2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok canım çekinmeden önce muayene etti ve gördü cekinmedim zaten

Canım pazartesi 8 hafta olcak ama 6 haftalıkken kalp atışları duyulmadi boş gebelik olabilir denildi cildirdim tabi 6 haftada hemen bu tanıyı nasıl koyabiliyor bı kaç doktorda aynısını söyledi pazartesi randevum var belli olcak inşallah bişey çıkmaz ya

6 haftadan bu yana gitmedin mi ya benim de dün 6+2 idim daha uzanmadan doktor bak şimdiden söyleyim. Dedi kalp atışı için erken gittiğim dr ünlü bi dr ayrıca tanınan biri şule selman o öyle söylemişse normaldir dedim ama daha 6. Haftada bunu sana nasıl söylerler ya inşallah kalp atışını duyarsın ve gidip onlara hesap sorarsın

Canim bence 1 hafta sonra gitmen iyi olur cunku kalp atisinida duyma ihtimalin olabilir. Ben 7 haftayi doldurunca yani pazartesi gunu doktora gidicem. Ama gec yumurtlama oldu. Bana gore tam 7 hafta olmucak.
Ayy ben dayanamam ki o kadar :)))
Bide işyerime evrak vermem lazım hamilelik için. Ona göre çalışma saati ayarlıyorlar. Sonraki hafta yine giderim sorun değil kontrol randevusu gibi :)
erkenmi yumurtladin canim burda 4haftalik gozukuyorsun icin icftaya cumartesi kese gorunur ama cnm
Burdakini pek anlamıyorum canım ama başka bir programda 5+1 gözüküyorum. Yani 4 haftayı doldurdum dün itibariyle. Ama ilk bebişte 6 gün erken döllenme olmuştu adet döngüm 25 gunde 1 olduğu için.
Görünür tabi canım ben de 5+5 te gitmiştim göründü.
Ayy inşallah bizde görürüz, eşim o ultrason resmini görene kadar emin olamıcam galiba dio ben biraz aklını karıştırdım sanırım

tam olarak kac haftalikti. kese bazılarında gec görünüyormus. kilo varmi bu arada. biraz daha bekle. kanda çıktiysa vardir o bebek

Beni geren durum kendi drmin tekrar kabul etmemesi . Başından beri allah'a emanet ettim bebeğimi gelecek olan rabbimden gelsin dedim . 4 doktor a göründüm 3u değil dedi kendi dr olabilir dedi.4cmlik kistte varmış bunu ilk gittiğim de nasıl göremedi
5+4de kan değeri 10binmi olması gerekiyormus
Kişiye göre değişir dün 8binlerde çıktı deger katlamamış bugün tekrar verecem bakalım kaç çıkacak
tam olarak kac haftalikti. kese bazılarında gec görünüyormus. kilo varmi bu arada. biraz daha bekle. kanda çıktiysa vardir o bebek
Kilo var canım ama 3 doktor alttan baktı 2si burda bisi var ama dedi net göremediler. Bekliyorum bende bakalım

Arkadaş lar dün hatırlarsaniz ağrılarım olduğunu söylemiş tim. Doktoru aradım hemen gel dedi. Ve gittim. Doktor rahim de kan var dedi bebek düşebilir. Hemen yatırdılar ilaç serum verdiler şuan hastane deyim. Kızlar ağrınız varsa lutfen doktorunu arayın haber verin. Bana da çok dua edin lütfen dualarını bekliyorum

Canım çok geçmiş olsun inşallah bı sorun olmaz

Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun. Progestan verdimi acaba. O iyi geliyor böyle durumlarda.

P Polyannaaaaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin hevesini kırmasın inşallah
Ins amin inş. Birde kalp atışını merak ediyor dun galiba canım. Doktor ekranda yanıp sönen bir ışık vardı onu gösterdi. Bu kalp atışı dedi ölü değil dedi. Ama duymadık sadece gördük. Doktor dedi dağa küçük olduğu için duyulmuyor belki pazartesi duyulur dedi

Allah yardımcın olsun kuzum. Rabbim bebeğini sana bağışlasın

Şehir hastanesinin acili üniversiteden daha iyi kadın doğum doktoru vardı muayene etti karından 4cmlik kist varmış kendi doktorum bunu nasıl göremedi
kist var demissin canim bebek varmi simdi anlayamadim tam kist bendede var catlamayan yumurtalardan dolayinbuyuyecek ama zamanla gidecek dedi doktor

Geçmiş olsun inşallah toparlarsın. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…