2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
işte çok olmasına rağmen 0,100 çıktı o yüzden yükselir mi diye merak ediyorum. günümü bekleyebilsem keşke ama olmuyor :) inşallah benimde yükselir
Canim seni uzmek ici söylemiyorum ama o zaten hep oyle cikiyor. Daha onceden de yaptirdim. 0.100 sifir demek yani hamilelik baslangici değil. Yinede insallah olusuyordur daha vaktin var yani ben dedigim gibi kac gun sonra ogrendim.

Aynen korkum paniğim hepsi gitti artk rahatım şükür ya içim rahatladı:) kadın arayıp poztf hamlesnz dynce iyice garip oldum:) GzmMasiva

Aynen korkum paniğim hepsi gitti artk rahatım şükür ya içim rahatladı:) kadın arayıp poztf hamlesnz dynce iyice garip oldum:)
Bende sonucu gordugumde gozlerime inanamadim. Bide adetten bir gun once sifir gördüğüm icin umudu kesmistim. Gecikmesini baska seylere yormaya baslamistim. Sonra 12 gunun sonunda hem ada cayi hemde idrar testi aldim. Testi yaparim nasilsa cikmaz sonrada ada cayi icer adet olurum diye dusundum. Once testi yaptim cikti ama onada inanmadim sevinemedim yani hatalidir dedim. 2 gun sonra kanda gorunce o zaman sevindim iste:)

Canm işte geç yumurtlamşsn ondan ckmamş şükür çıkmş sennde bende döktüm idrarı dedim yne yok sıkı tı yol demeye kalmadn cktı ağladm inanamadm şimdide kan yaptm çıktı şükür rabbime artk içim braz daha olaa rahat rabbim korusun meleklerimiz:)

Amin canim Allah saglikla kucaklarimiza aldigimiz gunleri gostersin insallah. Sen ne zamandir deniyordun? Benim 15 ay olmustu.

Benim adetim başlamadan bitti sadece 4 gun önce pazar gunu kahverengi leke geldi. Adet olacak olsam şimdiye kadar başlaması lazımdı. Test yapmıcam diye inat ettim ama batımda geçti bugun dayanabilirsem dayanayım. Yarın gecikmenin 3.gunu yapmaya çalışayım gelen giden olmazsa. Saol cvp içinde canım

Canim o zaman devami gelmediyse yerlesme kanamasi olabilir. Bencede test yap. Guzel.haber bekliyoruz:)

Canım 4+5 de 10.42mm kesenin boyutu 6+1de 19.39 mm 6+5 de 24.39 mm kese geçen haftaya göre gelişmemiş dedi artık ne yapicam bilmiyorum valla sizce nasıl kesenin boyutlari
Canım sana birşey sorucam 4hafta 5 günlük gebeyken nasıl kesenin boyu 10.42mm çıkıyor yani normalde bir insanın kesesi görüle bilmesi için beta hcg değeri 3000 ve üzeri yani buda 5-5,5 haftalık gebelik dener yaklaşık görebileceğin kese de 2-4 mm arası birşey yanlış mı biliyorum??

Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar. Biz şimdi çıktık doktordan 6+2 yim USG de de aynı çıktı. Kalp atımi var ama derinden geldi. Bebek de gözüktü. Doktor sorun yok ama illa duymak istersen haftaya gel ama gerek yok dedi. Çok şükür bin şükür bu güne darısı sizlere inş. ☺

Canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin. Bende pazartesi gidecegim ilk gidisim olcak insallah her sey yolundadir kalbide atiyordur bebisimn.

Canım ben ilk öğrendiğimde 2800 çıkmıştı sonra ultrasonda baktılar kâğıtta 4+5 10.42mm yazıyor

Canim evliliginde hayirli olsun oyleyse daha cok yeniymis:) sagol canim insallah Allah tamaminada erdirir. Dogumlarimiz yakın zamanlarda olcak kismetse:)
Sagl cnm eşimde istyrdu bende oldu şükür:) canm benm minnak ya herlde ben kasımın 25 felan gbi olur dye düşünyrm küçük galiba yani bata göre erdym galiba sennde ole galiba sen söledn mi ailene ben daha benm tarafa dyemedm ya:)

Hadi hayrlı olsn canm duymuşssn bebegnin sesini darısı bize inş senn mide bulantlarn başladmı

Canim evet hemen oldugu icin sanslisn masallah diyelim:) bende dogum tarihini tahmini yazdim internet hesaplayicisi 28 ekim diyordu adet tarihime gore ama benim gec yumurtlama oldugu icin kasimda olur diye dusundum. Ailem biliyor canim ama esimin ailesine daha söyleme firsatimiz olmadi yarin soyleyecegiz:) akrabalara falan yaymiorum nazar falan olur Allah korusun. Erken diye herkese soylemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…