2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Herkese merabalar bende aranıza katılmak üzereyim dünki verdiğim kan testin de 0.763 çıkmış ve tekrarlanması gerektiği söylenmişti dünki idrar testlerimde negatifti bugun adete 3 gun var ve testte çifti sabah çok silik öğleden sonra daha net olck sekılde gördüm .. ek olarakda yukledım bakabılırmısınız ayrıca belırtılerde mevcut mıdede tuhaflık bas donmesı gibi tansıyon dusuklugu vucut sıcaklıgı gogus hassasıyetı
Silik çizgi var evet ama testler zamanında beni çok yanılttı bi gün çift çıkıp ertesi gün negatife döndü. kan testinde çıkmamış ama İstersen testi yarın yine tekrarla inşallah vardır canım.

Benimki 4+5de 4800 falandi sonrasında hiç baktirmadim inşallah yukselmistir

Ben ilk idrar testinden sonra adet gecikmesinin 3. günü (4 +2) kan testinde 412.65 çıktı. Bundan 2 gün sonradoktoruma gittiğimde bir daha kan testi istemedi?Ultrasonda da sack belli belirsiz görüldü dendi ve 3 hafta sonra gel dendi?Bu neden acaba?

Silik çizgi var evet ama testler zamanında beni çok yanılttı bi gün çift çıkıp ertesi gün negatife döndü. kan testinde çıkmamış ama İstersen testi yarın yine tekrarla inşallah vardır canım.
Evet oyle yapıcam genelde idrarda yanılmadım hıc hep aynı marka yapıyorum cunku dun mesela yoktu bembeyaz kaldı beklemesıne ragmen cıkmadı. Bugunkıler boyle oldu hormon yukselmeye basladı sanırım

Kızlar merhaba bende Kasım annesinin 4+2 gün hamileyim adetime 3 gün varken beta değerim 39.41 çıkmıştı daha doktora gitmedim gözükmez diye yarın tekrarlıcam inşallah değerlerini umarım herşey güzel olur rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah

Evet oyle yapıcam genelde idrarda yanılmadım hıc hep aynı marka yapıyorum cunku dun mesela yoktu bembeyaz kaldı beklemesıne ragmen cıkmadı. Bugunkıler boyle oldu hormon yukselmeye basladı sanırım
dunku degerin baya dusukmus canim canim gecen ay benimde basima boyle gelmisti testte pozitif cikip kanda cikmamisti cikm baska test varsa onuda yapsana oda pozitif cikarsa evet kan testi yanlis olabilir

Sigarayı bırakmak gerçekten hiç kolay değil. Doktor bana hemen bırak dedi hatta pazarlık yaptım bi paket daha içsem öyle bıraksam diye kesinlikle olmaz dedi. Adam sigara konusunda çok katı. Başkalarının doktorları gümde 5 taneye kadar izin veriyormuş ama benimki asla izin vermiyor.

Sen ne diyorsun, ben doktoruma çay-kahve politikamız ne olacak diye sordum,"istersen bir de sigara- nargile yak" diye kükredi bana :KK57:

Ben ilk idrar testinden sonra adet gecikmesinin 3. günü (4 +2) kan testinde 412.65 çıktı. Bundan 2 gün sonradoktoruma gittiğimde bir daha kan testi istemedi?Ultrasonda da sack belli belirsiz görüldü dendi ve 3 hafta sonra gel dendi?Bu neden acaba?
Canım keseyi gördunmu bende ilk gittim keseyi gördüm 2 hafta sonra gel denildi

Merhaba kızlar. İnşallah hepimiz hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız. Ben de yeni öğrendim, doktora gitmedim henüz. 3. bebeğimiz inşallah. Acele etmem diyordum doktora gitmek için ama dün kedinin biri yemek verirken tırmalayınca gideyim bi doktora danışayım, dedim. Başına böyle birşey gelen var mı acaba?
Bana doktor kedi köpek falan sevme dedi sadece. Tirmalamadan bişey olurmu hic bi fikrim yok.

Kızlar biz keseyi gördük içindeki yolk sac ı da gördük. Ama ondan sonra 15 gün sonrasına çağırdı kalp atışı ve bebek için. Çok geç değil mi. Neden ara ara çağırıp baktırmıyorlar?
Beni de 10 gün sonraya çağırdı anca gelişiyor demek ki.

Merhaba kızlar.. ben de bugun dayanamadım ve ilk muayene tarihim 14 martta olmasına rağmen beta hcg testini tekrarlattım. Çıkan sonuçta beta hcg > 10000 yazıyordu. Yani 10000 değerinden büyükmüş.. geçtiğimiz pazar yani tam 7 gün önce 520 idi.. ortalama 10.000 lik bir artış var.. sizce normal mi?
Ikiz bile olabilir bu artışa. Gayet normal artmış canım. Kese görünür artık kalp atışını bile duyabilirsin 1-2 güne

Ikiz bile olabilir bu artışa. Gayet normal artmış canım. Kese görünür artık kalp atışını bile duyabilirsin 1-2 güne
Ayy ikiz olsun isterim biliyor musun :)) hadi inşallah canım :) muayene tarihim 14 martta. inşallah hepimiz bebişlerimizin kalp atışlarını duyalım :)) Daha kalp atışı duyabilen yok sanırım çünkü ama zamanı geliyor yavaş yavaş :))

Kızlar biz keseyi gördük içindeki yolk sac ı da gördük. Ama ondan sonra 15 gün sonrasına çağırdı kalp atışı ve bebek için. Çok geç değil mi. Neden ara ara çağırıp baktırmıyorlar?
Canim bizde kesemizi gördük benim doktorumda 2 hafta sonra gel dedi kalp atisi icin. Bazen duyulamiyor ya kalp atislari heralde kesinlessin diye bekletiyolar. Erken gidip duyamayip sonra o stresi yasamaktansa ben de beklemeyi tercih ediyorum acikcasi. İnsallah saglikli olsunda bebeklerimiz sabrederiz

dunku degerin baya dusukmus canim canim gecen ay benimde basima boyle gelmisti testte pozitif cikip kanda cikmamisti cikm baska test varsa onuda yapsana oda pozitif cikarsa evet kan testi yanlis olabilir
Başka yaptım yine silik oluştu belkide değer katlanmıstr o sekılde yansımıstır dıyorum ?

Ayy ikiz olsun isterim biliyor musun :)) hadi inşallah canım :) muayene tarihim 14 martta. inşallah hepimiz bebişlerimizin kalp atışlarını duyalım :)) Daha kalp atışı duyabilen yok sanırım çünkü ama zamanı geliyor yavaş yavaş :))
1 tane arkadaş var duyan. Ben de bu perşembe gidicem duymak için inşallah herkes sağlıcakla kucağına alır evladını. Bu dönemler biraz tedirgin geçiyor öyle mi böyle mi diye.

Bebeği 2 doktor gördü gürkan hoca ve mercan hoca . Kisti de şehir hastanesinde ki doktor ve mercan hoca gördü. Kese için yarın saffet e gidecem bakalım o ne dicek . Ikisi de var şu an . Kan değerim dün 8400 küsur çıktı normalde katlaması gerekli ama her zaman katlamayabilir diyorlar
canımm cok geçmiş olsun. hakkında hayırlısı olsun. kistten endişe etme her gebelikte gebeliği besleyen kistler oluyormus sonrasında kendılıgınden gecıyormus.benim üç gebeliğimdede oldu. ve kendiliğinden geçti. kan degerin aslında cok guzel bu degerde dıs gebelik olacagını sanmam. cünkü bu degerdeyken kese tüpe yerlesse tüpü patlatıyor ve iç kanama geciryorsun. demekki dıs gebelik değil. bana normal gebelik gibi geliyor. biraz kilom var diyorsun belki doktor ondan göremedi. yarın netleşir kuzum . olumlu dusunmeye calıs canım. nıyeyse ben kötü bısey olacagını sanmıyorum.

X