2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

Yardimci olmak isterdim ama bilgim yok canım.

Yardimci olmak isterdim ama bilgim yok canım.

Teşekkür ediyorum yine de :) daha fazla araştırma fırsatım oldu ve öğrendim durumu. Kpss-a oturumunu lisans mezunları için diye düşünüyordum fakat o uzman denetçi vs. içinmiş. Kpss-b'ye giriyormuşuz biz de ve atanmak için cift yıllarda alınan puan geçerliymiş. Benim gibi olanlar bakarsa yardımcı olmak için yazdım :)...

Mülakat olayını doğru bulmuyorum aslında. 85 alan kişinin puani 65 olabiliyor. 65 kpss si olan kişinin puanı 85 90 olup atanabiliyor. Kpss 85 alan kişinin suçu ne.

Tamam olumlu taraflari olabilir ama yalnis uygulama bana göre.

Çok haksızlık var atama işlerinde bana göre.

Torpil islerini kullananlara da aşırı kızıyorum. Benim sucum ne yıllarca çalıştım bir yere gelemedim. Ve hala çalışmak zorundayim. Asiri zor bir bebek bakıyorum ama bebeğim uyuduğunda dinlenmek yerine ders calismayı seciyorum. Bana ve benim gibilere yazık değil mi?

Üçgende Aciortay Bagintilari 57 soru
Üçgende Eşlik 54 soru
Dik Üçgende Pisagor Bagintisi 137 soru
Öklid Bagintisi 24 soru
Dik Üçgende Özel Açılar 100 soru
İkizkenar Üçgen 180 soru
Eskenar Üçgen 150 soru
Aciortay (Uzunluk) 190 soru
Orta taban 70 soru
Kenarortay 140 soru

Son 1 hafta içinde bu konular ve sorular bitti.

Arkadaslar bolumunuz nedir benim bilgisayar programciligi 3.siniftanda kamuyu bitirdim sizce kamuyu actirip 4 yillik mi girmeliyim yoksa 2 yillik mi hangisi daha avantajli ??

Arkadaslar bolumunuz nedir benim bilgisayar programciligi 3.siniftanda kamuyu bitirdim sizce kamuyu actirip 4 yillik mi girmeliyim yoksa 2 yillik mi hangisi daha avantajli ??

Ziraat mühendisiyim
2 yıllık 4 yıllık olayı kişiye, okudugu bolumlere, temelinin nasil olduguna, ders calisma kapasitesine ve daha bir cok faktore bağlı bence. Temelin zayıf ise çok aşırı çalışman lazım. 2 yıllıklarin girdiği sınav daha kolay. Ama şu var bolumden bölüme alımlar değişir. Kısaca zor karar. Arastirman gerekiyor. Senin için hangisinin daha iyi olduğuna karar verir ona göre yol verirsin hayatina.

foruma yeni kaydoldum. Evliyim 11 aylık bir oğlum var . Ben de kpss mağdurlarındanım Lisans mezunuyum inşaallah ben de sizinle beraber hazırlana cam .çalışmaya vatandaşlıktan başladım . Şuan yasamadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…