2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kime gideceksin pazartesi?

Kime gideceksin pazartesi?
Orta doğu hastanesinde bir prof var saffet dilek ona gidecem ama çok korkuyorum bugün betaya da bakılmadı iki doktor rahim içinde gördü ve böyle durumlarda hastaneye yatış veriliyor ic kanama riskinden dolayı bana karın ağrın olursa acile git ama üniversite ya da devlete git dediler özel hastane de ekibin toplanması zaman alıyormuş bir akıl ver ne yapayım

Kizlar sizdede kasik agrisi oluyor mu? Fazla rahatsız etmeyen ama inceden bir agri. Bende ozellkle solda oluyorda.

yaa zaten rabbim onu yasamamizi istiyorza yasiycaz ama degeri dusmus yani mesela 2gun sonra versin 2 kati olursa evet bebek tutunuyor diycez ama dusebilirde onu diyorum ben suanda o 1 haftaya daha stresle bekliycek anlatmak istedigim o
Canim sende de kasik agrisi oluyormu?

canim sen mersindemizin ?

Kizlar sizdede kasik agrisi oluyor mu? Fazla rahatsız etmeyen ama inceden bir agri. Bende ozellkle solda oluyorda.
Ben de 5.haftadayım geceleri sancıyla uyanıyorum sık sık..adet ağrısı gibi..doktor normal dedi ama arkadaşım 21.haftasında hala sancıları oluyo..normal sanırım bu arada bu benim ikinci hamileliğim tam bir yıl önce düşük yapmıştım o yüzden tedirgin oluyorum ama NORMALMİŞ

bu siralar kasik agrim pek yok canim benim pek kasik agrim olamdi zaten bastan belim agriyordu o gecti gogusler aciyor sabahlari bide mide bulantim oluyor ozellikle cok acikirsam
Anldim canim. Bende cok ac kalirsam bulanti oluyor . Ama devam eden kasikta bi harekt var. Insallah hersey yolundadır. Ultrasonda bi gorsem o zaman rahatlicam.

Bende cok siddetli degilde karin agrisida adet agrisi gibi oluyor bazen ama cok kisa suruyor. Kasik agrimda cok hafif ama tek taraflı.

Anldim canim. Bende cok ac kalirsam bulanti oluyor . Ama devam eden kasikta bi harekt var. Insallah hersey yolundadır. Ultrasonda bi gorsem o zaman rahatlicam.
bicak sapmasi gibimi cok degilse sikinti yapma cok olmadigi ourece bu haftalarda agri olucak dedi doktorum canim

bicak sapmasi gibimi cok degilse sikinti yapma cok olmadigi ourece bu haftalarda agri olucak dedi doktorum canim
Yok canim o kadar şiddetli degil. Sadece sol tarafimda bi doluluk gibi bir his var birde kasik tarafinda icerde hafif bir agri. Yani agri gibi bile degil aslinda. Tam tarif edemiyorum.

Yok canim o kadar şiddetli degil. Sadece sol tarafimda bi doluluk gibi bir his var birde kasik tarafinda icerde hafif bir agri. Yani agri gibi bile degil aslinda. Tam tarif edemiyorum.
benimde sol tarafta oluyor agriyor bide geceler bicak saplanmalari gibi oluyro canim normal onald doluluk olmasida nornal bebisler buyuyor b yuzden

Sayfa hep sakin :))) ben de Ocak 2015 annesiyim sayfanın hızına yetişemezdik:))

Bence hafta sonu olmasinin kesinlikle etkisi var canim:)

Kızlar sizi yakalamışken sorayım o zaman :) ilk betam 524 dü, ikinci betam çok şükür 1140 çıktı. Değerlerim tamam, peki kese için haftaya ctesi gitsem kontrole uygun mu. Sizler ne zaman gittiniz kontrole. 5+1 gözüküyorum takvimde. Haftaya 6+1 oluyorum tahminen.

Canim bence 1 hafta sonra gitmen iyi olur cunku kalp atisinida duyma ihtimalin olabilir. Ben 7 haftayi doldurunca yani pazartesi gunu doktora gidicem. Ama gec yumurtlama oldu. Bana gore tam 7 hafta olmucak.

erkenmi yumurtladin canim burda 4haftalik gozukuyorsun icin icftaya cumartesi kese gorunur ama cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…