canını sıkma canım ben de düşük yaptım dört ay sonra tekrar hamile kaldım. İlki aşılamaydı bu kendiliğinden oldu. Moralini yüksek tutEvet hayırlısı böyleymiş inşallah sağlıklı bir şekilde olur daha sonra ne diyim
Durumun tam üniversitelik dedi sadece sonra daha iyi bir yerde müdahale iyi olur vs bence yemedi gözü ben situs inversusum yarım rahimliyim pelvik böbreğim var baksana 4cmlik kisti bile görmedi 3 muayenede
Canım geçmiş olsun bende kimyasal yasadim ekim ayında sakın moralini bozma yediğine içtiğine dikkat et yeter suyu da bol bol iç kuzum
Biz de manyaklik var o zaman deseneolacak olanın önüne geçilmiyor zaten rabbim sabır versin isyan etmeyelim yeter
Durumun tam üniversitelik dedi sadece sonra daha iyi bir yerde müdahale iyi olur vs bence yemedi gözü ben situs inversusum yarım rahimliyim pelvik böbreğim var baksana 4cmlik kisti bile görmedi 3 muayenede
Canım geçmiş olsun bende kimyasal yasadim ekim ayında sakın moralini bozma yediğine içtiğine dikkat et yeter suyu da bol bol iç kuzum
Biz de manyaklik var o zaman deseneolacak olanın önüne geçilmiyor zaten rabbim sabır versin isyan etmeyelim yeter
Allah razı olsun canm sağolDurumun tam üniversitelik dedi sadece sonra daha iyi bir yerde müdahale iyi olur vs bence yemedi gözü ben situs inversusum yarım rahimliyim pelvik böbreğim var baksana 4cmlik kisti bile görmedi 3 muayenede
cuma günü değerim 3095 miş bugün 3799 olmuşDeğer lerin kaça kadar yükselmişti
Sağol canım benimde aşılamaydi inşallah yeniden sağlıklı bir şekilde hamile kalırımcanını sıkma canım ben de düşük yaptım dört ay sonra tekrar hamile kaldım. İlki aşılamaydı bu kendiliğinden oldu. Moralini yüksek tut
yuzde 60 artmis canim dert etmee illa yuzde 100olacak diye birsey yok bakInşallah canım ama herşeye hazırladım kendimi
Düzenli baktırmak çok önemli ben 2 güne 1kan vermedim ama keşke verseydim diyorum
Bilmiyorum kuzu ya moralim çok bozuk
Perşembe sabah 5063 çıkmış dün akşam 19 gibi verdim 8400 küsur çıkmış
Valla su an ne düşünecem bilmiyorumyuzde 60 artmis canim dert etmee illa yuzde 100olacak diye birsey yok bak
Hayırlı olsun canım :)Merhaba kızlar. İnşallah hepimiz hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız. Ben de yeni öğrendim, doktora gitmedim henüz. 3. bebeğimiz inşallah. Acele etmem diyordum doktora gitmek için ama dün kedinin biri yemek verirken tırmalayınca gideyim bi doktora danışayım, dedim. Başına böyle birşey gelen var mı acaba?
Hayırlı olsun canım :)
İçin rahat olsun tanıdığın bi kediyse kuduz olmadığından eminsen sorun yok gibi sanki ama bilemedim hiç başıma gelmedi.
direk salingunune kaan kaan kocaya giderdim bence ben canimValla su an ne düşünecem bilmiyorumkahve rengi lekelenmede oluyor en kötüsü kürtaj dicekler dış gebelik olsa bu kadar düzenli artmazdı mop gebelikte ise değerler anormal yükselirmiş geriye tek ihtimal gelişim geriliği veya geç döllenme kalıyor şuan iyi ihtimalleri düşünüp kendimi rahatlatmak istiyorum. Saffetten de memnun kalmazsam kaan kocaya gidecem
Bir gideyim de saffete bakalım tatmin olmazsam ona da giderim çok dr demek kafa karışması demek aslında.direk salingunune kaan kaan kocaya giderdim bence ben canim
Hayırlı olsunKızlar biz keseyi gördük içindeki yolk sac ı da gördük. Ama ondan sonra 15 gün sonrasına çağırdı kalp atışı ve bebek için. Çok geç değil mi. Neden ara ara çağırıp baktırmıyorlar?
Cok gecmis olsun canim insallah bisey olmayacak kendini yorma. Peki agrilar nasildi cokmu siddetli nasil anladin yani?Arkadaş lar dün hatırlarsaniz ağrılarım olduğunu söylemiş tim. Doktoru aradım hemen gel dedi. Ve gittim. Doktor rahim de kan var dedi bebek düşebilir. Hemen yatırdılar ilaç serum verdiler şuan hastane deyim. Kızlar ağrınız varsa lutfen doktorunu arayın haber verin. Bana da çok dua edin lütfen dualarını bekliyorum
Sancı gibi normal adet sancısı ama saatler ilerledikçe ağrı batma ya başladı. Dün yazmıştım ağrıların tarifini canımCok gecmis olsun canim insallah bisey olmayacak kendini yorma. Peki agrilar nasildi cokmu siddetli nasil anladin yani?
Canım çok büyük geçmiş olsun.. moralini yüksek tut. Doğal seleksiyon bir yerde. Anomali riski taşıyan bir embriyoydu belki de. İki ay kadar kendini toparla, sonra yine denersiniz. Bak hiç değilse hamile kalabiliyorsun onu düşün canımmSancı gibi normal adet sancısı ama saatler ilerledikçe ağrı batma ya başladı. Dün yazmıştım ağrıların tarifini canım
Gözün aydın :)Kızlar biz keseyi gördük içindeki yolk sac ı da gördük. Ama ondan sonra 15 gün sonrasına çağırdı kalp atışı ve bebek için. Çok geç değil mi. Neden ara ara çağırıp baktırmıyorlar?