- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
Kız otrysn dedm sen yanlş yazmissn aynen oturyomsn dedmOrtysn oturuyorsun demekse evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız otrysn dedm sen yanlş yazmissn aynen oturyomsn dedmOrtysn oturuyorsun demekse evet
Hmm anladm canm yinede duymuşssun o da iyi :)Sağol net bi duyum değildi ama vardı. Evet 3 gündür çok fazla bulanti oluyor. Hiç kusmadim ama uyku bile uyutmuyor. Onun için de ilaç vrdi
Keseyi karından 5binlerde alttan bakılırsa 3binlerde görürsün. Gözün aydın canım .İyi o zaman cnm değern yükseldiyse senn adna çok sevndm :) cnm 9 küsarat şeklnde çktı daha çok küçükmş öle dediler bende bir hafta snra gtcm hem o zaman keseyide görürüm dye düşünyrm cnm:)
Canim evet normal yoldan oldu. Daha once klomen tedavisi denedim bir kez olmamisti. Sonra bitki çayları ictim burda okuyup ogrendigim o zamanda olmadi. Sogan suyu ictim defalarca olmadi. Ama gecen ay da icmistim. Direk ondan oldu diyemiorum cunku kaçıncı icisimdi. Kismet bu zamanaymis resmen. Olsun diye ugrastigim aylarda olmadi. Son ay cok ugrasmamistik. Surpriz yapti bebisim. Allah biliyor ya bana surpriz olamicak mi sevinemicekmiyim illa tedaviyle planlimi olcak diye uzuluyordum. Ama kendimi onada hazirlamistim gidecektim tekrar doktora. Son anda yetisti minigim:)Aynen cnm hemen oldu ya ondan ama şükürki oldu cok mutluyummmm:))
Senn normal yoldan mı oldu cnm senn adnada sevndm cnm beklemişssn snnda aldn iyi haberi :)
Bir haftaya yükselr mi acaba tekrrdan kan vermyi düşünmyrm zaten kanszm cnm o yüzdn bu sefer kötü olurum ondan dedm bir hafta snra belki keseyi görürm dedim.Keseyi karından 5binlerde alttan bakılırsa 3binlerde görürsün. Gözün aydın canım .
Şükür kanama var ama değer yükseliyo
Canım n’aptın gittin mi doktora?Keseyi karından 5binlerde alttan bakılırsa 3binlerde görürsün. Gözün aydın canım .
Şükür kanama var ama değer yükseliyo
Cok sevndm sana cnm işte bak hayrlı zamanda rabbim nasip ediyor herzaman hayrlısını istemek lazm:)Canim evet normal yoldan oldu. Daha once klomen tedavisi denedim bir kez olmamisti. Sonra bitki çayları ictim burda okuyup ogrendigim o zamanda olmadi. Sogan suyu ictim defalarca olmadi. Ama gecen ay da icmistim. Direk ondan oldu diyemiorum cunku kaçıncı icisimdi. Kismet bu zamanaymis resmen. Olsun diye ugrastigim aylarda olmadi. Son ay cok ugrasmamistik. Surpriz yapti bebisim. Allah biliyor ya bana surpriz olamicak mi sevinemicekmiyim illa tedaviyle planlimi olcak diye uzuluyordum. Ama kendimi onada hazirlamistim gidecektim tekrar doktora. Son anda yetisti minigim:)
Kesinlikle canim Allaha cok şükür bu günleri gosterdi. Kucaklarimiza aldgimiz gunleride göstersin insallah. Sende de oluyormu bilmiyorum ama biran once buyusun kendini iyice gostersin istiyorum. Zaman geç sin ama sanki gecmiyor.Cok sevndm sana cnm işte bak hayrlı zamanda rabbim nasip ediyor herzaman hayrlısını istemek lazm:)
Canım sana birşey sorucam 4hafta 5 günlük gebeyken nasıl kesenin boyu 10.42mm çıkıyor yani normalde bir insanın kesesi görüle bilmesi için beta hcg değeri 3000 ve üzeri yani buda 5-5,5 haftalık gebelik dener yaklaşık görebileceğin kese de 2-4 mm arası birşey yanlış mı biliyorum??
Kaçıncı haftada duydun canimmerhba kizlarrr nasiksnz ben bugun kndi doktoruma gittim sukur sukur n klp atislarini duyduk insaallh rabbim devamini nasip etsin
Evet cnm annene dedm şok oldu. Dedğim gbi çktı daha erken dedi bende istyrm karnmda onu hissetmek tekne atsn istyrm cok sabrszmyz ne benm adm büşra cnm senn ismn ne:)Kesinlikle canim Allaha cok şükür bu günleri gosterdi. Kucaklarimiza aldgimiz gunleride göstersin insallah. Sende de oluyormu bilmiyorum ama biran once buyusun kendini iyice gostersin istiyorum. Zaman geç sin ama sanki gecmiyor.
Canim ayni hisleri paylasiyoruz erken gec bu duygu kesinlikle cok guzel bir duygu. Biran once gobuslerimiz buyusun:) benimde adim gizem canim:)Evet cnm annene dedm şok oldu. Dedğim gbi çktı daha erken dedi bende istyrm karnmda onu hissetmek tekne atsn istyrm cok sabrszmyz ne benm adm büşra cnm senn ismn ne:)
Saati ile söyle ne zaman verdiğini ortalama hesap edeyimBir haftaya yükselr mi acaba tekrrdan kan vermyi düşünmyrm zaten kanszm cnm o yüzdn bu sefer kötü olurum ondan dedm bir hafta snra belki keseyi görürm dedim.
Heralde adet görüyosun cnm duymştm bazı hamileyken adet görüyormuş
Gittim kan verdim 5binlerde değer karından görünmedi net idrara sıkışık değildim cumartesi tekrar gidecemCanım n’aptın gittin mi doktora?
Benim pazartesi 725 ti onimzdeki pazartesi doktora gidicem sizce karindan gorunurmu? Doktot vajinal yaparsa onada itiraz etmicem sanirim. Daha net gorunur diye dusunuorum.Saati ile söyle ne zaman verdiğini ortalama hesap edeyim
Gittim kan verdim 5binlerde değer karından görünmedi net idrara sıkışık değildim cumartesi tekrar gidecem
Pazartesiye 5 bini geçmiş oluyor canım mesela pazartesi saat sabah 9 da kan verdin 100 çıktı çarşamba 9da verdiğinde 200 çıkar en az. Ben alttan baktirmadim bugün bakalım dedi yok dedim istemiyorum bakmadıBenim pazartesi 725 ti onimzdeki pazartesi doktora gidicem sizce karindan gorunurmu? Doktot vajinal yaparsa onada itiraz etmicem sanirim. Daha net gorunur diye dusunuorum.
Asslinda bende istemiyorum cunku daha onceden de gitim muayenelere o muayene seklini sevmiyorum herkes gibi. Ama doktor oyle dersede guvenicem kabul edicem. Dusuk yaptirmayla ilgisi yokmus o muayene seklinin tabi doktorda cok onemli. Umarim gerek kalmaz belki once karindan bakar.Pazartesiye 5 bini geçmiş oluyor canım mesela pazartesi saat sabah 9 da kan verdin 100 çıktı çarşamba 9da verdiğinde 200 çıkar en az. Ben alttan baktirmadim bugün bakalım dedi yok dedim istemiyorum bakmadı
inss cnmHoşgeldn cnm darısı bize inş duymak:)
5+6 danyim canim bugub doktor 6 haftalik haftalik dedi amaKaçıncı haftada duydun canim