Yok canım çekinmeden önce muayene etti ve gördü cekinmedim zatenCanım senin kaç haftalık keşke baktırmasaydın ya çünkü zararlı olabiliyor bende film çektirecektim drum muayene etti bi tane yumurtan var bugün kesin çatlar dedi döllenme olursa bebeğe zararı olur düşer demişti inşallah seninkinde hiçbir sorun olmaz kucağına almak nasip olur
Kaç haftalıksın
Canım pazartesi 8 hafta olcak ama 6 haftalıkken kalp atışları duyulmadi boş gebelik olabilir denildi cildirdim tabi 6 haftada hemen bu tanıyı nasıl koyabiliyor bı kaç doktorda aynısını söyledi pazartesi randevum var belli olcak inşallah bişey çıkmaz yaCanım senin kaç haftalık keşke baktırmasaydın ya çünkü zararlı olabiliyor bende film çektirecektim drum muayene etti bi tane yumurtan var bugün kesin çatlar dedi döllenme olursa bebeğe zararı olur düşer demişti inşallah seninkinde hiçbir sorun olmaz kucağına almak nasip olur
Kaç haftalıksın
Canım pazartesi 8 hafta olcak ama 6 haftalıkken kalp atışları duyulmadi boş gebelik olabilir denildi cildirdim tabi 6 haftada hemen bu tanıyı nasıl koyabiliyor bı kaç doktorda aynısını söyledi pazartesi randevum var belli olcak inşallah bişey çıkmaz ya
Ayy ben dayanamam ki o kadar :)))Canim bence 1 hafta sonra gitmen iyi olur cunku kalp atisinida duyma ihtimalin olabilir. Ben 7 haftayi doldurunca yani pazartesi gunu doktora gidicem. Ama gec yumurtlama oldu. Bana gore tam 7 hafta olmucak.
Burdakini pek anlamıyorum canım ama başka bir programda 5+1 gözüküyorum. Yani 4 haftayı doldurdum dün itibariyle. Ama ilk bebişte 6 gün erken döllenme olmuştu adet döngüm 25 gunde 1 olduğu için.erkenmi yumurtladin canim burda 4haftalik gozukuyorsun icin icftaya cumartesi kese gorunur ama cnm
Ayy inşallah bizde görürüz, eşim o ultrason resmini görene kadar emin olamıcam galiba dio ben biraz aklını karıştırdım sanırımGörünür tabi canım ben de 5+5 te gitmiştim göründü.
KızlAr benim işim sarpa sardı keseyi göremedik bugün 3 farklı doktora gittik . Çok kötü bir gün kendi doktorum kese görmedi Üniversite ye gittim ordaki prof baktı tüp doktoru o içerde ama net değil gelişmemiş beta takibi yapılsın gelişmezse kurtaj olursun dedi kendi drme yönlendirdi o da tekrar kabul etmedi başkente git dedi.burda yapacağım birşey yok dedi. Bende ortadoğuya gittim orda bir prof var bildiğim o yoktu başkası baktı beraber çalıştığı doktor muayne etti ve bayağı güzel inceledi dış gebelik değil ama yanlış yere yerleşmiş embriyo dedi haftasına göre de küçük dedi . Çok zor durumdayım muallâkta kaldım ve en kötüsü hafta sonu olması
Kızlar sadece 1 kişi mi kalp atışı duydu şimdiye kadar
Beni geren durum kendi drmin tekrar kabul etmemesi . Başından beri allah'a emanet ettim bebeğimi gelecek olan rabbimden gelsin dedim . 4 doktor a göründüm 3u değil dedi kendi dr olabilir dedi.4cmlik kistte varmış bunu ilk gittiğim de nasıl göremediYa canım şuan ne desem boş bende şuan çok zor bı dönemden geçiyorum keseyi falan gördum kalp atışları duyulmadi boş gebelik olabilir dedi ve çoğu doktor aynısını söyledi o kadar çok ağladım ki anlatamam ama içimde bı umut var bu benim içinde önemli bişeydi ben tuplerim tıkalı saniyodum rahim filmi çekinmek için gittiğimde hamile olduğumu öğrendim boş gebelik olsada düşük olsada evet üzülürüm ama yapcak bişey yok tekrar hamile kalırım verende Allah alanda bende sende öyle düşün üzülme desende üzülürsün ama tekrar hamile kalacagini düşün bence pazartesiye kadar bekle ve sakin ol dua et umarım herşey güzel olur senin için
Kişiye göre değişir dün 8binlerde çıktı deger katlamamış bugün tekrar verecem bakalım kaç çıkacak5+4de kan değeri 10binmi olması gerekiyormus
Kilo var canım ama 3 doktor alttan baktı 2si burda bisi var ama dedi net göremediler. Bekliyorum bende bakalımtam olarak kac haftalikti. kese bazılarında gec görünüyormus. kilo varmi bu arada. biraz daha bekle. kanda çıktiysa vardir o bebek
Şehir hastanesinin acili üniversiteden daha iyi kadın doğum doktoru vardı muayene etti karından 4cmlik kist varmış kendi doktorum bunu nasıl göremedikokrma canim stres yaptigin icinde kanaman olmus olabilir dikkat et
Canım çok geçmiş olsun inşallah bı sorun olmazArkadaş lar dün hatırlarsaniz ağrılarım olduğunu söylemiş tim. Doktoru aradım hemen gel dedi. Ve gittim. Doktor rahim de kan var dedi bebek düşebilir. Hemen yatırdılar ilaç serum verdiler şuan hastane deyim. Kızlar ağrınız varsa lutfen doktorunu arayın haber verin. Bana da çok dua edin lütfen dualarını bekliyorum
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun. Progestan verdimi acaba. O iyi geliyor böyle durumlarda.Arkadaş lar dün hatırlarsaniz ağrılarım olduğunu söylemiş tim. Doktoru aradım hemen gel dedi. Ve gittim. Doktor rahim de kan var dedi bebek düşebilir. Hemen yatırdılar ilaç serum verdiler şuan hastane deyim. Kızlar ağrınız varsa lutfen doktorunu arayın haber verin. Bana da çok dua edin lütfen dualarını bekliyorum
Verdi galiba. Hemşire ler sürekli ilaç veriyor larÇok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun. Progestan verdimi acaba. O iyi geliyor böyle durumlarda.
Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun inşallah bı sorun olmaz
Ins amin inş. Birde kalp atışını merak ediyor dun galiba canım. Doktor ekranda yanıp sönen bir ışık vardı onu gösterdi. Bu kalp atışı dedi ölü değil dedi. Ama duymadık sadece gördük. Doktor dedi dağa küçük olduğu için duyulmuyor belki pazartesi duyulur dediP Polyannaaaaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin hevesini kırmasın inşallah
Allah yardımcın olsun kuzum. Rabbim bebeğini sana bağışlasınArkadaş lar dün hatırlarsaniz ağrılarım olduğunu söylemiş tim. Doktoru aradım hemen gel dedi. Ve gittim. Doktor rahim de kan var dedi bebek düşebilir. Hemen yatırdılar ilaç serum verdiler şuan hastane deyim. Kızlar ağrınız varsa lutfen doktorunu arayın haber verin. Bana da çok dua edin lütfen dualarını bekliyorum
kist var demissin canim bebek varmi simdi anlayamadim tam kist bendede var catlamayan yumurtalardan dolayinbuyuyecek ama zamanla gidecek dedi doktorŞehir hastanesinin acili üniversiteden daha iyi kadın doğum doktoru vardı muayene etti karından 4cmlik kist varmış kendi doktorum bunu nasıl göremedi
Geçmiş olsun inşallah toparlarsın. Allah yardımcın olsunArkadaş lar dün hatırlarsaniz ağrılarım olduğunu söylemiş tim. Doktoru aradım hemen gel dedi. Ve gittim. Doktor rahim de kan var dedi bebek düşebilir. Hemen yatırdılar ilaç serum verdiler şuan hastane deyim. Kızlar ağrınız varsa lutfen doktorunu arayın haber verin. Bana da çok dua edin lütfen dualarını bekliyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsunGeçmiş olsun inşallah toparlarsın. Allah yardımcın olsun