2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kist var demissin canim bebek varmi simdi anlayamadim tam kist bendede var catlamayan yumurtalardan dolayinbuyuyecek ama zamanla gidecek dedi doktor
Bebeği 2 doktor gördü gürkan hoca ve mercan hoca . Kisti de şehir hastanesinde ki doktor ve mercan hoca gördü. Kese için yarın saffet e gidecem bakalım o ne dicek . Ikisi de var şu an . Kan değerim dün 8400 küsur çıktı normalde katlaması gerekli ama her zaman katlamayabilir diyorlar

Allah yardimcin olsun umarim iyi haberlerle donersin birde son ana kadar bekle bence belki duzelir

Benimki 4+5de 4800 falandi sonrasında hiç baktirmadim inşallah yukselmistir

Benimde kontrolüm var yarın içerde kanama var mı yok mu diye bakacak varsa hemen. Uyuşmazlık iğnesi yapmak gerekli dedi inşallah bende yarın duyarım ya kalp atışını

Kandeğerin normal Canım benim içini ferah tut hamileliğin de kese olmasaydı değerler hızla düşerdi o sana tutunacak emin ol canım bir de alttan baktırdın mı baktırmıyordun önceden alttan herşey daha net belli oluyo

bi onceki kactiki canim kist cok onemli degil yaa bebegi gordulerse sikinti yok sen rahat ol bu kadar takma kafana canin

Benim al
Benim Altan baktı zaten yanıp sönen ışık kalp atışı dedi . Doktor yarın tekrar bakarız çok derin de olduğu için ses dışarı vermez dedi. Senin de belki öyle olur ekran da görebilir sin.

Allah yardimcin olsun umarim iyi haberlerle donersin birde son ana kadar bekle bence belki duzelir
Inşallah canım ama herşeye hazırladım kendimi
Düzenli baktırmak çok önemli ben 2 güne 1kan vermedim ama keşke verseydim diyorum
Bilmiyorum kuzu ya moralim çok bozuk
bi onceki kactiki canim kist cok onemli degil yaa bebegi gordulerse sikinti yok sen rahat ol bu kadar takma kafana canin
Perşembe sabah 5063 çıkmış dün akşam 19 gibi verdim 8400 küsur çıkmış

Cankm senin doktor sonra neden kabul etmedi?

ben 1512den sonra hic baktırmadim. kimse de istemedi zaten. çok kasmamak lazim

SchonerDuft tüp bebek hemsiresi bi dostum var.. artış herkeste ayni olmayabilir. herkesin kanina da ayni sürede karışmaz diyor. kan degerlerine cok takilmayin dedi. yok iki kati yok 3 kati yok yuzde 60i. biz bile bu kadar kurcalamiyoruz rahat olun biraz dedi

Benim 4+5te agrim oldugu icin gitmistim karindan muayenede kese gozuktu cok cok minikti. 5+3te de kontrole cagirmisti baya buyumustu kese de her sey normal 5haftalik kese dedi 2hafta sonra kalp atislari icin gel dedi.
Sahsen kendi fikrim gec gitmemeniz. Kalp icin bidaha gidersiniz zaten bazen goruluyor duyulmuyor illa ikisi birden olsun diye 8. Haftaya kadar beklememek lazim yani. Gidip keseyi gormek insani rahatlatiyor.

Cankm senin doktor sonra neden kabul etmedi?
Durumun tam üniversitelik dedi sadece sonra daha iyi bir yerde müdahale iyi olur vs bence yemedi gözü ben situs inversusum yarım rahimliyim pelvik böbreğim var baksana 4cmlik kisti bile görmedi 3 muayenede
Evet canım hayırlısı buymuş diyorum
Canım geçmiş olsun bende kimyasal yasadim ekim ayında sakın moralini bozma yediğine içtiğine dikkat et yeter suyu da bol bol iç kuzum
Biz de manyaklik var o zaman desene olacak olanın önüne geçilmiyor zaten rabbim sabır versin isyan etmeyelim yeter

Evet kafam rahatlar en azından zaten 15 gun içinde tekrar gitme hakkım oluyor kontrole yine giderim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…