2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Az önce ictim yrm saate falan yatarim çok bulandirmiyor artık beni

% 90 yüksek bi tahmin... oğlumda %85 erkek demişti 11. Haftada ve değişmedi hiç .. senin de değişmez

İkili taramadan anlayan var mı?

Eklentiler

• FDC7F6FE-D575-46DD-BEA0-236BA872BB06.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 121
Sıkma canını çoğu erkek hamilelikte böyle davranıyor babalar baba olduklarını bebeği kucağına alınca anlıyor. Sana inat yapıyor gibi geldi bana erkeklerin geneli ilgi beklediklerinde böyle davranırlar iki tarafında ters gitmemesi gerekli mecbur sen alttan al canım.

Oo sen bide çatlatma iğnesi vurunmuşsun:)) senin cinsiyet bellimi?

Çok güzel. ELBETTE doktorun daha iyisini soyleyecek ama riskler oldukça düşük. Cut off, eşik demek. Risk eşiğinin oldukça altındasın. Yaş 31 yazan yerde bakarsan mavi alanda kalıyor tüm grafigin.Süper.
Ben 2li 3lu yaptimadim ama meraktan okudugum makalelerden ogrendim bu kadarini belirteyim.

Çok teşekkür ederim. Eline sağlık

Az önce ictim yrm saate falan yatarim çok bulandirmiyor artık beni
Yani o konuşulan vitamin bumuydu
Oo sen bide çatlatma iğnesi vurunmuşsun:)) senin cinsiyet bellimi?
Seninki kadar kesin değil canım doktor bi çıkıntı var gibi ama ümitlenme dedi kordonda olabilir bidahaki gelişine netleşir dedi nasip bakalım

Canim iyi testin. Kombine riske bakman lazim bu değer 1000 uzeri olunca doktorlar guzel diyor. Free hcg yuksek çıkmış ondan dolayı kombine riskin 1000 civari. O deger 40 50 falan olunca risk 6000lere düşüyor . Ama tek basina da hcgnin yuksek olmasinin anlami yok. Kombine demek iki hormonunun ense kalinligi yas sigata kullanimi ve kilo ile degerlendirilip ortaya ortak bir risk cikmasi demek. Cubuga bakman yeterli zaten. Cubuk guvenli bölgede duruyor hayirli olsun

ayyy benimki hep 1 hafta onde yaa ben gelisimine bagliyorum dollenmeye degil cunku asilama oldugu icin :)
İlk oğlumdada böyleydi ama 3 hafta erken doğunca bi anlamı kalmadı :) yani asıl önemli olan son haftalardaki gelişimi :) İnşallah vakitli gelirler :) kuvezdi mamaydı uğraşmayız.

Canım bende aynı şeyi düşünüyorum göbeğim küçüldü goguslerim agrimiyo bulantı bitti bı harekette yok ama inşallah normaldir
Allahım benimde mide ekşimelerim ağzındaki o kötü tat gitsede ulaa noluyo diye şüpheye düşsem işin espirisi tabi ama dördüncü aya doğru gidiyorum 3 buçuk aydır yeter artık ama

Canım bende aynı şeyi düşünüyorum göbeğim küçüldü goguslerim agrimiyo bulantı bitti bı harekette yok ama inşallah normaldir

İnşallah canım. ilk hamilelik olunca insan acemi oluyor daha vücudunu tanımıyor. neye nasıl ne zaman tepki verdiğini henüz kestiremiyor.. Benimde karnım küçüldü, Bakalım haftaya randevumuz var inşallah herşey yolundadır.

İş başa düşünce mecbur yapıyorlar. Bende geçen oğlumun doğum gununde herşeyi kendim yapacaktım malzemeler hazırdı coğunu yaptım Amerikan salatası sigara böreği felan kaldı tam o sırada misafirler geldi benimde kuaföre gitmem lazım 2 dk fön çektireyim diyodum hemen gelcem dedim çıktım. Valla o sırada eşimin kuzeninin eşi mutfaga girişmiş yapmış bişeyler. Bende sigara böreğini kızartcaktım kaynanam aa ben yaparım dedi hızlıca baktı ki ben özene özene yapıyorum geç sürcek sonrada ablamla kardeşim teşvik etti çok açıkmışlar bi hışımla servisi yaptılar beni beklemediler cunku ben cocuğun resimlerini çekiyordum baktılarki uzun sürcek onlar girişti işe yani sen yetiştiremeseydi iftara az kalsaydı o açlıkla kesin yardım ederlerdi yetişsin diye demekki senden ümitliler :) bide şöyle bişey var ağlamayana meme yok mecbur bi iki serzenişte bulunsaydın ayy benimde işte oram ağrıyo buğram ağrıyo ama hallediyorum bi sekilde deyip alttan alttan laf sok bence. Belki aa öylemi dur yardım edelim o zaman felan derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…