2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende işte görümceme söledm o da ailesne söler bende dedm daha yeni o kadar kmseye söleme inş herkese yaymaz görümcem

Benm annem şook olur ya öğrense

Aynen maşallah oldu bekletmedi beni şükür yavrum

Canim annene soylemeden nasil durabildin bu kadar:) bence soyle sevinsin:)

Hoşgeldn cnm nolsun ben kan verdm kesinleşti hamileliğim şükür sen naptn hastanee gttn mi kan gelyr mu halen
Kan geliyo başından beri vardı kuzum cumartesi tekrar gidecem kese tam görünmedi idrara sıkışık olman gerekli dedi kan verdim değerim iyiydi cumaertesi net görünür sanırım . Senin değer kaç çıktı

İyi o zaman cnm değern yükseldiyse senn adna çok sevndm :) cnm 9 küsarat şeklnde çktı daha çok küçükmş öle dediler bende bir hafta snra gtcm hem o zaman keseyide görürüm dye düşünyrm cnm:)

Canm kmseye sölemedk eşim dedi dye ondan sölcm bizmklere braz da çeknyrm ne blym ondan galba:)
Canim biraz cekinmen normal aslinda cunku hemen olmuş ya bide :) benim istedigimi ailem biliyordu zaten hatta olmuyor diye uzuntumu de paylasiyordum. O yuzden beklenen bisey oldugu icin benle beraber ogrendiler. Annemin evindeydim:))

Canim biraz cekinmen normal aslinda cunku hemen olmuş ya bide :) benim istedigimi ailem biliyordu zaten hatta olmuyor diye uzuntumu de paylasiyordum. O yuzden beklenen bisey oldugu icin benle beraber ogrendiler. Annemin evindeydim:))
Aynen cnm hemen oldu ya ondan ama şükürki oldu cok mutluyummmm:))

Senn normal yoldan mı oldu cnm senn adnada sevndm cnm beklemişssn snnda aldn iyi haberi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…