- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
Bende işte görümceme söledm o da ailesne söler bende dedm daha yeni o kadar kmseye söleme inş herkese yaymaz görümcemCanim evet hemen oldugu icin sanslisn masallah diyelim:)bende dogum tarihini tahmini yazdim internet hesaplayicisi 28 ekim diyordu adet tarihime gore ama benim gec yumurtlama oldugu icin kasimda olur diye dusundum. Ailem biliyor canim ama esimin ailesine daha söyleme firsatimiz olmadi yarin soyleyecegiz:) akrabalara falan yaymiorum nazar falan olur Allah korusun. Erken diye herkese soylemedim.
Sen bilyrmsn sultangazideki o hastaneyi cnm 45 dye blyrm o kadr pahalı değildr ya muayeneCanın Gazi’de de muayene ücreti 145 lira Doğum da paralı.
Hoşgeldn cnm nolsun ben kan verdm kesinleşti hamileliğim şükür sen naptn hastanee gttn mi kan gelyr mu halenBen geldim naptınız kızlar
Canim annene soylemeden nasil durabildin bu kadar:) bence soyle sevinsin:)Bende işte görümceme söledm o da ailesne söler bende dedm daha yeni o kadar kmseye söleme inş herkese yaymaz görümcem
Benm annem şook olur ya öğrense
Aynen maşallah oldu bekletmedi beni şükür yavrum
Kan geliyo başından beri vardı kuzum cumartesi tekrar gidecem kese tam görünmedi idrara sıkışık olman gerekli dedi kan verdim değerim iyiydi cumaertesi net görünür sanırım . Senin değer kaç çıktıHoşgeldn cnm nolsun ben kan verdm kesinleşti hamileliğim şükür sen naptn hastanee gttn mi kan gelyr mu halen
Canm kmseye sölemedk eşim dedi dye ondan sölcm bizmklere braz da çeknyrm ne blym ondan galba:)Canim annene soylemeden nasil durabildin bu kadar:) bence soyle sevinsin:)
Ha ben Ankara’daki Gazi üniversitesi hastanesinden bahsediyorsun sandımSen bilyrmsn sultangazideki o hastaneyi cnm 45 dye blyrm o kadr pahalı değildr ya muayene
İyi o zaman cnm değern yükseldiyse senn adna çok sevndm :) cnm 9 küsarat şeklnde çktı daha çok küçükmş öle dediler bende bir hafta snra gtcm hem o zaman keseyide görürüm dye düşünyrm cnm:)Kan geliyo başından beri vardı kuzum cumartesi tekrar gidecem kese tam görünmedi idrara sıkışık olman gerekli dedi kan verdim değerim iyiydi cumaertesi net görünür sanırım . Senin değer kaç çıktı
Yok canm sultangazi istanbul sen ankaradamı otrysn:)Ha ben Ankara’daki Gazi üniversitesi hastanesinden bahsediyorsun sandım
Senin sesli harfler mi bozuk klavyede?Canm kmseye sölemedk eşim dedi dye ondan sölcm bizmklere braz da çeknyrm ne blym ondan galba:)
Ortysn oturuyorsun demekse evetYok canm sultangazi istanbul sen ankaradamı otrysn:)
Canim biraz cekinmen normal aslinda cunku hemen olmuş ya bide :) benim istedigimi ailem biliyordu zaten hatta olmuyor diye uzuntumu de paylasiyordum. O yuzden beklenen bisey oldugu icin benle beraber ogrendiler. Annemin evindeydim:))Canm kmseye sölemedk eşim dedi dye ondan sölcm bizmklere braz da çeknyrm ne blym ondan galba:)
Hoşgeldn cnm darısı bize inş duymak:)merhba kizlarrr nasiksnz ben bugun kndi doktoruma gittim sukur sukur n klp atislarini duyduk insaallh rabbim devamini nasip etsin
Sağol hadi inş zamanlar yakın belki duyarsinCanim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin. Bende pazartesi gidecegim ilk gidisim olcak insallah her sey yolundadir kalbide atiyordur bebisimn.
Hayirli olsun canim darisi basimiza insallah.merhba kizlarrr nasiksnz ben bugun kndi doktoruma gittim sukur sukur n klp atislarini duyduk insaallh rabbim devamini nasip etsin
Sağol net bi duyum değildi ama vardı. Evet 3 gündür çok fazla bulanti oluyor. Hiç kusmadim ama uyku bile uyutmuyor. Onun için de ilaç vrdiHadi hayrlı olsn canm duymuşssn bebegnin sesini darısı bize inş senn mide bulantlarn başladmı
Aynen cnm hemen oldu ya ondan ama şükürki oldu cok mutluyummmm:))Canim biraz cekinmen normal aslinda cunku hemen olmuş ya bide :) benim istedigimi ailem biliyordu zaten hatta olmuyor diye uzuntumu de paylasiyordum. O yuzden beklenen bisey oldugu icin benle beraber ogrendiler. Annemin evindeydim:))
İphone ya alışamadm daha klavyesine ondanSenin sesli harfler mi bozuk klavyede?