- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
Ahahahahhh çay kahve konusunda bişiy demedi ama zaten hiç çay içmiyorum sevmiyorum. Kahveyi de ayda 1 filan içiyorum ama sigara gerçekten çok üzüyor beni içiyorum vicdan azabı çekiyorum içmiyorum sinir krizi geçiriyorum resmen.Sen ne diyorsun, ben doktoruma çay-kahve politikamız ne olacak diye sordum,"istersen bir de sigara- nargile yak" diye kükredi bana
Ben de bu perşembe gideceğim. Umarım duyarız ve sorunsuz bir hamilelik geçiririz1 tane arkadaş var duyan. Ben de bu perşembe gidicem duymak için inşallah herkes sağlıcakla kucağına alır evladını. Bu dönemler biraz tedirgin geçiyor öyle mi böyle mi diye.
bı günde kan o kadar yükselip idrar testine yansimyansıtmaz diye dusumuyorum.teseri yuklesene ne kadar silikBaşka yaptım yine silik oluştu belkide değer katlanmıstr o sekılde yansımıstır dıyorum ?
Kan mı yanlıs oldu sizce idrar sürekli bu sekılde net cıkıo artıkbı günde kan o kadar yükselip idrar testine yansimyansıtmaz diye dusumuyorum.teseri yuklesene ne kadar silik
İnşallah canım sağolasınCanim bizde kesemizi gördük benim doktorumda 2 hafta sonra gel dedi kalp atisi icin. Bazen duyulamiyor ya kalp atislari heralde kesinlessin diye bekletiyolar. Erken gidip duyamayip sonra o stresi yasamaktansa ben de beklemeyi tercih ediyorum acikcasi. İnsallah saglikli olsunda bebeklerimiz sabrederiz
Canımm çektiğim ağrıyı birebir tarif etmişsin. Ben de hatta endişelenmiştim acaba neden oluyor hani dış gebelik belirtsi mi diyeAma benim sadece sol tarafımda oluyor bu bahsettiğin ağrı. böyle incecik bir sızı sanki bir tel var da içerde onu çekiyorlar hafif hafif.. ve yer olarak da benim daha çok leğen kemiğimin sağına doğru hissediyorum
Valla canım işgillenip bu ağrılardan beta hcg testi yaptırdım yine bugun. Hani dış gebelik varsa beta hcg düzgün artmıyormuş ya.. Kendimce bir teşhis koyarım dedim. Neyse ki 10.000'in üzerinde çıktı. 1 haftada 520 den 10.000 küsüre çıkmış. İçimizi rahat tutalım sanırım doğal bu ağrılarİyi canım şimdi ben de rahatladım demek ki olcak bu agrılar :)
Valla canım işgillenip bu ağrılardan beta hcg testi yaptırdım yine bugun. Hani dış gebelik varsa beta hcg düzgün artmıyormuş ya.. Kendimce bir teşhis koyarım dedim. Neyse ki 10.000'in üzerinde çıktı. 1 haftada 520 den 10.000 küsüre çıkmış. İçimizi rahat tutalım sanırım doğal bu ağrılar
Bende bir kez yaptirdim kan tahlili 725 cikmisti. Doktor randevumu bekledim tam 1 hafta. Yarin gorunecegim.Ay iyi yapmıssın rahatlamıssındır maşallah ne cok artmış .. ben mi cok rahatım acaba yaa ben bir kere yaptırdım beta ve düşüktü cok, kesem hayali göründü sadece ve 8 gün var daha randevuma ,,bekliyorum bakayım :/
1 tane arkadaş var duyan. Ben de bu perşembe gidicem duymak için inşallah herkes sağlıcakla kucağına alır evladını. Bu dönemler biraz tedirgin geçiyor öyle mi böyle mi diye.
Canim normal galiba benimde solda oluyor.Kızlar ben de geçen pazartesi kese görmeye gittik.kismetse çarşamba kalp atisini duymaya gidicez. Benim sağ kasikta ağrı var. Normal mi kızlar ya?
Canim normal galiba benimde solda oluyor.
Benim de sol kasığımda ağrı var. Normaldir sanırım hamileligimi ogrendigimden beri ara ara kasık ağrım oluyor benim. Ben de gecen pazartesi keseyi görmüştüm kalp atışı için de bu perşembe gidicem.Kızlar biz de geçen pazartesi kese görmeye gittik.kismetse çarşamba kalp atisini duymaya gidicez. Benim sağ kasikta ağrı var. Normal mi kızlar ya?
Sana da günaydın canım amin inşallahGünaydın kızlar inşallah bu haftaya güzel başlarız keseyi görmeyi bekleyenler keseyi bebeğin kalp atışını duymak isteyenlerde kalp atışlarını duyarız Allah yardımcımız olsun güzel bir hafta geçirelim Amin
Sack gorundu dedigine gore, görmüş. O zaman sorun yok yani :)Canım keseyi gördunmu bende ilk gittim keseyi gördüm 2 hafta sonra gel denildi
Kendime kıza kıza sigaraya lanet okuya okuya 2 nefes alıp atıyorum ama, gebeligimde ya da bebegimde bir sorun olsa bir sakatlık bir özürlülük? Zaten riskli gebelik diye kendi gözümü korkutuyorum. Tamam gebelikte olumlu dusunmek şart ama bu sigaradan ne iyi gelebilir ki degil mi?Ahahahahhh çay kahve konusunda bişiy demedi ama zaten hiç çay içmiyorum sevmiyorum. Kahveyi de ayda 1 filan içiyorum ama sigara gerçekten çok üzüyor beni içiyorum vicdan azabı çekiyorum içmiyorum sinir krizi geçiriyorum resmen.