- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Allahım benimde mide ekşimelerim ağzındaki o kötü tat gitsede ulaa noluyo diye şüpheye düşsemişin espirisi tabi ama dördüncü aya doğru gidiyorum 3 buçuk aydır yeter artık ama
Kızlar dün gece gıcık geldi boğazıma iki kere öksürdüm. Öksürürken birden kasıklarıma bir ağrı girdi ve içim aşırı bulanmaya başladı (gün içinde de ara ara hafif ağrım oluyor normalde zaten) Git gide şiddetlendi. Parol, progestan ve magnezyum(doktor kas spazmları için vermişti) aldım. Şiddetlenmeye devam etti, sonra istifra ettim ama zaten bir şey yiyememiştim... Gece uyuyana kadar ağladım ağrıdan. En sonunda progestan uyuttu çok şükür ama gece uyanınca da, sabah uyandığımda da ağrı devam ediyordu ama dün olan kadar şiddetli değil şimdi çok şükür...
Doktora gitsem acilde yine bir şey yapamadan yollayacaklar diye gitmek istemedim, kanamam varken bile iki saniye bakıp yollamıştı. Şimdi birer parol ve progestan daha alacağım... Inşallah tamamen geçer, dualarınızı bekliyorum...
Ben de senin gibiydim canım korkma normal birşey.Kızlar yokmu benim gibi olan. Tecrübesi olanhersey yolundadır inşallah..
Canım yorumuna teşekkür ederimbana da erkek gibi eldi bu canım :)
Kızlar dün gece gıcık geldi boğazıma iki kere öksürdüm. Öksürürken birden kasıklarıma bir ağrı girdi ve içim aşırı bulanmaya başladı (gün içinde de ara ara hafif ağrım oluyor normalde zaten) Git gide şiddetlendi. Parol, progestan ve magnezyum(doktor kas spazmları için vermişti) aldım. Şiddetlenmeye devam etti, sonra istifra ettim ama zaten bir şey yiyememiştim... Gece uyuyana kadar ağladım ağrıdan. En sonunda progestan uyuttu çok şükür ama gece uyanınca da, sabah uyandığımda da ağrı devam ediyordu ama dün olan kadar şiddetli değil şimdi çok şükür...
Doktora gitsem acilde yine bir şey yapamadan yollayacaklar diye gitmek istemedim, kanamam varken bile iki saniye bakıp yollamıştı. Şimdi birer parol ve progestan daha alacağım... Inşallah tamamen geçer, dualarınızı bekliyorum...
insaallh cnmİlk oğlumdada böyleydi ama 3 hafta erken doğunca bi anlamı kalmadı :) yani asıl önemli olan son haftalardaki gelişimi :) İnşallah vakitli gelirler :) kuvezdi mamaydı uğraşmayız.
Çok teşekkür ederim canım, sağolasın.. Sen de tekrar yaşamazsın umarım. İnşallah benim ağrı da geçer, yine uyumaya çalışacağım.Canım çok geçmiş olsun benzeri bana hapşururken olmuştu iki kasığıma da çok şiddetli bir sancı girdi. Ama benim okadar uzun sürmedi. inşallah birşey yoktur canım zaten olsa kanama birinci belirti oluyor diye biliyorum. Malesef bu doktorların ilgisizliği yüzünden insanın böyle acil bir durumda bile gidesi gelmiyor. Ama ağrıların devam ederse sen yinede ihmal etme.. Çok çok geçmiş olsun .
Lekelenmem oluyor arada, tekrarlayan ağrı için de doktor kas spazmı olabilir demişti ama ben de bilmiyorum sebebini. Dün ilk defa böyle bir şey oldu, öksürürken girince ben de öksürüğe yordum o yüzden canım. Doktor devamlı ilaçlarını al ve yat dinlen diyor zaten... Ben de ilaçları alıp yattım, inşallah kısa sürede toparlarım...çok geçmiş olsun. neden böyle oluyor sorunlu bir hamilelik mi, yoksa öksürmekten mi oldu?
Bana bi arkadas tavsiyede bulunmustu acaba onumu hatirladin. Demir ilaciydi bana mide bulantisi yapan gece almaya baslayinca duzeldim. Seninki sanirim baalik yagi. Demir ilacinin markasi gyno ferro sanol sabahlari kahvalti yapmadan 2 saat once ac karnina ic demsti eczaci oyle yapinca kendime gelemedim mide bulantisindanYa arkadaşlar bişey sorucam benden ileride olanlar biara vitaminlerin mide bulandırdırdığından bahsediyodu bana doktorum yeni verdi Ocean Mummy kahvaltıdan sonra günde 1 diyo sizin dediğiniz bulantı yapan bumuydu hani bide tavsiyede bulunulmuştu akşam yatarken alın diye bumuydu
Lekelenmem oluyor arada, tekrarlayan ağrı için de doktor kas spazmı olabilir demişti ama ben de bilmiyorum sebebini. Dün ilk defa böyle bir şey oldu, öksürürken girince ben de öksürüğe yordum o yüzden canım. Doktor devamlı ilaçlarını al ve yat dinlen diyor zaten... Ben de ilaçları alıp yattım, inşallah kısa sürede toparlarım...
Aynı ilaçtan bana da yazdılar (ferro sanol) daha hiç kullanmadım ama üzerinde tok karna kullanın yazıyor sana niye ac karnına iç dediler acaba.Bana bi arkadas tavsiyede bulunmustu acaba onumu hatirladin. Demir ilaciydi bana mide bulantisi yapan gece almaya baslayinca duzeldim. Seninki sanirim baalik yagi. Demir ilacinin markasi gyno ferro sanol sabahlari kahvalti yapmadan 2 saat once ac karnina ic demsti eczaci oyle yapinca kendime gelemedim mide bulantisindan
Kızlar aranizda d vitamini kullanan var mı varsa hangi marka kullanıyorsunuz. Doktor bana coledan diye bisey yazdı içinde alkol varmış kullanmak istemedim. Internetten welcare diye bi d vitamini buldum onu alıcam sanırım aranizda kullanan varsa bilgi verebilir mi
Benim d vitaminim çok düşük normalde en düşük değer 30 olmalı ama benim 2 ay önce 9 civarıydı 15 gün önce yine test yaptırdım 8 e düşmüş ki güneşe falan çıkıp güneşlendim yükselsin diye ama aksine düştü. Birde tesettürlüyüm öyle olunca vücut fazla güneş te görmüyor. Kendim yukseltemiyecegimi anladım mecbur kullanıcam ilaç. Birde aşırı yorgun ve halsizim sürekli sanırım bu da d vitamini eksikliğinden oluyor.bana doktor vitamin falan vermedi. sadece demir ilacı verdi, maltofer.
yediğimiz şeylerden vitamin alıyoruz aslında doktorlarınız neden ayrıca vitamin veriyor, anlayamadım.
Benim d vitaminim çok düşük normalde en düşük değer 30 olmalı ama benim 2 ay önce 9 civarıydı 15 gün önce yine test yaptırdım 8 e düşmüş ki güneşe falan çıkıp güneşlendim yükselsin diye ama aksine düştü. Birde tesettürlüyüm öyle olunca vücut fazla güneş te görmüyor. Kendim yukseltemiyecegimi anladım mecbur kullanıcam ilaç. Birde aşırı yorgun ve halsizim sürekli sanırım bu da d vitamini eksikliğinden oluyor.
banada doktor sadece demir ilaci verdi vitamin vermedi 2 doktora gidiyorum 1 i zaten surekli yogurt sut peynir ceviz balik tuketiyorsan ilaca gerek yok dedi burda herkes kullaninca kafam karisti ama bizimdd doktorlarin bildigi bisey biseyr sanirimbana doktor vitamin falan vermedi. sadece demir ilacı verdi, maltofer.
yediğimiz şeylerden vitamin alıyoruz aslında doktorlarınız neden ayrıca vitamin veriyor, anlayamadım.
Demir vitamin takviyesini bana da yazdı doktor içiyorum şimdilik bir sıkıntı yok.tok karnına alıyorum ben akşamları.Bana bi arkadas tavsiyede bulunmustu acaba onumu hatirladin. Demir ilaciydi bana mide bulantisi yapan gece almaya baslayinca duzeldim. Seninki sanirim baalik yagi. Demir ilacinin markasi gyno ferro sanol sabahlari kahvalti yapmadan 2 saat once ac karnina ic demsti eczaci oyle yapinca kendime gelemedim mide bulantisindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?