- 20 Şubat 2018
- 198
- 67
- 29
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip eder insalalhKızlar hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah. Bende 4 haftalık hamile olduğumu yeni öğrendim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip eder insalalhKızlar hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah. Bende 4 haftalık hamile olduğumu yeni öğrendim.
Canm bir hafta snra artmşmı dye gitcm dr ona göre sorarm zaten :)Dur daha çok erken 2 haftaya ancak haftaya tekrar kan ver cuma günü mesela ondan sonra keseyi hesaplayalım
oral da kullanılıyo ama hem midene zararlı hemde geç etkisini gösteriyor. Diğer türlü alırsan çok daha ii oluyormuş. En azından benim doktorum öyle söylemiştiArkadaşlar dr bana günde 1 kez progestan 200 verdi. Vajinadan kullan dedi. Oral yolla kullanıyor diyor bir çok yerde de siz nasıl kullanıyordunuz?
Saati ile söyle ne zaman verdiğini ortalama hesap edeyim
Gittim kan verdim 5binlerde değer karından görünmedi net idrara sıkışık değildim cumartesi tekrar gidecem
inşallah canım umarım duyarım cumartesi gidicem doktora çalışıyorum ama günden güne içim içimi yiyor aksilik çıkar diye rabim herkese kucağına almayı nasip etsin inşallahDeğerin 5000 i geçmiş keseyi gor2ursun canım. Belki kalp atışını bile duyabilirsin.
Hosgeldn cnm amin hepmiz inş hayrlısıyla alırı bebeklrmizi kucagmza:)Kızlar hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah. Bende 4 haftalık hamile olduğumu yeni öğrendim.
Canım ben ağızdan kullanıyorum günde 3 defa ama vajinadanda kullanıldığını duymustumArkadaşlar dr bana günde 1 kez progestan 200 verdi. Vajinadan kullan dedi. Oral yolla kullanıyor diyor bir çok yerde de siz nasıl kullanıyordunuz?
Ben istemedim kuzum ya korktum açıkçası cumartesiyi beklerim ne olcak benimle olsunda bebeğimAlttan baksaydı kesin olarak görebilirdi. Cukartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah
Gayet normal istememen ama şöyle söyleyim; prob rahme girmiyor rahim ağzına kadar girip oradan bakıyor. Sakıncalı bir durum asla yok. Bu senşn kendi tercihin bir iki gün sonra karından kesin olarak görürsün zaten iki gün sonra 10.000 olacak değerin :)Ben istemedim kuzum ya korktum açıkçası cumartesiyi beklerim ne olcak benimle olsunda bebeğim
Öyle olur muhtemelen.Ozaman iki haftaya felan görürm galiba
Benimde geceleri cok oluyor terleme gündüz bisey yok hormonal heraldeBen geceleri çok terliyorum göğüs aram özellikle su gibi oluyor
Dur daha çok erken 2 haftaya ancak haftaya tekrar kan ver cuma günü mesela ondan sonra keseyi hesaplayalım
Siz diyince benim de aklıma geldi ben de çok terliyorum geceleri. Meme aram bacak aram sırılsıklam oluyor.Benimde geceleri cok oluyor terleme gündüz bisey yok hormonal heralde
Tamam canım veririmBir benim doktor veremedi gitti . Haber ver gidince
Ağızdan da var oral da ben ağızdan sabah 200 akşam 200 kullanıyorum Birde Canım sen Beylikdüzü’nde hangi doktora gidiyorsun benim doktorum medicana sezaryen 6000 ile 6500 arası dediArkadaşlar dr bana günde 1 kez progestan 200 verdi. Vajinadan kullan dedi. Oral yolla kullanıyor diyor bir çok yerde de siz nasıl kullanıyordunuz?
selam canlar merhaba bende nasip olursa kasım annesiyim 29 ocak son günüm 25 şubatta öğrendim 65 çıktı 2 gün sonra 168 2 gün sonra 394 2 gün sonra 913 4 gün sonrada 5180 çıktı düzenlidir değilmi cumartesi rendavum var inşallah keseyi görmek nasip olur 14 yaşında oğlum var 14 sene sonra ilk defa hamile kaldım çok korkuyorum aksilik çıkar diye daha önce aşılama oldum en son tüp bebek demişlerdi bana pko var eşimde varikosel var ne ararsan var Rabbim mucize nasip etti
Ben ali mete bey' e gittim ama bir de burcu hanıma gitmeyi istiyorum. Herkese farklı fiyat veriyor herhalde.Tamam canım veririm
Ağızdan da var oral da ben ağızdan sabah 200 akşam 200 kullanıyorum Birde Canım sen Beylikdüzü’nde hangi doktora gidiyorsun benim doktorum medicana sezaryen 6000 ile 6500 arası dedi