2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Ohh masallah biz daha bisey almadik iki ayligina memlekete gidicem gidip geldikten sonra başlıcaz sanirim:bicak:
Bende nolur Nolmaz diye aldım canım bide bizimkiler çok hevesliydi uzun bi sure sonra gelecek olan bi bebek olduğu için heyecanla yapıyoruz yaptığımızı da :KK48:

Bende nolur Nolmaz diye aldım canım bide bizimkiler çok hevesliydi uzun bi sure sonra gelecek olan bi bebek olduğu için heyecanla yapıyoruz yaptığımızı da :KK48:
Insallah iyi günlerde guzel günlerde giymeyi nasip etsin rabbim:emir_bebek:

Selamlar ben biraz büyük parçalardan başladım
İkinci el tercih ettim beşik anakucağı bebekarabası ve puset aldım

IMG_1116.JPG
IMG_1112.JPG

IMG_1252.JPG
IMG_1266.JPG

Beşik ikea hensvik modeli
Anakucağı prego gaby
Bebek arabası mamas papas armadillo
Puset cybex aton basic

Arkadaslar alis verise kac haftalikken basladinz..benm 14 haftalik cinsiyet belli olunca baslayim diyorum ilk bebegm olacak kiz kardesim falan da yo bilgi alabilecegim o yuzden simdiden arastiriyorum..cinsiyet belli olunca alisverise baslasam erken mi olur? Bir de ben yogun calisiyorum bos zamanim cok olmuyor baslasam anca bitiririm gibi geliyor

Arkadaslar alis verise kac haftalikken basladinz..benm 14 haftalik cinsiyet belli olunca baslayim diyorum ilk bebegm olacak kiz kardesim falan da yo bilgi alabilecegim o yuzden simdiden arastiriyorum..cinsiyet belli olunca alisverise baslasam erken mi olur? Bir de ben yogun calisiyorum bos zamanim cok olmuyor baslasam anca bitiririm gibi geliyor

18 gibi başladım
Bi liste yap alınacakları bilirsin
Kimini gezerek kimini internetten alırsın

S Spizella canım hayırlı olsun güzel günlerde ağız tadıyla kullanmak nasip olsun. Özellikle anakucagini çok beğendim. Tiny love düşünüyordum ama bunun ozellikleri daha çok hoşuma gitti. Teşekkürler paylaştığın için :KK68:

Ben suan 28 haftaligim 15 gun falan oldu baslayali.Allaha şükür tamamlamak uzereyim.aslinda 30 uncu haftadan once baslamayi dusunmuyordum ama erken dogum korkusuyla hazirliklarimi bitirdim sayılır.geriye bir tek besik falan kaldı.insallah tam zamanli gelir pamuğum

18 gibi başladım
Bi liste yap alınacakları bilirsin
Kimini gezerek kimini internetten alırsın
Bugun liste yapmaya basladim, 2 -3 hafta sonra da alisverise baslarim diyorum 17 hafta gibi olacak iste, zaman olunca hemen yapilir alis veris ama dedigim gibi yogun olunca zaman da kisitli oluyor son haftalarda da agirlasirim, temizligini yapmasi falan zor olur diye firsatim varken halletmek istiyorum

S Spizella canım hayırlı olsun iyi günlerde güle güle kullanın inşallah ana kucağını çok beğendim ikinci el almakla iyi yapmışsın bende sepet beşik bulmuştum 2. el temiz kaçırmadım ne kadar kullanacakki zaten diye.. Bi de yatak odası yapmaktan vazgeçtim yani daha doğrusu şimdi yapmıcam zaten doğduğunda 6 aya kadar beşiğinde yatacak o zaman rahat rahat yaparım kendimi maddi olarakta sıkıştırmim dedim yatak odamdaki şifonyere bebeğin kıyafetlerini koycam bi müddet öyle idare edim diyorum kızlar sizce de mantıklı mı acaba

Canım ben 18. Haftada öğrendim cinsiyet.ben hemen almam diyordum ama insan başlıyor ister istemez :) bı kaç parça pijama takımı zıbın takımı 5li hastane takimi 2 li takım falan aldık şimdilik :KK66:

S Spizella canım hayırlı olsun iyi günlerde güle güle kullanın inşallah ana kucağını çok beğendim ikinci el almakla iyi yapmışsın bende sepet beşik bulmuştum 2. el temiz kaçırmadım ne kadar kullanacakki zaten diye.. Bi de yatak odası yapmaktan vazgeçtim yani daha doğrusu şimdi yapmıcam zaten doğduğunda 6 aya kadar beşiğinde yatacak o zaman rahat rahat yaparım kendimi maddi olarakta sıkıştırmim dedim yatak odamdaki şifonyere bebeğin kıyafetlerini koycam bi müddet öyle idare edim diyorum kızlar sizce de mantıklı mı acaba

Mantıklı tabi canım hem altın filan da gelir :p

Sizin maddi durumunuza ve evinizin düzenine hangisi uyuyorsa o en mantıklı olandır canım. İçini ferah tut, şartlarını en iyi sen biliyorsun sonuçta.

X