2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben 12 gün önce röntgen çeklmiştim kanda baknca çıkmayınca değrm o zamn0,59 ckmştı röntgen çekldm o zaman yoktu sizce birşey olur mu:KK43:

Kızlar ben 12 gün önce röntgen çeklmiştim kanda baknca çıkmayınca değrm o zamn0,59 ckmştı röntgen çekldm o zaman yoktu sizce birşey olur mu:KK43:

Canım ben bununla ilgili bir makale okudum yeni , aslında röntgende illa bişi olur diye bi durum yokmuş cok zaruri olanların hamileyken bile bir kere cekilmesi söKonusuymuş, bir ihtimali dogururmuş sadece ama cok yüksek degerde bir randasyon degilmiş bir bebegin hemencik etkileneceği şekilde . Bir arkadasım da bilmeden benim röntgen cekilmişti mesela cok dert etti maşallaahh nur topu gibi cocugu oldu :) dertlenme oşan olmuş zamanı döndüremezsin geri , sen bundan soneaki beslenme vs. Bak

Günaydın kızlar,
Size bir sorum olcak yardımcı olabilirmisiniz.
Adetime 3 gün kala kahverengi bulanık az miktarda akıntım oldu. Adetim hep böyle başladığı için adet başlangıcı sandım. O gün bir daha gelmedi herhangi bişey. Ertesi gun ve sonraki günde gelmedi. Bat gunum dundu yani 07 mart, sadece bi kaç kere peçeteye sildikçe nokta seklinde kahverengi sarı arası leke geldi, yine adetim başlıyor sandım yine kesildi. Bugun baktım hiçbi leke yok sildiğimdede.
İnatla test yapmıyorum daha önce çok yanılttı erkenden yaptığım için ama gidişat aklımı karıştı bu durumdan hiçbişey anlamadım. Daha önce yaşayan varmı acaba ?

Canm özelle konştn mu doğum ücreti özel pahalı aslında bizim brda gazi hasstanesi var orda coğu kişi doğurmş memnun ama blmyrm şimdi gitcgm devlet araştrma hastanesi daha iyi dye düşünyrm .
Cok iyi devlet hastaneleride var canim. Tabiki on yargili olmamak lazim. Ben henuz ucreti konusmadim ama tahmin ediyorum. Ozeller genelde birbirine yakin oluyor fiyat. Sen hangi sehirdesin Ankara mi ? Ben de istanbul.

Günaydın kızlar,
Size bir sorum olcak yardımcı olabilirmisiniz.
Adetime 3 gün kala kahverengi bulanık az miktarda akıntım oldu. Adetim hep böyle başladığı için adet başlangıcı sandım. O gün bir daha gelmedi herhangi bişey. Ertesi gun ve sonraki günde gelmedi. Bat gunum dundu yani 07 mart, sadece bi kaç kere peçeteye sildikçe nokta seklinde kahverengi sarı arası leke geldi, yine adetim başlıyor sandım yine kesildi. Bugun baktım hiçbi leke yok sildiğimdede.
İnatla test yapmıyorum daha önce çok yanılttı erkenden yaptığım için ama gidişat aklımı karıştı bu durumdan hiçbişey anlamadım. Daha önce yaşayan varmı acaba ?
Benim bir defa adetm cok leke leke baslamisti acik pembe falan. Cok umitlenmistim ama hamile degildim. Test yapmaya devam edin henuz cok erken oldugu icin gorunmemis olabilir testte. Testte pozitifi gorurseniz kan verirsiniz. Bence idrar testinde pozitifi gormeden kan vermeyin. Ben o hatayı yapmıştim. Hayal kirikligi olabiliyor. Zaten olusmussa silikte olsa cikio cnku. Siz testlere devam edin.

canım benimde 15 mart. dün test yaptım 0.100 çıktı. inşallah yükselir. senide canı gönülden tebrik ederim güzel anne
Daha adet gununuze cok varmis. Erken davranmissinjz biraz olsada cikmazki. Benim adet gunumden 1 gun once sifir cikti. Meger daha yeni olusuyormus. Hastalanmistim hastanede bakilsin istedim ve sifirdi. Umdumu kestim ama sonra adet olmadim. Erken yapilan testler sadece moralinizi bozar. Adetiniz gecikirse yaptirin.

Kızlar merhaba benim sat 5 subat. Dün 2 kere idrar testi yaptım ikisindede silik cıktı. Kan vermedim daha yarın tekrar idrar testi yapcam koyulaşıp koyulasmadigindan anlarim diye düşünüyorum.

Daha adet gununuze cok varmis. Erken davranmissinjz biraz olsada cikmazki. Benim adet gunumden 1 gun once sifir cikti. Meger daha yeni olusuyormus. Hastalanmistim hastanede bakilsin istedim ve sifirdi. Umdumu kestim ama sonra adet olmadim. Erken yapilan testler sadece moralinizi bozar. Adetiniz gecikirse yaptirin.
işte çok olmasına rağmen 0,100 çıktı o yüzden yükselir mi diye merak ediyorum. günümü bekleyebilsem keşke ama olmuyor :) inşallah benimde yükselir

Canım ben bununla ilgili bir makale okudum yeni , aslında röntgende illa bişi olur diye bi durum yokmuş cok zaruri olanların hamileyken bile bir kere cekilmesi söKonusuymuş, bir ihtimali dogururmuş sadece ama cok yüksek degerde bir randasyon degilmiş bir bebegin hemencik etkileneceği şekilde . Bir arkadasım da bilmeden benim röntgen cekilmişti mesela cok dert etti maşallaahh nur topu gibi cocugu oldu :) dertlenme oşan olmuş zamanı döndüremezsin geri , sen bundan soneaki beslenme vs. Bak
Ölemi diyosun canm ohh içim rahatladı ya korkym zaten o zaman kanda ckmadı birşey olmaz yani hemşirede dedi daha küçük diyr herlde 3 haftalk felanm:)

X