Katiliyorum ben adetime 7gun kala falan ogrenmistim 6cikmisti degerim. Iki gun sonra tekrar yaptirdim sinirda oldugu icin, 46cikti. Sonra herkes tekrar tekrar yaptir dedi ben yaptirmadim sonucta artmasa ne yapabilecegim ki. Derken 4hafta 5 gunlukken keseyi gorduk. Sabredip beklemek en mantiklisi.Bence tekrar kan vermesin. Yanlis anlamayın muhalefet olmak icin soylemiyorum. Diyelimki deger gene yükselmedi bir kere daha yikilicak. Sonucta yukselmiyorsa bu pozisyonda yapabilcrgi bisey yok. Bence beklemesi daha dogru geliyor bana. Yada yukselmesi icin yapilabilcek bisey varsa ben bilmiyorum. Ben kendimde bi kez kan verdim. Simdi muayene gunumu bekliyorum. Tekrar tekrar bakip kendimi strese sokmak istemedigim icin. Yolunda deilse doktor soyleyecektir en azindan 1 kere uzulurm.
İnşallah canım evet hiç kolay geçmedi benim için 4 yılda 2 düşük çok yıprandım. Ama çok şükür meleğim geldiHayirli olsun canim 4 yil az zaman degil. Insallah saglikla kucagina alirsin.
Evet ayni sekilde dusunuyoruz. Cunku olacagina variyor ve bizim yapabilcegmiz hicbisey yok. Ha leke gelir kan gelir o ayri o zaman dusuk tehlikesi anlamina geliyor tabiki doktora kosmak lazimda o baska bir durum.Katiliyorum ben adetime 7gun kala falan ogrenmistim 6cikmisti degerim. Iki gun sonra tekrar yaptirdim sinirda oldugu icin, 46cikti. Sonra herkes tekrar tekrar yaptir dedi ben yaptirmadim sonucta artmasa ne yapabilecegim ki. Derken 4hafta 5 gunlukken keseyi gorduk. Sabredip beklemek en mantiklisi.Sezerbusra21 insallah artmistir.
Allaha sukur canim. Allah herkese nasip etsin. Benimde 15 aylik bekleyisten sonra geldi. Insallah kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz.İnşallah canım evet hiç kolay geçmedi benim için 4 yılda 2 düşük çok yıprandım. Ama çok şükür meleğim geldi
Canım bilmem fikir olur mu ama benim de kese görülmesi gerekiyordu dün görülmedi guya 7.haftadaym ama geç döllenme oldu sanırım 5 haftalık sanırım alttan muayeneyle zor göründü benimki de kan degerimde yükselmiş ama istenilen kadar değil karindan mi baktırdın alttan miKızlAr benim işim sarpa sardı keseyi göremedik bugün 3 farklı doktora gittik . Çok kötü bir gün kendi doktorum kese görmedi Üniversite ye gittim ordaki prof baktı tüp doktoru o içerde ama net değil gelişmemiş beta takibi yapılsın gelişmezse kurtaj olursun dedi kendi drme yönlendirdi o da tekrar kabul etmedi başkente git dedi.burda yapacağım birşey yok dedi. Bende ortadoğuya gittim orda bir prof var bildiğim o yoktu başkası baktı beraber çalıştığı doktor muayne etti ve bayağı güzel inceledi dış gebelik değil ama yanlış yere yerleşmiş embriyo dedi haftasına göre de küçük dedi . Çok zor durumdayım muallâkta kaldım ve en kötüsü hafta sonu olması
Canım Allah yardımcın olsun sakın üzme kendini olumlu düşün olumlu olsun inşallahKızlAr benim işim sarpa sardı keseyi göremedik bugün 3 farklı doktora gittik . Çok kötü bir gün kendi doktorum kese görmedi Üniversite ye gittim ordaki prof baktı tüp doktoru o içerde ama net değil gelişmemiş beta takibi yapılsın gelişmezse kurtaj olursun dedi kendi drme yönlendirdi o da tekrar kabul etmedi başkente git dedi.burda yapacağım birşey yok dedi. Bende ortadoğuya gittim orda bir prof var bildiğim o yoktu başkası baktı beraber çalıştığı doktor muayne etti ve bayağı güzel inceledi dış gebelik değil ama yanlış yere yerleşmiş embriyo dedi haftasına göre de küçük dedi . Çok zor durumdayım muallâkta kaldım ve en kötüsü hafta sonu olması
2 bucuk yildir doktora gidiyorum bi negatif tup bebek denemem olmasina ragmen onda bile ilk degerim negatif iken ikincisini istediler bundanda cogubdoktor 2 gun songun sonra bidaha istiyor bu strese girmek degil asil 1hafta beklerse strese girecek ama 2gun snra verdiginde zaten neyin ne olup olmadigi anlasilacak boyle her gecen gun daha cok stres olucakBence tekrar kan vermesin. Yanlis anlamayın muhalefet olmak icin soylemiyorum. Diyelimki deger gene yükselmedi bir kere daha yikilicak. Sonucta yukselmiyorsa bu pozisyonda yapabilcrgi bisey yok. Bence beklemesi daha dogru geliyor bana. Yada yukselmesi icin yapilabilcek bisey varsa ben bilmiyorum. Ben kendimde bi kez kan verdim. Simdi muayene gunumu bekliyorum. Tekrar tekrar bakip kendimi strese sokmak istemedigim icin. Yolunda deilse doktor soyleyecektir en azindan 1 kere uzulurm.
Canım üzme kendini beklemekten başka yapabilecek bişey yok. Hcg takibi yap bakalım ne olucak. Haftaya tekrar gidersin kontrole.KızlAr benim işim sarpa sardı keseyi göremedik bugün 3 farklı doktora gittik . Çok kötü bir gün kendi doktorum kese görmedi Üniversite ye gittim ordaki prof baktı tüp doktoru o içerde ama net değil gelişmemiş beta takibi yapılsın gelişmezse kurtaj olursun dedi kendi drme yönlendirdi o da tekrar kabul etmedi başkente git dedi.burda yapacağım birşey yok dedi. Bende ortadoğuya gittim orda bir prof var bildiğim o yoktu başkası baktı beraber çalıştığı doktor muayne etti ve bayağı güzel inceledi dış gebelik değil ama yanlış yere yerleşmiş embriyo dedi haftasına göre de küçük dedi . Çok zor durumdayım muallâkta kaldım ve en kötüsü hafta sonu olması
Canim benim zaten tup bebeklerde oyle oluyor onu biliyorum. Yani ilk andan itibaren ust uste tahlil istiyorlar ama sanirim tedaviyle oldugu icin boyle yapiliyor. Senin bakis açında dogru olabilir ama sabredip beklemek her zaman daha dogru geliyor bana. Tabi oncede soyledigm gibi bir kan leke gelir o ayri bir durum. Aslinda insan zamanla sabrı öğreniyor galiba. Benimde hemen olmadi 15 aydan sonra oldu. Ve hersey olacagina varirin rahatligi var. Hersey nasip.2 bucuk yildir doktora gidiyorum bi negatif tup bebek denemem olmasina ragmen onda bile ilk degerim negatif iken ikincisini istediler bundanda cogubdoktor 2 gun songun sonra bidaha istiyor bu strese girmek degil asil 1hafta beklerse strese girecek ama 2gun snra verdiginde zaten neyin ne olup olmadigi anlasilacak boyle her gecen gun daha cok stres olucak
Bende sana katılıyorum benimde düşük riskim var rahim yapımdan dolayı ilk kan değerimi verdim 2 gün sonra ikinciyi istedi güzel yükselirse birdaha ki 1 hafta sonra baktir yükseliş kötü olursa 2 güne 1 devam edeceksin baktirmaya dedi bu stres yapmak değil bence olması gereken bu2 bucuk yildir doktora gidiyorum bi negatif tup bebek denemem olmasina ragmen onda bile ilk degerim negatif iken ikincisini istediler bundanda cogubdoktor 2 gun songun sonra bidaha istiyor bu strese girmek degil asil 1hafta beklerse strese girecek ama 2gun snra verdiginde zaten neyin ne olup olmadigi anlasilacak boyle her gecen gun daha cok stres olucak
Tibbi bir gereklilik varsa tabiki baktirmak dogru. Aslinda benim boyle dusunmemin sebebi bazi arkadaslar adet gecikmesini bile beklemeden tahlile gidiyor. O zamanda once pozitif ciksa bile sonra adet olup uzulebilyorlar. Erken evrede sıkça basa gelebiliyor bu durum. O yuzden biraz beklemek iyidir diye dusunuyorum. Umitlenip sonradan daha cok uzulmemek adina. Yani ilerlemis bir hamilelik varsa deger yuksekse ve biseyler ters gidiyorsa o ayrı. Ama cok basindaysa maalesf hersey mumkun oluyor. Muhaleft etmej icin soylemiyorum altini cizeyim bunun. Herkes tabiki once doktorunu dinlemeli.Bende sana katılıyorum benimde düşük riskim var rahim yapımdan dolayı ilk kan değerimi verdim 2 gün sonra ikinciyi istedi güzel yükselirse birdaha ki 1 hafta sonra baktir yükseliş kötü olursa 2 güne 1 devam edeceksin baktirmaya dedi bu stres yapmak değil bence olması gereken bu
İnşallah geç döllenmedir ondan dolayı görünmemiştir. Hayat süprizlerle dolu. Hiç sıkıntı yapma kendine. Rızkı varsa bi şekilde gelir bulur o seni. Daha yolun başındayız. Şimdi görünmezsede bi kaç güne görünür inşallah.KızlAr benim işim sarpa sardı keseyi göremedik bugün 3 farklı doktora gittik . Çok kötü bir gün kendi doktorum kese görmedi Üniversite ye gittim ordaki prof baktı tüp doktoru o içerde ama net değil gelişmemiş beta takibi yapılsın gelişmezse kurtaj olursun dedi kendi drme yönlendirdi o da tekrar kabul etmedi başkente git dedi.burda yapacağım birşey yok dedi. Bende ortadoğuya gittim orda bir prof var bildiğim o yoktu başkası baktı beraber çalıştığı doktor muayne etti ve bayağı güzel inceledi dış gebelik değil ama yanlış yere yerleşmiş embriyo dedi haftasına göre de küçük dedi . Çok zor durumdayım muallâkta kaldım ve en kötüsü hafta sonu olması
Insallah guzel bir sonuc alirsin canim.Kızlar ikinci kez kan vermeye geldim acile beta takibi için. Ay çok heyecanlandım. Bide kan verdikten sonra beklicem zaman geçmez artık bana.
Kanda erken bakılması hayal kırıklığına uğratabilir ben erken gitme taraftarı da değilim canım bat günü 250 ydi ama 2gun sonraki artışta bence önemli eğer artışta sorun varsa zaten sağlıklı bi gebelikten söz edilemezTibbi bir gereklilik varsa tabiki baktirmak dogru. Aslinda benim boyle dusunmemin sebebi bazi arkadaslar adet gecikmesini bile beklemeden tahlile gidiyor. O zamanda once pozitif ciksa bile sonra adet olup uzulebilyorlar. Erken evrede sıkça basa gelebiliyor bu durum. O yuzden biraz beklemek iyidir diye dusunuyorum. Umitlenip sonradan daha cok uzulmemek adina. Yani ilerlemis bir hamilelik varsa deger yuksekse ve biseyler ters gidiyorsa o ayrı. Ama cok basindaysa maalesf hersey mumkun oluyor. Muhaleft etmej icin soylemiyorum altini cizeyim bunun. Herkes tabiki once doktorunu dinlemeli.
Benim ilk kan verdigimde adetim 1 gun gecmisti ve degerim 65 ti sonra tam 1 hafta sonra doktora gittim 750 olmasi lazim dedi ben kan verdim 681 cikti doktor bana bisey soylemedi ama ben kendi kendimi yedim niye 750 cikmadi diye. İnternetten de baktim adeti 1 gun gecenlerin hep daha yuksek benim degerimden korkulu endiseli 1 hafta gecirdim bir de benim 2 ay once hamileligim kurtajla sonlandi o yuzden dahada bi tedirgin oluyo insan. Ama sonra bu sitede degerleri gorunce kendimi yatstirdim. 681 ciktigi gunden tam 1 hafta sonra kontrole gittim kesem kocamandi allaha sukurler olsunki :)Allah razı olsun dünden beri kendimde değilim bu yazdıklarınız sayesinde biraz rahatlıyorum sizin artışlarınız nasıldı ki mesela benim doktorum erken erken kan istiyor 3 gün arayla kan veriyorum ama o 4 gün gibi hesaplıyor sanırım sizin değerleriniz nasıldı
KızlAr benim işim sarpa sardı keseyi göremedik bugün 3 farklı doktora gittik . Çok kötü bir gün kendi doktorum kese görmedi Üniversite ye gittim ordaki prof baktı tüp doktoru o içerde ama net değil gelişmemiş beta takibi yapılsın gelişmezse kurtaj olursun dedi kendi drme yönlendirdi o da tekrar kabul etmedi başkente git dedi.burda yapacağım birşey yok dedi. Bende ortadoğuya gittim orda bir prof var bildiğim o yoktu başkası baktı beraber çalıştığı doktor muayne etti ve bayağı güzel inceledi dış gebelik değil ama yanlış yere yerleşmiş embriyo dedi haftasına göre de küçük dedi . Çok zor durumdayım muallâkta kaldım ve en kötüsü hafta sonu olması
çok şükür canm allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende yarın kan tahlilini yenilicem bakalm ne olacakBenim ilk kan verdigimde adetim 1 gun gecmisti ve degerim 65 ti sonra tam 1 hafta sonra doktora gittim 750 olmasi lazim dedi ben kan verdim 681 cikti doktor bana bisey soylemedi ama ben kendi kendimi yedim niye 750 cikmadi diye. İnternetten de baktim adeti 1 gun gecenlerin hep daha yuksek benim degerimden korkulu endiseli 1 hafta gecirdim bir de benim 2 ay once hamileligim kurtajla sonlandi o yuzden dahada bi tedirgin oluyo insan. Ama sonra bu sitede degerleri gorunce kendimi yatstirdim. 681 ciktigi gunden tam 1 hafta sonra kontrole gittim kesem kocamandi allaha sukurler olsunki :)