Canim seni uzmek ici söylemiyorum ama o zaten hep oyle cikiyor. Daha onceden de yaptirdim. 0.100 sifir demek yani hamilelik baslangici değil. Yinede insallah olusuyordur daha vaktin var yani ben dedigim gibi kac gun sonra ogrendim.işte çok olmasına rağmen 0,100 çıktı o yüzden yükselir mi diye merak ediyorum. günümü bekleyebilsem keşke ama olmuyor :) inşallah benimde yükselir
İnş canm ya kızda dedi silik cktysa yenidir dye kandada belli oldu bir hafta snra gderm dr dye düşünyrm. :)[/QUOTE
Evet canim bencede 1 hafta da biraz daha buyur daha rahat görünur ultrasonda:)
Bende sonucu gordugumde gozlerime inanamadim. Bide adetten bir gun once sifir gördüğüm icin umudu kesmistim. Gecikmesini baska seylere yormaya baslamistim. Sonra 12 gunun sonunda hem ada cayi hemde idrar testi aldim. Testi yaparim nasilsa cikmaz sonrada ada cayi icer adet olurum diye dusundum. Once testi yaptim cikti ama onada inanmadim sevinemedim yani hatalidir dedim. 2 gun sonra kanda gorunce o zaman sevindim iste:)Aynen korkum paniğim hepsi gitti artk rahatım şükür ya içim rahatladı:) kadın arayıp poztf hamlesnz dynce iyice garip oldum:)
Canm işte geç yumurtlamşsn ondan ckmamş şükür çıkmş sennde bende döktüm idrarı dedim yne yok sıkı tı yol demeye kalmadn cktı ağladm inanamadm şimdide kan yaptm çıktı şükür rabbime artk içim braz daha olaa rahat rabbim korusun meleklerimiz:)Bende sonucu gordugumde gozlerime inanamadim. Bide adetten bir gun once sifir gördüğüm icin umudu kesmistim. Gecikmesini baska seylere yormaya baslamistim. Sonra 12 gunun sonunda hem ada cayi hemde idrar testi aldim. Testi yaparim nasilsa cikmaz sonrada ada cayi icer adet olurum diye dusundum. Once testi yaptim cikti ama onada inanmadim sevinemedim yani hatalidir dedim. 2 gun sonra kanda gorunce o zaman sevindim iste:)
Amin canim Allah saglikla kucaklarimiza aldigimiz gunleri gostersin insallah. Sen ne zamandir deniyordun? Benim 15 ay olmustu.Canm işte geç yumurtlamşsn ondan ckmamş şükür çıkmş sennde bende döktüm idrarı dedim yne yok sıkı tı yol demeye kalmadn cktı ağladm inanamadm şimdide kan yaptm çıktı şükür rabbime artk içim braz daha olaa rahat rabbim korusun meleklerimiz:)
Benim adetim başlamadan bitti sadece 4 gun önce pazar gunu kahverengi leke geldi. Adet olacak olsam şimdiye kadar başlaması lazımdı. Test yapmıcam diye inat ettim ama batımda geçti bugun dayanabilirsem dayanayım. Yarın gecikmenin 3.gunu yapmaya çalışayım gelen giden olmazsa. Saol cvp içinde canımBenim bir defa adetm cok leke leke baslamisti acik pembe falan. Cok umitlenmistim ama hamile degildim. Test yapmaya devam edin henuz cok erken oldugu icin gorunmemis olabilir testte. Testte pozitifi gorurseniz kan verirsiniz. Bence idrar testinde pozitifi gormeden kan vermeyin. Ben o hatayı yapmıştim. Hayal kirikligi olabiliyor. Zaten olusmussa silikte olsa cikio cnku. Siz testlere devam edin.
Amin cnm inş:) cnm daha yeni evlym ben 1,5 aylk cnm:) sennde olmasna sevndm cnmAmin canim Allah saglikla kucaklarimiza aldigimiz gunleri gostersin insallah. Sen ne zamandir deniyordun? Benim 15 ay olmustu.
Canim o zaman devami gelmediyse yerlesme kanamasi olabilir. Bencede test yap. Guzel.haber bekliyoruz:)Benim adetim başlamadan bitti sadece 4 gun önce pazar gunu kahverengi leke geldi. Adet olacak olsam şimdiye kadar başlaması lazımdı. Test yapmıcam diye inat ettim ama batımda geçti bugun dayanabilirsem dayanayım. Yarın gecikmenin 3.gunu yapmaya çalışayım gelen giden olmazsa. Saol cvp içinde canım
Canim evliliginde hayirli olsun oyleyse daha cok yeniymis:) sagol canim insallah Allah tamaminada erdirir. Dogumlarimiz yakın zamanlarda olcak kismetse:)Amin cnm inş:) cnm daha yeni evlym ben 1,5 aylk cnm:) sennde olmasna sevndm cnm
Canım sana birşey sorucam 4hafta 5 günlük gebeyken nasıl kesenin boyu 10.42mm çıkıyor yani normalde bir insanın kesesi görüle bilmesi için beta hcg değeri 3000 ve üzeri yani buda 5-5,5 haftalık gebelik dener yaklaşık görebileceğin kese de 2-4 mm arası birşey yanlış mı biliyorum??Canım 4+5 de 10.42mm kesenin boyutu 6+1de 19.39 mm 6+5 de 24.39 mm kese geçen haftaya göre gelişmemiş dedi artık ne yapicam bilmiyorum valla sizce nasıl kesenin boyutlari
Canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin. Bende pazartesi gidecegim ilk gidisim olcak insallah her sey yolundadir kalbide atiyordur bebisimn.Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar. Biz şimdi çıktık doktordan 6+2 yim USG de de aynı çıktı. Kalp atımi var ama derinden geldi. Bebek de gözüktü. Doktor sorun yok ama illa duymak istersen haftaya gel ama gerek yok dedi. Çok şükür bin şükür bu güne darısı sizlere inş. ☺
Canım ben ilk öğrendiğimde 2800 çıkmıştı sonra ultrasonda baktılar kâğıtta 4+5 10.42mm yazıyorCanım sana birşey sorucam 4hafta 5 günlük gebeyken nasıl kesenin boyu 10.42mm çıkıyor yani normalde bir insanın kesesi görüle bilmesi için beta hcg değeri 3000 ve üzeri yani buda 5-5,5 haftalık gebelik dener yaklaşık görebileceğin kese de 2-4 mm arası birşey yanlış mı biliyorum??
Canım sana birşey sorucam 4hafta 5 günlük gebeyken nasıl kesenin boyu 10.42mm çıkıyor yani normalde bir insanın kesesi görüle bilmesi için beta hcg değeri 3000 ve üzeri yani buda 5-5,5 haftalık gebelik dener yaklaşık görebileceğin kese de 2-4 mm arası birşey yanlış mı biliyorum??
Sagl cnm eşimde istyrdu bende oldu şükür:) canm benm minnak ya herlde ben kasımın 25 felan gbi olur dye düşünyrm küçük galiba yani bata göre erdym galiba sennde ole galiba sen söledn mi ailene ben daha benm tarafa dyemedm ya:)Canim evliliginde hayirli olsun oyleyse daha cok yeniymis:) sagol canim insallah Allah tamaminada erdirir. Dogumlarimiz yakın zamanlarda olcak kismetse:)
Hadi hayrlı olsn canm duymuşssn bebegnin sesini darısı bize inş senn mide bulantlarn başladmıKadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar. Biz şimdi çıktık doktordan 6+2 yim USG de de aynı çıktı. Kalp atımi var ama derinden geldi. Bebek de gözüktü. Doktor sorun yok ama illa duymak istersen haftaya gel ama gerek yok dedi. Çok şükür bin şükür bu güne darısı sizlere inş. ☺
50 çıkmıştı canım.Merhaba canim hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin. Bir sey soracagim kan degerin kac cikmisti? Bende bugub yaptirdim 0.100 cikti bat 9 gun kala yaptirdim. O yuzden artarmi merak ediyorum
Canim evet hemen oldugu icin sanslisn masallah diyelim:)Sagl cnm eşimde istyrdu bende oldu şükür:) canm benm minnak ya herlde ben kasımın 25 felan gbi olur dye düşünyrm küçük galiba yani bata göre erdym galiba sennde ole galiba sen söledn mi ailene ben daha benm tarafa dyemedm ya:)
Canın Gazi’de de muayene ücreti 145 lira Doğum da paralı.Canm özelle konştn mu doğum ücreti özel pahalı aslında bizim brda gazi hasstanesi var orda coğu kişi doğurmş memnun ama blmyrm şimdi gitcgm devlet araştrma hastanesi daha iyi dye düşünyrm .