2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah razı olsun canm sağol

yuzde 60 artmis canim dert etmee illa yuzde 100olacak diye birsey yok bak

yuzde 60 artmis canim dert etmee illa yuzde 100olacak diye birsey yok bak
Valla su an ne düşünecem bilmiyorum kahve rengi lekelenmede oluyor en kötüsü kürtaj dicekler dış gebelik olsa bu kadar düzenli artmazdı mop gebelikte ise değerler anormal yükselirmiş geriye tek ihtimal gelişim geriliği veya geç döllenme kalıyor şuan iyi ihtimalleri düşünüp kendimi rahatlatmak istiyorum. Saffetten de memnun kalmazsam kaan kocaya gidecem

Merhaba kızlar. İnşallah hepimiz hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız. Ben de yeni öğrendim, doktora gitmedim henüz. 3. bebeğimiz inşallah. Acele etmem diyordum doktora gitmek için ama dün kedinin biri yemek verirken tırmalayınca gideyim bi doktora danışayım, dedim. Başına böyle birşey gelen var mı acaba?

Hayırlı olsun canım :)
İçin rahat olsun tanıdığın bi kediyse kuduz olmadığından eminsen sorun yok gibi sanki ama bilemedim hiç başıma gelmedi.

Hayırlı olsun canım :)
İçin rahat olsun tanıdığın bi kediyse kuduz olmadığından eminsen sorun yok gibi sanki ama bilemedim hiç başıma gelmedi.

Teşekkür ederim. Sokak kedisiydi lokantalarda duranlardan. Güya küçük oğlanı oyalıyordum. Başka kedi gelince ona vereyim derken elimdekine atladı. İnşallah sorun olmaz dediğin gibi. İyi bakalım iyi olsun diyorum da gece rüyalarımda aşılar vurulup durdum.

direk salingunune kaan kaan kocaya giderdim bence ben canim

Kızlar biz keseyi gördük içindeki yolk sac ı da gördük. Ama ondan sonra 15 gün sonrasına çağırdı kalp atışı ve bebek için. Çok geç değil mi. Neden ara ara çağırıp baktırmıyorlar?

Herkese merabalar bende aranıza katılmak üzereyim dünki verdiğim kan testin de 0.763 çıkmış ve tekrarlanması gerektiği söylenmişti dünki idrar testlerimde negatifti bugun adete 3 gun var ve testte çifti sabah çok silik öğleden sonra daha net olck sekılde gördüm .. ek olarakda yukledım bakabılırmısınız ayrıca belırtılerde mevcut mıdede tuhaflık bas donmesı gibi tansıyon dusuklugu vucut sıcaklıgı gogus hassasıyetı

Eklentiler

• 9026B5C4-E531-4AE8-AE37-FA8D773D337B.jpeg
    30 KB · Görüntüleme: 54
Cok gecmis olsun canim insallah bisey olmayacak kendini yorma. Peki agrilar nasildi cokmu siddetli nasil anladin yani?

Merhaba kızlar.. ben de bugun dayanamadım ve ilk muayene tarihim 14 martta olmasına rağmen beta hcg testini tekrarlattım. Çıkan sonuçta beta hcg > 10000 yazıyordu. Yani 10000 değerinden büyükmüş.. geçtiğimiz pazar yani tam 7 gün önce 520 idi.. ortalama 10.000 lik bir artış var.. sizce normal mi?

Sancı gibi normal adet sancısı ama saatler ilerledikçe ağrı batma ya başladı. Dün yazmıştım ağrıların tarifini canım
Canım çok büyük geçmiş olsun.. moralini yüksek tut. Doğal seleksiyon bir yerde. Anomali riski taşıyan bir embriyoydu belki de. İki ay kadar kendini toparla, sonra yine denersiniz. Bak hiç değilse hamile kalabiliyorsun onu düşün canımm

Gözün aydın :)
15 gün sonra kontrol gunu doluyor yeniden giriş yaptırın diyemi dedi acaba :)) bence sen haftaya git içim rahat etmedi dersin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…