2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Inşallah canım bende kanama oluyor bile bile yapmak istemedim inşallah gerek kalmaz canım

Canim ayni hisleri paylasiyoruz erken gec bu duygu kesinlikle cok guzel bir duygu. Biran once gobuslerimiz buyusun:) benimde adim gizem canim:)
Aynen gizem aynı hissi yaşıyrz senn eşinde karnını dinlyr mu benmki dyr bak atyr drdm daha olşmadı ne atması

Değerin 5000 i geçmiş keseyi gor2ursun canım. Belki kalp atışını bile duyabilirsin.

Daha başlangıç zamanındasın beta hcg değerin 2 günde 2 katına çıkıyor haftaya kese görecek seviyeye kadar yükselmez

Kizlar slm herkese. bende takip ediyorum uzun zamandir bugun yaziyim dedim. Tahmini dogum tarihi 5 kasim gectigimiz sali gunu kesemizi gördük cok sükür. İnsallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi. Kasiklarim cok agriyordu benim sanki icerde kazi calismasi var gibi agri desem agri degil ama rahatsiz edici bisey. Doktora sordum cok normalmis sagli sollu agrilar olmasi rahim genisledigi icin olurmus bu sorunu yasayan varsa diye yazdim korkmayin. Benim bir sorum olacak geceleri uykuda gögüs aram cok terliyor bu sorunu yasayan varmi aranizda.

Benim pazartesi 725 ti onimzdeki pazartesi doktora gidicem sizce karindan gorunurmu? Doktot vajinal yaparsa onada itiraz etmicem sanirim. Daha net gorunur diye dusunuorum.
Canım karından baktı net göremedi benimkini vajinadan baktı gördü 2800 falandi degerlerim

Ben geceleri çok terliyorum göğüs aram özellikle su gibi oluyor
Gecen ay oldum cnm 3 subattı adet takvmne göre 5 martta olmam gerekyrdu ama ben adete yakn yumrtladm cnm ondan galiba küçük
Dur daha çok erken 2 haftaya ancak haftaya tekrar kan ver cuma günü mesela ondan sonra keseyi hesaplayalım

Kızlar rahim kalınlığı kaç olmalı 21 dedi bugün bana size söylediler mi

Çok sevindim canım olsun bildiğim kadarıyla 1 hafta ileri veya geri söylüyorlar duyduysan sıkıntı yok ben 6 haftada duyamadım yarın gidcem inşallah bende duyarim
insaallah duayrsib canim bizim doktorsa sasirdi ummuyordu duymayi sanirim bazen boyle tesadufler olabiliyor dedi haftaya gene cagirdi brnide

Canım gözün aydın.Karın bölgesindenmi duydun yoksa alttanmı baktılar
2 gun once baska doktora gitmistim o karindan gormustu doktorum gorunmez diyr sanirim alttan bakti kalp atisini duyunca oda sasirdi ama digrr doktor 1 2 gune duyarsiniz demisti zaten insaallah sende duyarsin canim cok guzel bir duygu yaa rabbim nasip tsin herkese ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…