- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
Inşallah canım bende kanama oluyor bile bile yapmak istemedim inşallah gerek kalmaz canımAsslinda bende istemiyorum cunku daha onceden de gitim muayenelere o muayene seklini sevmiyorum herkes gibi. Ama doktor oyle dersede guvenicem kabul edicem. Dusuk yaptirmayla ilgisi yokmus o muayene seklinin tabi doktorda cok onemli. Umarim gerek kalmaz belki once karindan bakar.
Aynen gizem aynı hissi yaşıyrz senn eşinde karnını dinlyr mu benmki dyr bak atyrCanim ayni hisleri paylasiyoruz erken gec bu duygu kesinlikle cok guzel bir duygu. Biran once gobuslerimiz buyusun:) benimde adim gizem canim:)
3 şubattı cnmSaati ile söyle ne zaman verdiğini ortalama hesap edeyim
Değerin 5000 i geçmiş keseyi gor2ursun canım. Belki kalp atışını bile duyabilirsin.selam canlar merhaba bende nasip olursa kasım annesiyim 29 ocak son günüm 25 şubatta öğrendim 65 çıktı 2 gün sonra 168 2 gün sonra 394 2 gün sonra 913 4 gün sonrada 5180 çıktı düzenlidir değilmi cumartesi rendavum var inşallah keseyi görmek nasip olur 14 yaşında oğlum var 14 sene sonra ilk defa hamile kaldım çok korkuyorum aksilik çıkar diye daha önce aşılama oldum en son tüp bebek demişlerdi bana pko var eşimde varikosel var ne ararsan var Rabbim mucize nasip etti
Daha başlangıç zamanındasın beta hcg değerin 2 günde 2 katına çıkıyor haftaya kese görecek seviyeye kadar yükselmezBir haftaya yükselr mi acaba tekrrdan kan vermyi düşünmyrm zaten kanszm cnm o yüzdn bu sefer kötü olurum ondan dedm bir hafta snra belki keseyi görürm dedim.
Heralde adet görüyosun cnm duymştm bazı hamileyken adet görüyormuş
Görünür canım haftaya kadar baya yükselmiş olur değerinBenim pazartesi 725 ti onimzdeki pazartesi doktora gidicem sizce karindan gorunurmu? Doktot vajinal yaparsa onada itiraz etmicem sanirim. Daha net gorunur diye dusunuorum.
Doktoruna danış istersen canım . Ilac verdi mi sanaKızlar benim çok açık capiçino renkte lekelenmelerim oluyo korkmaya başladım kaç tane düşüğüm oldu çok tedirginim ya
3 mart mı 3 şubat mı ?3 şubattı cnm
Ozaman iki haftaya felan görürm galibaDaha başlangıç zamanındasın beta hcg değerin 2 günde 2 katına çıkıyor haftaya kese görecek seviyeye kadar yükselmez
Gecen ay oldum cnm 3 subattı adet takvmne göre 5 martta olmam gerekyrdu ama ben adete yakn yumrtladm cnm ondan galiba küçükDoktoruna danış istersen canım . Ilac verdi mi sana
3 mart mı 3 şubat mı ?
Çok sevindim canım olsun bildiğim kadarıyla 1 hafta ileri veya geri söylüyorlar duyduysan sıkıntı yok ben 6 haftada duyamadım yarın gidcem inşallah bende duyarim5+6 danyim canim bugub doktor 6 haftalik haftalik dedi ama
Canım karından baktı net göremedi benimkini vajinadan baktı gördü 2800 falandi degerlerimBenim pazartesi 725 ti onimzdeki pazartesi doktora gidicem sizce karindan gorunurmu? Doktot vajinal yaparsa onada itiraz etmicem sanirim. Daha net gorunur diye dusunuorum.
Canım gözün aydın.Karın bölgesindenmi duydun yoksa alttanmı baktılar5+6 danyim canim bugub doktor 6 haftalik haftalik dedi ama
Ben geceleri çok terliyorum göğüs aram özellikle su gibi oluyorKizlar slm herkese. bende takip ediyorum uzun zamandir bugun yaziyim dedim. Tahmini dogum tarihi 5 kasim gectigimiz sali gunu kesemizi gördük cok sükür. İnsallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi. Kasiklarim cok agriyordu benim sanki icerde kazi calismasi var gibi agri desem agri degil ama rahatsiz edici bisey. Doktora sordum cok normalmis sagli sollu agrilar olmasi rahim genisledigi icin olurmus bu sorunu yasayan varsa diye yazdim korkmayin. Benim bir sorum olacak geceleri uykuda gögüs aram cok terliyor bu sorunu yasayan varmi aranizda.
Dur daha çok erken 2 haftaya ancak haftaya tekrar kan ver cuma günü mesela ondan sonra keseyi hesaplayalımGecen ay oldum cnm 3 subattı adet takvmne göre 5 martta olmam gerekyrdu ama ben adete yakn yumrtladm cnm ondan galiba küçük
Doktoruna danış istersen canım . Ilac verdi mi sana
3 mart mı 3 şubat mı ?
Bir benim doktor veremedi gitti . Haber ver gidinceKonuştum ilaç verdi progestan yarın kontrole gidecem içerde kanama var mı kontrol edecek
insaallah duayrsib canim bizim doktorsa sasirdi ummuyordu duymayi sanirim bazen boyle tesadufler olabiliyor dedi haftaya gene cagirdi brnideÇok sevindim canım olsun bildiğim kadarıyla 1 hafta ileri veya geri söylüyorlar duyduysan sıkıntı yok ben 6 haftada duyamadım yarın gidcem inşallah bende duyarim
2 gun once baska doktora gitmistim o karindan gormustu doktorum gorunmez diyr sanirim alttan bakti kalp atisini duyunca oda sasirdi ama digrr doktor 1 2 gune duyarsiniz demisti zaten insaallah sende duyarsin canim cok guzel bir duygu yaa rabbim nasip tsin herkese insCanım gözün aydın.Karın bölgesindenmi duydun yoksa alttanmı baktılar