2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Perşembe falan da görünür rahatlıkla. Cumartesi kesin görünür. Akşam esin ne tepki verecek acaba çok merak ettim. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

Canım senin hangi yumurtan olduğu belli mi biliyomuydun
evet canim brn asilama oldum solda bir yumurtam buyumustu cok sukur oda tutmus yaa mucize gibi bizimkisi biraz cunku daha onceden tup bebek denedik ve tutmamisti asilamaya cok ihtimal vermemistik ama allahima cok sukur bin sukur bugune kismetmis

Tekrar vermedin mi kan benim değer 10bin küsür gorunmesi lazımdı her şekilde. Kese için ne zaman gideceksin tekrar

Başka bir belirti yok canım inşallah kendiliğinden düşer
Bugün niye yapmadılar test. Doktor ne dedi tam olarak boş gebelik olabilir falan mı dedi de inşallah kendiliğinden düşer dedin. Inşallah pazartesiye yeni muayenende keseyi görürsün korktuğun gibi olmaz. Allah yardımcın olsun.

aaa bende mersindeyim bide benim gittigim doktora gitsene canin akademi hastanesine hastanesine gidiyorum ben kaan kocaya
Ben ona sıra bulamamıştım randevusuz da kabul etmiyor kendisi çok metini de duydum şimdi toros devlete gidiyorum pıhtı gibi birşey geldi en azından beta baktırırim dedim

Ben ona sıra bulamamıştım randevusuz da kabul etmiyor kendisi çok metini de duydum şimdi toros devlete gidiyorum pıhtı gibi birşey geldi en azından beta baktırırim dedim
pazartesiye randevu yokmuymus canim evet randevu bulmak zor oluyor ama bi bi kere gitsen boyle durumlarda kendisi araya aliyor zaten

Dış gebelik olabilir dedi üniversite hastanesine yönlendirdi canım şuan tek derdim benim sağlığım

pazartesiye randevu yokmuymus canim evet randevu bulmak zor oluyor ama bi bi kere gitsen boyle durumlarda kendisi araya aliyor zaten
Şuan devlete gidiyorum bakalım toros devlette kadın doğum yokmuş yenişehir hastanesine gidiyorum pazartesi saffet dileke giderim belki belki başkent hastanesine

Şuan devlete gidiyorum bakalım toros devlette kadın doğum yokmuş yenişehir hastanesine gidiyorum pazartesi saffet dileke giderim belki belki başkent hastanesine
mezitli poliklinigi var torosun canim ord kadin dogumculari direk universiteye gtseydin yaa

mezitli poliklinigi var torosun canim ord kadin dogumculari direk universiteye gtseydin yaa
Sabah üniversite ye gürkan yazici ya gittim muayene etti dış gebelik olmayabilir dedi forumun ordaki yenişehir hastanesinde öznur karaer bozkurt var o drdi. Ona geri yönlendirdi beta takibi yapsın gerekirse kürtaj yapar dedi materyali patolojiye göndersin dedi. Öznur hanım i aradım kabul etmedi başkente gitsin o zaman dedi sekreterine ordan ortadoğuya geçtim işte saffet yoktu mercan baktı o da keseyi hayal.meyal.gördü ne yapacam bilmiyorum çokta korkuyorum

evet canim brn asilama oldum solda bir yumurtam buyumustu cok sukur oda tutmus yaa mucize gibi bizimkisi biraz cunku daha onceden tup bebek denedik ve tutmamisti asilamaya cok ihtimal vermemistik ama allahima cok sukur bin sukur bugune kismetmis
Rabbim kucağına almayı nasip etsin Canım benim de sağ yumurta ama ben aşılama felan olmadım kendiliğinden oldu sağ yumurtam döllendi ama sol tarafım ağrıyo anlamadım ya

Canım benim ben ilk gittiğimde dr hayali bir kese görüyorum demişti ve o gerçekten keseydi bi dahaki gidişimde baktık 5mm olan kese 10 mm çıkmış ilk önce hayali oluyo erken dir belki sen şimdiden neler düşünüyorsun sonuçta hayali de olsa bir umut var

kokrma canim stres yaptigin icinde kanaman olmus olabilir dikkat et

Kızlar rahim de ağrı oluyor mu sizde, böyle sanki birsey batıyor ve o ağrı yapıyor rahatsız olmaya başladım ve korku oldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…