yaa zaten rabbim onu yasamamizi istiyorza yasiycaz ama degeri dusmus yani mesela 2gun sonra versin 2 kati olursa evet bebek tutunuyor diycez ama dusebilirde onu diyorum ben suanda o 1 haftaya daha stresle bekliycek anlatmak istedigim oCanim benim zaten tup bebeklerde oyle oluyor onu biliyorum. Yani ilk andan itibaren ust uste tahlil istiyorlar ama sanirim tedaviyle oldugu icin boyle yapiliyor. Senin bakis açında dogru olabilir ama sabredip beklemek her zaman daha dogru geliyor bana. Tabi oncede soyledigm gibi bir kan leke gelir o ayri bir durum. Aslinda insan zamanla sabrı öğreniyor galiba. Benimde hemen olmadi 15 aydan sonra oldu. Ve hersey olacagina varirin rahatligi var. Hersey nasip.
aynenn katiliyorum canim sonucta doktorlarimix bunu biliyorlar tip ilerliyor kendilerini gelistiriyorlar yaniBende sana katılıyorum benimde düşük riskim var rahim yapımdan dolayı ilk kan değerimi verdim 2 gün sonra ikinciyi istedi güzel yükselirse birdaha ki 1 hafta sonra baktir yükseliş kötü olursa 2 güne 1 devam edeceksin baktirmaya dedi bu stres yapmak değil bence olması gereken bu
canim zaten muhalefetlikten demiyorum simdi dedigin cok dogru biz sabretmeyip adetten once ogreniyoruz doktorlarda bu yuzden 2gun sonra istyrlar zaten kimyasal gebelik yasayan cok var cunkuTibbi bir gereklilik varsa tabiki baktirmak dogru. Aslinda benim boyle dusunmemin sebebi bazi arkadaslar adet gecikmesini bile beklemeden tahlile gidiyor. O zamanda once pozitif ciksa bile sonra adet olup uzulebilyorlar. Erken evrede sıkça basa gelebiliyor bu durum. O yuzden biraz beklemek iyidir diye dusunuyorum. Umitlenip sonradan daha cok uzulmemek adina. Yani ilerlemis bir hamilelik varsa deger yuksekse ve biseyler ters gidiyorsa o ayrı. Ama cok basindaysa maalesf hersey mumkun oluyor. Muhaleft etmej icin soylemiyorum altini cizeyim bunun. Herkes tabiki once doktorunu dinlemeli.
İnşallah canım sagolasın :)Insallah guzel bir sonuc alirsin canim.
Karından baktı sonra alttan baktı gormedi 2 farklı doktor baktı alttan ikiside cok küçük hayali gördü pazartesi başka bir doktora gidecem tabi kanamam sancim olursa acile gitmem söylendi .peki kan değerin ne durumda benim 10binlerde olması lazımCanım bilmem fikir olur mu ama benim de kese görülmesi gerekiyordu dün görülmedi guya 7.haftadaym ama geç döllenme oldu sanırım 5 haftalık sanırım alttan muayeneyle zor göründü benimki de kan degerimde yükselmiş ama istenilen kadar değil karindan mi baktırdın alttan mi
Allah'a emanet ettim ama kimse iç açıcı bir şey demedi tam anlamı ileCanım Allah yardımcın olsun sakın üzme kendini olumlu düşün olumlu olsun inşallahbol bol dua et ve Allaha emanet et meleğini
Beta yapmadılar pazartesi bir doktor a gidecem bakalımCanım üzme kendini beklemekten başka yapabilecek bişey yok. Hcg takibi yap bakalım ne olucak. Haftaya tekrar gidersin kontrole.
10binlerde görünmesi lazım dediler kimse iç açıcı bir şey demediİnşallah geç döllenmedir ondan dolayı görünmemiştir. Hayat süprizlerle dolu. Hiç sıkıntı yapma kendine. Rızkı varsa bi şekilde gelir bulur o seni. Daha yolun başındayız. Şimdi görünmezsede bi kaç güne görünür inşallah.
Pazartesi gidecem doktora . Ortalama 5+4 haftalık değer 10binlerde ama bugün bakılmadı . Tüpte değil tüp bitimi var ya o bölgede olabilir denildi. Hafta sonu olması çok kötü olduCanım şakın kendini üzme kaç hafta kaç günlük olduğunu bilmiyorum ama belki daha çok küçüktür. Bir de yanlış yere yerleşmiş derken rahim dışında bir yere mi yerleşmiş? Tüplerde olmaması sevindirici. Bir daha ne zaman gideceksin doktora?
canim hakkinda hayirlisi olsun insaallah insaallai gorunur canimKarından baktı sonra alttan baktı gormedi 2 farklı doktor baktı alttan ikiside cok küçük hayali gördü pazartesi başka bir doktora gidecem tabi kanamam sancim olursa acile gitmem söylendi .peki kan değerin ne durumda benim 10binlerde olması lazım
Allah'a emanet ettim ama kimse iç açıcı bir şey demedi tam anlamı ile
Beta yapmadılar pazartesi bir doktor a gidecem bakalım
10binlerde görünmesi lazım dediler kimse iç açıcı bir şey demedi
Pazartesi gidecem doktora . Ortalama 5+4 haftalık değer 10binlerde ama bugün bakılmadı . Tüpte değil tüp bitimi var ya o bölgede olabilir denildi. Hafta sonu olması çok kötü oldu
Allah yardimcin olsun. Peki belirtiler ne durumdaKızlAr benim işim sarpa sardı keseyi göremedik bugün 3 farklı doktora gittik . Çok kötü bir gün kendi doktorum kese görmedi Üniversite ye gittim ordaki prof baktı tüp doktoru o içerde ama net değil gelişmemiş beta takibi yapılsın gelişmezse kurtaj olursun dedi kendi drme yönlendirdi o da tekrar kabul etmedi başkente git dedi.burda yapacağım birşey yok dedi. Bende ortadoğuya gittim orda bir prof var bildiğim o yoktu başkası baktı beraber çalıştığı doktor muayne etti ve bayağı güzel inceledi dış gebelik değil ama yanlış yere yerleşmiş embriyo dedi haftasına göre de küçük dedi . Çok zor durumdayım muallâkta kaldım ve en kötüsü hafta sonu olması
Hiç umudum yok kendime korkuyorum acil bir şey olurda napcam ordan orya mı gönderecekler benicanim hakkinda hayirlisi olsun insaallah insaallai gorunur canim
Midem bulanıyor karın ağrım var kasık ağrımda var lekelenmem devam ediyorAllah yardimcin olsun. Peki belirtiler ne durumda
Karından baktı sonra alttan baktı gormedi 2 farklı doktor baktı alttan ikiside cok küçük hayali gördü pazartesi başka bir doktora gidecem tabi kanamam sancim olursa acile gitmem söylendi .peki kan değerin ne durumda benim 10binlerde olması lazım
Pazartesi gidecem doktora . Ortalama 5+4 haftalık değer 10binlerde ama bugün bakılmadı . Tüpte değil tüp bitimi var ya o bölgede olabilir denildi. Hafta sonu olması çok kötü oldu
Karından baktı sonra alttan baktı gormedi 2 farklı doktor baktı alttan ikiside cok küçük hayali gördü pazartesi başka bir doktora gidecem tabi kanamam sancim olursa acile gitmem söylendi .peki kan değerin ne durumda benim 10binlerde olması lazım
benimde karından baktı göremedi sonra kan tahlili istedi 5bin civarı beklediği değer 3600 çıktı alttan ultrason yapalm belki tüplere yerleşmiştir dedi alttan baktı zorda olsa gördü sanırım ama küçücük kardeşimle doktorun asistanida gördü keseyi ama ben kan degerimin düşük çıkmasına üzüldüğüm için aklm orda hala gerçekten zormuş beklemesi sende güzel düşün güzel olsun canmKarından baktı sonra alttan baktı gormedi 2 farklı doktor baktı alttan ikiside cok küçük hayali gördü pazartesi başka bir doktora gidecem tabi kanamam sancim olursa acile gitmem söylendi .peki kan değerin ne durumda benim 10binlerde olması lazım
Miden bulanıyorsa belirtiler devam ediyor bence inş sıkıntı çıkmaz. Peki göğsün ne durumdaHiç umudum yok kendime korkuyorum acil bir şey olurda napcam ordan orya mı gönderecekler beni
Midem bulanıyor karın ağrım var kasık ağrımda var lekelenmem devam ediyor
canım sende aşılamayla mi hamile kaldın hangi tarihte asilaman acaba doğum tarihlerimiz aynı görünüyor ama ben geç döllenmeden şüpheleniyorumcanim hakkinda hayirlisi olsun insaallah insaallai gorunur canim
Tekrar vermedin mi kan benim değer 10bin küsür gorunmesi lazımdı her şekilde. Kese için ne zaman gideceksin tekrarbenimde karından baktı göremedi sonra kan tahlili istedi 5bin civarı beklediği değer 3600 çıktı alttan ultrason yapalm belki tüplere yerleşmiştir dedi alttan baktı zorda olsa gördü sanırım ama küçücük kardeşimle doktorun asistanida gördü keseyi ama ben kan degerimin düşük çıkmasına üzüldüğüm için aklm orda hala gerçekten zormuş beklemesi sende güzel düşün güzel olsun canm
Başka bir belirti yok canım inşallah kendiliğinden düşerMiden bulanıyorsa belirtiler devam ediyor bence inş sıkıntı çıkmaz. Peki göğsün ne durumda
Tekrar vermedin mi kan benim değer 10bin küsür gorunmesi lazımdı her şekilde. Kese için ne zaman gideceksin tekrar
yarin kan tahlili vericem umarım yükselmiş olur yarın ki duruma göre de salı gelirsin demişti doktor
Başka bir belirti yok canım inşallah kendiliğinden düşer
yarin kan tahlili vericem umarım yükselmiş olur yarın ki duruma göre de salı gelirsin demişti doktorTekrar vermedin mi kan benim değer 10bin küsür gorunmesi lazımdı her şekilde. Kese için ne zaman gideceksin tekrar
Başka bir belirti yok canım inşallah kendiliğinden düşer
İnsallah canm amin stres yapma sen bisey olmaz Allahin izniyleçok şükür canm allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende yarın kan tahlilini yenilicem bakalm ne olacak
inşallah canım benim sağolasinİnsallah canm amin stres yapma sen bisey olmaz Allahin izniyle
evet canim asilamayla hamilr kaldim 7subat asilamam yapildicanım sende aşılamayla mi hamile kaldın hangi tarihte asilaman acaba doğum tarihlerimiz aynı görünüyor ama ben geç döllenmeden şüpheleniyorum
benimki senden sonra yapılmış son adet tarihine göre doğumlar ayni ama geç oldu benimki sen kaç haftalıksinevet canim asilamayla hamilr kaldim 7subat asilamam yapildi