2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlarr napıyorsunz , bende kasıklarda böyle ince bi agrı oluyor ama yakınacak kadar bir ağrı değil ,sızı gibi, kasıktan kastım da leğen kemiği altı özel bölgeye dogru iç çamasırın bittigi yerde bacak başlangıcında .Sizee öyle seyler oluyor mu ? Bu yeni basladı bende daha önce yoktu .

Kızlar rahim de ağrı oluyor mu sizde, böyle sanki birsey batıyor ve o ağrı yapıyor rahatsız olmaya başladım ve korku oldu bende

Canım nerde tam olarak benim sağ tarafımda leğen kemiğin altında ama özel bölgeye dogru sağda bi sızı var dünden beri ama sürekli degil ara ara belli ediyor, bir şey yapmama engel olmuyor ama , ayakta durunca cok oluyo gibi geldi bana

Benim rahimde olduğunu hissediyorum. Ama kasık ağrım aynı senin dediğin yer de oluyor ama hamile olmadan önce de çok vardı benim orda. Belki hamilelik te geçer diye düşünmüş tüm geçme di 2 gün de bir yine sol kasıkta oluyor ağrı. Benim rahim ağrım beni rahatsız etmeye başladı. Çok değişik bir ağrı

Ben kasık haricini hissetmiyorum karnımın alt kısmında dün bir şey oldu sanki ama agrı gibi de değildi tarif edemiyorum, bence hepimizde oluyor bunlar herkeste biraz değişiyor heralde panik yapmayalım :)

Ben kasık haricini hissetmiyorum karnımın alt kısmında dün bir şey oldu sanki ama agrı gibi de değildi tarif edemiyorum, bence hepimizde oluyor bunlar herkeste biraz değişiyor heralde panik yapmayalım :)

Kızlar sadece 1 kişi mi kalp atışı duydu şimdiye kadar

Bende merak ediyorum kizlar kalp atisi duyan daha fazla yok galiba bende ona gore doktora gidicem tahmini bir gun bulup ama merakda ediyorum bakalim nasil gecicek gunler.bide 2. Bebegi olanlar varmi benimde 2. Olucak insallah ilk cocugunuza ne zaman soylediniz ben doktora gidip herseyin yolunda olduguna emin olunca soylemeyo dusundum ama cok sabirsizlaniyorum cunku cok istiyor kardesi olmasini ama ilk zamanlar diyede hemen soylemek istemiyorum kararsiz kaldim

Benim ilk gebeliğim ben deha keseyi hayali gördüm , 3. Ayın bitiminde söylicem kalp atısını duysam da öyle düşünüyoruz eşimle .

Biz çocuklara keseyi gördükten sonra söyledik çok istiyorlardı kardeş şimdi de ne zaman doğacak diye sürekli soruyorlar

Kızlar sadece 1 kişi mi kalp atışı duydu şimdiye kadar
Kalp atışı için 5. 6.haftalar erken sanırım biraz o yüzden pek çıkmadı aramızda :) ben geçen sene düşük yapmıştım..7.haftada kalp atışlarını vajinal ultrasonda görmüşlerdi ama duymamıştık..allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..tedirgin olmayın :)

İnşallah ya normal demekki kimse görmediğine göre

Evet canim bendede var bahsettigin tarzda. Cok rahatsiz etmiyor inceden bir sey. Sanirim rahim genisliyor o yuzden.

Görünür tabi canım ben de 5+5 te gitmiştim göründü.

Perşembe falan da görünür rahatlıkla. Cumartesi kesin görünür. Akşam esin ne tepki verecek acaba çok merak ettim. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Ayy ilk başta çok uyuzca tepkiler verdi gıcık gıcık sonradan sevinmeye başladı ilk şoku atlatınca planlar yapmaya başladı ne zaman doğuyor diye. Şimdilik tepkiler iyi çok şükür mutluyum İçime sindi iyice ilk kontrol için gün sayıyorum

Canımm çektiğim ağrıyı birebir tarif etmişsin. Ben de hatta endişelenmiştim acaba neden oluyor hani dış gebelik belirtsi mi diye Ama benim sadece sol tarafımda oluyor bu bahsettiğin ağrı. böyle incecik bir sızı sanki bir tel var da içerde onu çekiyorlar hafif hafif.. ve yer olarak da benim daha çok leğen kemiğimin sağına doğru hissediyorum

Olur canım normal rahmin büyüyor çünkü

Ayni benimde buna benzer ve solda benimde. Bide sanki kasigimdan bacagima dogru vuruyor gibi.

Ya canım şuan ne desem boş bende şuan çok zor bı dönemden geçiyorum keseyi falan gördum kalp atışları duyulmadi boş gebelik olabilir dedi ve çoğu doktor aynısını söyledi o kadar çok ağladım ki anlatamam ama içimde bı umut var bu benim içinde önemli bişeydi ben tuplerim tıkalı saniyodum rahim filmi çekinmek için gittiğimde hamile olduğumu öğrendim boş gebelik olsada düşük olsada evet üzülürüm ama yapcak bişey yok tekrar hamile kalırım verende Allah alanda bende sende öyle düşün üzülme desende üzülürsün ama tekrar hamile kalacagini düşün bence pazartesiye kadar bekle ve sakin ol dua et umarım herşey güzel olur senin için

5+4de kan değeri 10binmi olması gerekiyormus

Canım senin kaç haftalık keşke baktırmasaydın ya çünkü zararlı olabiliyor bende film çektirecektim drum muayene etti bi tane yumurtan var bugün kesin çatlar dedi döllenme olursa bebeğe zararı olur düşer demişti inşallah seninkinde hiçbir sorun olmaz kucağına almak nasip olur
Kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…