bucuk yasinda ama surekli benmle oynamak istiyor telefonu elime almami bile istemiyor.matemetik icin kitap almayi düşünüyorum.araştırma yaptim bu 2 kitap arasinda kararsiz kaldim duydunuzmu bu kitaplari hangisini tavsiye edersiniz

Eklentiler

• Screenshot_20170706-033921.png
    Screenshot_20170706-033921.png
    124,1 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG-20170706-WA0008.jpg
    IMG-20170706-WA0008.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 55
tesekkur ederim onerin icin oğlum 2 bucuk yasinda ama surekli benmle oynamak istiyor telefonu elime almami bile istemiyor.matemetik icin kitap almayi düşünüyorum.araştırma yaptim bu 2 kitap arasinda kararsiz kaldim duydunuzmu bu kitaplari hangisini tavsiye edersiniz
Benim bebeğim de 20 aylık. O da tek başına oynamak istemiyor. Uyuduğunda hemen dersin basindayim. Hiç calismamaktan iyidir diyorum. Allah kolaylıklar versin sana. Kitapları hiç duymadım ama al çöz.zamanın var..Bunları bitir sonra başka kaynakları da bitirirsin zaten. Başlamak bitirmenin yarısidir. Kendine güven yapabilirsin. Yapanlardan neyin eksik ki sanki.

Merhaba Bende bugün aranıza katıldım İsmim Elif , 24 yaşındayım. 2016 Ortaöğretim KPSS ye girdim 83 puan aldım fakat bu puan atanmam için yeterli değil. Son üç ay düzenli çalışmayla aldım 83'ü .Matematik çalışamadım bile , yetişmedi. Anladım ki 3 ay gibi bir süre yetmiyormuş.Bende şimdiden başlamaya karar verdim. Hedefim 95 .. Kpss serüveninde yaşadıklarımı buraya yazacağım. Benim çalışma planım :
- Benim hocam youtube kanalından ders videolarını izlemek
- Her konu bittiğinde çözümlü sorular çözmek
- Bol soru bankası bitirmek
- Yanlış yaptığım soruları not alarak çalışmak
- Çıkmış sorular çözmek ve türkçe , coğrafya , vatandaşlık ve tarih derslerine çalışırken kısa kısa özetler çıkararak son aylar kala bunları tekrar etmek..
Önerileriniz varsa alabilirim. Matematikten eksik olduğum için önce matematik dersini bitirmeyi düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Slm kizlar bende evliyim cocuk yok malesef gecen ay ikinci kurtajimi oldum yaklasik 1 aydir ders calisiorim matematik sıfirdi suan yeni yeni arti eksi toplama yapıyorum aritmatik matematik kitabi cok guzel bol soru var icinde tukce bitti sayilir tarih yarim.yamalak toparlamam lazim suan ev tasinma islerinden dolayi vakit ayiramiyorum ama bence cok calisinn 2018 bombo gibi hazirlananlar var akli olan simfi baslar puanlar yüksek gelir cunku rakiplerimiz cok calismaya devam bende 2 haftaya adam akilli baslayip ocaga kadar eksik konu birakmak istemiorum

Slm kizlar bende evliyim cocuk yok malesef gecen ay ikinci kurtajimi oldum yaklasik 1 aydir ders calisiorim matematik sıfirdi suan yeni yeni arti eksi toplama yapıyorum aritmatik matematik kitabi cok guzel bol soru var icinde tukce bitti sayilir tarih yarim.yamalak toparlamam lazim suan ev tasinma islerinden dolayi vakit ayiramiyorum ama bence cok calisinn 2018 bombo gibi hazirlananlar var akli olan simfi baslar puanlar yüksek gelir cunku rakiplerimiz cok calismaya devam bende 2 haftaya adam akilli baslayip ocaga kadar eksik konu birakmak istemiorum
Kürtaj için geçmiş olsun. Ben calismaya başlayalı 9 ay olmuş. İyiki de erken başlamışim. Hem bebek hem ders zor ilerliyor. Şükürler olsun rabbime ki erken başlama kararı almisim.

Son düzenleme:
X