Az önce ictim yrm saate falan yatarim çok bulandirmiyor artık beniYa arkadaşlar bişey sorucam benden ileride olanlar biara vitaminlerin mide bulandırdırdığından bahsediyodu bana doktorum yeni verdi Ocean Mummy kahvaltıdan sonra günde 1 diyo sizin dediğiniz bulantı yapan bumuydu hani bide tavsiyede bulunulmuştu akşam yatarken alın diye bumuydu
bana da erkek gibi eldi bu canım :)@pinkstrap canım şu fotoya son kez bakar mısın bugünkü hali.
Ooo erkekler kızlar, soldan sağdan döllenmeler neler neler konuşulmuş:))) 2 kızım var Allah bağışlarsa. 3. Erkek olsun çok istiyordum. Eşim benim kadar istemiyordur yani.
Bildiğim duyduğum tüm yöntemleri yaptım. Öhöömmm doktor %90 erkek dedi.
Şimdi gelelim neler yaptığıma; yumurtlama tarihime 1 hafta kaladan eşime sürekli akşam yemeklerinde et köfte tarzı şeyler yedirdim.
4 gün ilişki diyeti yaptık. Eşim 4 gün her şekilde tuttu kendini diyeyim.
Akşamları türk kahvesi veya nescafe içirdim. Normalde kaynar sıyla banyo yapar, o hafta ışık suyla banyo yaptı. Aslında soğuk suyla o bölgesini yıkaması en uygunuymuş. Çin takvimine uydum, erkek bebek duasını okudu eşim karnıma dokunarak. Ve ilişki sonrasında sağıma doğru yattım. Daha napiimmm:)))
Yarın yine kontrolüm var. %90 erkek dedi ama kız çıkarsa dumur olurum heralde:)) sağlık olsunda.
evet %90 erkek dedi doktorum :) iki hafta olacak öğreneli.Canım merhaba. İlk posttaki beklenen doğum tarihlerimize baktım aynıyız ikimiz de :) sen öğrendin mi acaba cinsiyetini ?
Canım bende aynı şeyi düşünüyorum göbeğim küçüldü goguslerim agrimiyo bulantı bitti bı harekette yok ama inşallah normaldirKızlar yokmu benim gibi olan. Tecrübesi olanhersey yolundadır inşallah..
Sıkma canını çoğu erkek hamilelikte böyle davranıyor babalar baba olduklarını bebeği kucağına alınca anlıyor. Sana inat yapıyor gibi geldi bana erkeklerin geneli ilgi beklediklerinde böyle davranırlar iki tarafında ters gitmemesi gerekli mecbur sen alttan al canım.[
kafam çok karışık. bana evden git diyor.o kadar şeyden sonra ben de yüzüne bakmak istemiyorum ama. şu durumda da boşanmak istemiyorum. kendimi çok yalnız, şanssız hissediyorum. çocuğumu da çok şanssız görüyorum. bu adam boşanmasam bile işine gelmedi mi babalık yapmayacak artık bunu anladım. bilmiyorum ya çok üzgünüm.
Oo sen bide çatlatma iğnesi vurunmuşsun:)) senin cinsiyet bellimi?Kız bukadar mı olur aynı şeyleri uyguladık artı ben yumurtlama gününe çatlatma ipnesi vuruldum ama gel gelelim en büyüğü Allahtan istedim yani sebeplere sarılmadım ama sebepleri uyguladım takdiri Allaha bıraktım Rabbim inşallah nasip eder canım
Çok güzel. ELBETTE doktorun daha iyisini soyleyecek ama riskler oldukça düşük. Cut off, eşik demek. Risk eşiğinin oldukça altındasın. Yaş 31 yazan yerde bakarsan mavi alanda kalıyor tüm grafigin.Süper.İkili taramadan anlayan var mı?
Çok teşekkür ederim. Eline sağlıkÇok güzel. ELBETTE doktorun daha iyisini soyleyecek ama riskler oldukça düşük. Cut off, eşik demek. Risk eşiğinin oldukça altındasın. Yaş 31 yazan yerde bakarsan mavi alanda kalıyor tüm grafigin.Süper.
Ben 2li 3lu yaptimadim ama meraktan okudugum makalelerden ogrendim bu kadarini belirteyim.
Yani o konuşulan vitamin bumuyduAz önce ictim yrm saate falan yatarim çok bulandirmiyor artık beni
Seninki kadar kesin değil canım doktor bi çıkıntı var gibi ama ümitlenme dedi kordonda olabilir bidahaki gelişine netleşir dedi nasip bakalımOo sen bide çatlatma iğnesi vurunmuşsun:)) senin cinsiyet bellimi?
Panik yapma canım bende de arada batmalar dışında hiç bir şey yok kontrolden kontrole anlıyorum hamile olduğumu.İçini ferah tut. Allaha emanet onlarKızlar yokmu benim gibi olan. Tecrübesi olanhersey yolundadır inşallah..
Canim iyi testin. Kombine riske bakman lazim bu değer 1000 uzeri olunca doktorlar guzel diyor. Free hcg yuksek çıkmış ondan dolayı kombine riskin 1000 civari. O deger 40 50 falan olunca risk 6000lere düşüyor . Ama tek basina da hcgnin yuksek olmasinin anlami yok. Kombine demek iki hormonunun ense kalinligi yas sigata kullanimi ve kilo ile degerlendirilip ortaya ortak bir risk cikmasi demek. Cubuga bakman yeterli zaten. Cubuk guvenli bölgede duruyor hayirli olsunİkili taramadan anlayan var mı?
İlk oğlumdada böyleydi ama 3 hafta erken doğunca bi anlamı kalmadı :) yani asıl önemli olan son haftalardaki gelişimi :) İnşallah vakitli gelirler :) kuvezdi mamaydı uğraşmayız.ayyy benimki hep 1 hafta onde yaa ben gelisimine bagliyorum dollenmeye degil cunku asilama oldugu icin :)
Allahım benimde mide ekşimelerim ağzındaki o kötü tat gitsede ulaa noluyo diye şüpheye düşsemCanım bende aynı şeyi düşünüyorum göbeğim küçüldü goguslerim agrimiyo bulantı bitti bı harekette yok ama inşallah normaldir
Panik yapma canım bende de arada batmalar dışında hiç bir şey yok kontrolden kontrole anlıyorum hamile olduğumu.İçini ferah tut. Allaha emanet onlar
Canım bende aynı şeyi düşünüyorum göbeğim küçüldü goguslerim agrimiyo bulantı bitti bı harekette yok ama inşallah normaldir
İş başa düşünce mecbur yapıyorlar. Bende geçen oğlumun doğum gununde herşeyi kendim yapacaktım malzemeler hazırdı coğunu yaptım Amerikan salatası sigara böreği felan kaldı tam o sırada misafirler geldi benimde kuaföre gitmem lazım 2 dk fön çektireyim diyodum hemen gelcem dedim çıktım. Valla o sırada eşimin kuzeninin eşi mutfaga girişmiş yapmış bişeyler. Bende sigara böreğini kızartcaktım kaynanam aa ben yaparım dedi hızlıca baktı ki ben özene özene yapıyorum geç sürcekSabahın 10 undan belli ayaktayım. Evi süpürdüm sildim. Annemler geldi. Pazara gittim pazar alışverişi yaptım geldim. İftarı hazırladım tatlıma kadar. Çay faslı bulaşığı, şimdide sahura börek yapıyorum. Allahaşkınaaa bana gelen niye hasta oluyo yayemin ederim herkes bana gelmeye bayılıyo, niye? Çünkü kimseye iş güç yaptırmıyorum. Çünkü herkes köşe sultanı. Bana gelen prenses kesiliyo. Yanlış anlaşılmasın, bu söylediklerim kendi aileme. İftar vakti yaklaşınca eşim geldi mutfağa, salata yapıyodum. Sen otur ben yapayım hem zaman geçer dedi adam. Belim kopuyo, ayaklar yanıyo. Lafa gelincede “ helal olsun çok iyi hamilesin, her işini kendin yapıyosun”. Ulan bi el atın daa. Helali hoş olsun orası ayrı ama normal insanın göstermeyeceği performansı gösteriyorum. Amma döküldüm hee ben böreğime devam edeyim napiim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?