2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yaa zaten rabbim onu yasamamizi istiyorza yasiycaz ama degeri dusmus yani mesela 2gun sonra versin 2 kati olursa evet bebek tutunuyor diycez ama dusebilirde onu diyorum ben suanda o 1 haftaya daha stresle bekliycek anlatmak istedigim o

aynenn katiliyorum canim sonucta doktorlarimix bunu biliyorlar tip ilerliyor kendilerini gelistiriyorlar yani

canim zaten muhalefetlikten demiyorum simdi dedigin cok dogru biz sabretmeyip adetten once ogreniyoruz doktorlarda bu yuzden 2gun sonra istyrlar zaten kimyasal gebelik yasayan cok var cunku

Kızlar ben geldim dr dan çok şükür kesemi gördük haftasına uyumlu dedi dr alttan muayenede gördük içinde beyaz birşey var o bebek gelişiyor haftaya inşallah kalp atışını duyarız dedi haftaya çağırdı inşallah bir aksilik olmadan kalp atışını da görmek nasip olur

Karından baktı sonra alttan baktı gormedi 2 farklı doktor baktı alttan ikiside cok küçük hayali gördü pazartesi başka bir doktora gidecem tabi kanamam sancim olursa acile gitmem söylendi .peki kan değerin ne durumda benim 10binlerde olması lazım
Canım Allah yardımcın olsun sakın üzme kendini olumlu düşün olumlu olsun inşallah bol bol dua et ve Allaha emanet et meleğini
Allah'a emanet ettim ama kimse iç açıcı bir şey demedi tam anlamı ile
Canım üzme kendini beklemekten başka yapabilecek bişey yok. Hcg takibi yap bakalım ne olucak. Haftaya tekrar gidersin kontrole.
Beta yapmadılar pazartesi bir doktor a gidecem bakalım
10binlerde görünmesi lazım dediler kimse iç açıcı bir şey demedi
Pazartesi gidecem doktora . Ortalama 5+4 haftalık değer 10binlerde ama bugün bakılmadı . Tüpte değil tüp bitimi var ya o bölgede olabilir denildi. Hafta sonu olması çok kötü oldu

canim hakkinda hayirlisi olsun insaallah insaallai gorunur canim

Allah yardimcin olsun. Peki belirtiler ne durumda

benimde karından baktı göremedi sonra kan tahlili istedi 5bin civarı beklediği değer 3600 çıktı alttan ultrason yapalm belki tüplere yerleşmiştir dedi alttan baktı zorda olsa gördü sanırım ama küçücük kardeşimle doktorun asistanida gördü keseyi ama ben kan degerimin düşük çıkmasına üzüldüğüm için aklm orda hala gerçekten zormuş beklemesi sende güzel düşün güzel olsun canm

Tekrar vermedin mi kan benim değer 10bin küsür gorunmesi lazımdı her şekilde. Kese için ne zaman gideceksin tekrar
Miden bulanıyorsa belirtiler devam ediyor bence inş sıkıntı çıkmaz. Peki göğsün ne durumda
Başka bir belirti yok canım inşallah kendiliğinden düşer

Benim de bugün 1-2damla kırmızı kanım geldi. Bu, hamileliğimi öğrendiğim geceden beri 3. Kez oluyor. Betahcg değerleri normal seyrediyor. Progestan kullanıyordum. Doktora gittim bugün de kese yerinde, betahcg 4-5 bin civarında olmalı dedi, 5700 çıktı. Pazartesi tekrar gideceğim. Şimdilik dinlenlenmem gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…