2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Not: Listeye katılmak isteyen arkadaşlar bu mesajı alıntı yaparak veya Emira SY Emira SY şeklinde etiketleme yaparak
Beklenen doğum tarihi
bilgilerini yazabilirler.

ÜYE ADISON ADET TARİHİBEKLENEN DOĞUM TARİHİ CİNSİYETKAÇINCI BEBEK ŞEHİR
@Dilaycan 7 Şubat14 Kasım .. İstanbul
@yagmur_20 26 Ocak2 Kasım .. Mersin
@Desaa 8 Şubat15 Kasım .. Hatay
@canimmelekim 5 Şubat12 Kasım .. Adıyaman
@lucymilo 11 Şubat19 Kasım .. Ankara
@efrahesila 15 Şubat22 Kasım .2 Antalya
@ZIRILTI 7 Şubat14 Kasım .. Kayseri
@zeytin86 01 Şubat08 Kasım .. Eskişehir
@SuSKuNKuS 07 Şubat14 Kasım .. Ankara
@Asderrrr 29 Ocak05 Kasım Kız . Sakarya
@pruine 12 Şubat19 Kasım .. İstanbul
@Melekkokulum 07 Şubat14 Kasım .. Diyarbakır
@Kalbim10da 15 Şubat22 Kasım .. .
@Oyhan 04 Şubat10 Kasım .1Ankara
@nurcuk3427 Ocak04 Kasım .1İstanbul
pinkstrap pinkstrap 18 Şubat25 Kasım .2İstanbul
@08nur34yaz 27 Ocak03 Kasım .. .Artvin
@rozahak 04 Şubat11 Kasım .. İstanbul
@Megatron2001 Şubat08 Kasım .2Antalya
@elif_ce30 Ocak 07 Kasım .. Kütahya
@duyguantakya02 Şubat09 Kasım .. Antakya
@Balcorek28 Ocak04 Kasım .. İstanbul
@Bellatrix Lestrange
@Ediz Enesin Annesi
@oznurun20 Şubat24 Kasım .1 Kahramanmaraş
@Birumuttur yasamak 17 Şubat28 Kasım . 1 İstanbul
@aydingelini 17 Şubat24 Kasım .1 İstanbul
@kikoleyim 22 Şubat28 Kasım . 3 Samsun
@Fabienneo 2 Şubat9 Kasım . 1Almanya
Eylumt Eylumt 8 Şubat 15 Kasım Erkek 1 İstanbul
@mavimilena_ 18 Şubat 25 KAsım . 1Ağrı
@shekerkiz 7 Şubat14 Kasım .3 Antalya
@rabarbaa 9 Şubat 16 Kasım . 2Kocaeli
@Kozmogirl17 15 Şubat27 Kasım . 2 Kocaeli
@Aypastam 26 Ocak 2 Kasım .1 Kayseri
@minea_ 1 Şubat 8Kasım .1 İstanbul
@3540 31 Ocak 7 Kasım . 2 Kayseri
basakk_33 basakk_33 4 Şubat 11 Kasım . 1 Artvin
@mucize83 1 Şubat 8 Kasım . 1 İstanbul
2 2miracles 15 Şubat 22Kasım .1 .
@Vintageseven 5 Şubat 11 Kasım . 1 Adana
@November 22 27 Ocak 3 Kasım Kız2İstanbul
@LezzetliCipetpet 2 Mart 6 Aralık .1 İstanbul
@Circassian girl 6 Şubat 14 Kasım .. İstanbul
@nrine 2 Şubat9 Kasım .. Mardin
@Bademellaa 21 Şubat 28 Kasım . 1 İstanbul
@Spizella 25 Ocak 16 Kasım .1 Ankara
@esmandre 21 Şubat28 Kasım .1 Antalya
@elifzeynep1234 18 Şubat29 Kasım . . .
@zeyneb in annesi 17 Şubat.25 Kasım .2Sakarya
@Afifecan 26 Ocak2Kasım Erkek1 Ankara
@ysmnfth 5 Şubat12 Kasım .3 İstanbul
@tugken 23 Şubat27 Kasım .1 Ankara
@mavila 5 Şubat. .1 İstanbul
@Gulasor62 5 Şubat 12 Kasım . 1 İstanbul
@Su_perisiiii ..3 Kasım .. .
@sPatz 11 Şubat 18 Kasım .1 İstanbul
@tombolo ..12 Şubat19 Kasım . 1 Manisa
@namasteallday 1 Şubat 8 Kasım Erkek 1 Adana
@Kardelen2009 27 Ocak10 Ekim Erkek4 İstanbul
@Lovemom 4 Şubat 7 Kasım .. .
@Hebehubele 7 Şubat 15 Kasım . 1 İstanbul
@ASK2018 15 Şubat 22 Kasım .1 Ankara
@birdelimuallime 1 Şubat8 Kasım .1 Van
@ozguleysa 20 Şubat27 Kasım .2 Düzce
@cerenora 22 Şubat29 Kasım .2 Balıkesir
@eflatunpisi 1 Şubat 8 KAsım .1 İstanbul
@water DROP 16 Şubat23 Kasım .1 İstanbul
@cesmi_naz 1 Mart 6 Aralık .1 Sakarya
..... .. .
..... .. .

[TD1] YAŞ [/TD1]

[TD1] 30[/TD1]

[TD1] 26[/TD1]

[TD1] 30[/TD1]

[TD1] 24[/TD1]

[TD1] 27[/TD1]

[TD1] 24[/TD1]

[TD1] 32[/TD1]

[TD1] 31[/TD1]

[TD1] 27[/TD1]

[TD1] 37[/TD1]

[TD1]38 [/TD1]

[TD1] 29[/TD1]

[TD1] 28[/TD1]

[TD1] 36[/TD1]

[TD1] 26[/TD1]

[TD1] 32[/TD1]

[TD1] 26[/TD1]

[TD1] 30[/TD1]

[TD1] ..[/TD1]

[TD1] 33[/TD1]

[TD1] 26[/TD1]

[TD1] 24[/TD1]

[TD1] 28[/TD1]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Ankara[/TD]

[TR]
[TD] [USER=644769]@Zehra_mda
[/TD]
[TD1] 31[/TD1]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD]03 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]İstanbul [/TD]

[/TR]

[TD1] ..[/TD1]
[TD]16 Şubat[/TD]
[TD]23 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD]İstanbul[/TD]

[TR]
[TD] @Kyezdn[/TD]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]31 Ocak[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]İstanbul [/TD]

[/TR]

[TR]
[TD] @elosalic55[/TD]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]02 Şubat[/TD]
[TD]10 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Samsun [/TD]

[/TR]

[TR]
[TD] @pozitifhatun[/TD]
[TD1] 36[/TD1]
[TD]14 Şubat[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Konya[/TD]

[/TR]

[TR]
[TD] @tubaa28[/TD]
[TD1] 33[/TD1]
[TD]27 Ocak[/TD]
[TD]03 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Konya[/TD]

[/TR]

[TR]
[TD] @nurgulmek[/TD]
[TD1] 25[/TD1]
[TD]30 Ocak[/TD]
[TD]05 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Van [/TD]

[/TR]

[TR]
[TD] [USER=723013]@EmiraSalih
[/TD]
[TD1] 28 [/TD1]
[TD] 15 Şubat[/TD]
[TD] 27 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD] 2 [/TD]
[TD] İstanbul [/TD]

[/TR]

[TD1] 29[/TD1]

[TD1] 28[/TD1]

[TD1] 24[/TD1]

[TD1] 37[/TD1]

[TD1] 25[/TD1]

[TD1] 28[/TD1]

[TD1] 20 [/TD1]

[TD1] 34[/TD1]

[TD1] 30[/TD1]

[TD1] 32[/TD1]

[TD1] . [/TD1]

[TD1] 26[/TD1]

[TD1] 32[/TD1]

[TD1] 25[/TD1]

[TD1] 35 [/TD1]

[TD1] 35[/TD1]

[TD1] 23[/TD1]

[TD1] 33[/TD1]

[TD1] 24 [/TD1]

[TD1] 34[/TD1]

[TD1] 25[/TD1]

[TD1] 32[/TD1]

[TD1] 28 [/TD1]

[TD1] 23[/TD1]

[TD1] 28[/TD1]

[TD1] 37[/TD1]

[TD1] 25[/TD1]

[TD1] 30[/TD1]

[TD1] 30[/TD1]

[TD1] 32[/TD1]

[TD1] 30[/TD1]

[TD1] ..[/TD1]

[TD1] 32[/TD1]

[TD1] 29[/TD1]

[TD1] 28[/TD1]

[TD1] 27[/TD1]

[TD1] ..[/TD1]

[TD1] 24[/TD1]

[TD1] 29[/TD1]

[TD1] 27[/TD1]

[TD1] 26[/TD1]

[TD1] 33[/TD1]

[TD1] 34[/TD1]

[TD1] 23[/TD1]

[TD1] 33[/TD1]

[TD1] ..[/TD1]

[TD1] ..[/TD1]

[/user][/USER]
[USER=130952][/user]

Önemli uyarı: Facebook, WhatsApp, Instagram grupları kurup buradan davet etmek kesinlikle yasaktır. Aksi durumda üyeliklere süresiz Ban cezası verilmektedir. Bilgilerinize...

Emira SY Emira SY
Son adet tarihi:26 ocak 2018
Beklenen Doğum tarihi: 2 kasım 2018
Kaçıncı çocuğum: 1

Aynı durumdayız canım benimde raporum bitti iş başı yaptım bugün ve haftaya kusarak başladım :KK43:( gerçekten evde olmak harikaydı evde olanlar kıymetini bilmeli
Gratiste magaza muduruydum yeni magaza acilisi yapmistik ve mudur yardimcim yoktu...her gun 14 15 saat ac kapa yapiyordum ayakta duramiyordum haftalik izin yapamiyordum 4 hafta oyle calistim sanki 4 yil gibi.acimasiz simarik yeni is basi yapmis personel...onlara egitim vermem lazim ne mumkun ögürmekten kusmaktan konusamiyodum...gercekten o kadar iyi biliyorumki o halde calismayi...Allah yardimciniz olsun...

kızlar erkekler neden bu kadar vicdansız. tam bir haftadır kavgalıyız kendisiyle. dün en sonunda bana git bu evden dedi. çocuk ne olacak, nasıl olacak diye sormadı bile. normalde de tepkisiz ilgisiz bir adamdı. ama bu zamanda bunu yapmasını beklemezdim. son zamanlarda ilişkinin yürümeyeceğini ben de anlamıştım, boşanmayı ben de istiyorum ama bebek doğduktan sonra demiştim ben. yani davranışlarını görseniz tam bir dengesiz. bir de isteyerek hamile kaldım ben. yeri geldiğinde sevdiğine inandırmayı çok iyi bildi ve ben nasıl bir adam olduğuna hiç karar veremedim. bir baktım iyi bir baktım berbat acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye diye sürdü bu evlilik. hislerimden emin olamadım.
bir çocuğumuz olsun diyen kendisiydi ilk fırsatta git diyen de kendisi. gece hiç uyumadım. hıslıyım ve bu hırs beni mahvedecek.
Ahhhh kuzuuuum evliliklerde olur dicem ama buda olmaz ama ya üstelik sen bu durumdayken, bu kadar vicdansız mı? Sana git diyecek kadar..Tabiki gitme, cok istiyorsa o defolsun ki görduğüm kadariyla sende onu defetmeye kararlısın..Allahim yardimcin olsun zor bir sureç hemde senin açından 2 katı zor bir sureç..Ama eminsen kararindan hiç cekme bu adamı sanada yazık

Öncelikle sadece sen cevap verdin bunu için çok teşekkür ederim. Canım ben bulunduğum ildeki üniversiteden aldım. Bir an evvel al vermiyorlar sıra. Doktorum öyle söyledi. Bir akrabamızda günü yaklaşınca almaya gitti vermediler sıra doldu diye. Bir an evvel araştır..
Hastaneye gidip mi aldin sirayi nasil aldin

kızlar erkekler neden bu kadar vicdansız. tam bir haftadır kavgalıyız kendisiyle. dün en sonunda bana git bu evden dedi. çocuk ne olacak, nasıl olacak diye sormadı bile. normalde de tepkisiz ilgisiz bir adamdı. ama bu zamanda bunu yapmasını beklemezdim. son zamanlarda ilişkinin yürümeyeceğini ben de anlamıştım, boşanmayı ben de istiyorum ama bebek doğduktan sonra demiştim ben. yani davranışlarını görseniz tam bir dengesiz. bir de isteyerek hamile kaldım ben. yeri geldiğinde sevdiğine inandırmayı çok iyi bildi ve ben nasıl bir adam olduğuna hiç karar veremedim. bir baktım iyi bir baktım berbat acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye diye sürdü bu evlilik. hislerimden emin olamadım.
bir çocuğumuz olsun diyen kendisiydi ilk fırsatta git diyen de kendisi. gece hiç uyumadım. hıslıyım ve bu hırs beni mahvedecek.
Ya iyi insan olmak kolayken herkes neden zorunu seçiyor aklım almıyor... Allah yardimciniz olsun

Herkese tesekkurederim
Cogu kisininde dedigi gibi acil doktoru abartmis.hic bir sebep olmaksizin elde ayakta kramplar olabilecegi gibi bobrekte de kramplar kasilmalar gebelikte olabiliyormus.enfeksiyon var ama o bile antobiyotik verilecek kadar yuksek degil dedi.kucuk bir tas olabilir tomografi cekemedigimiz icin goremiyoruz onuda sadece bol su ic ve nefes egzersizi yap cunki nefes al diyorum bobregin kimildamiyo bile yeterli nefes almiyosun dedi.hepsi bu kadarmis.buscapon verdi agrin baalayonca icersin dedi. Allah hic birinize yasatmasin ama olurda ilerleyen gunlerde bobrek sanciniz olursa cok korkmayin hepimize tecrube olsun:KK200:
Ya çok sevindim insallah cabucak atlat ya

Kızlar merhaba 3 4 gündür giremiyordum baya mesaj birikmiş 700 küsürcük :KK70:hepsini okumaya vaktim yok ama yavaştan başladım :) inşallah hepiniz iyisinizdir bebişlerinizle beraber. Baktım cinsiyet giren sayısı artmış eşitlenmiş bu cumartesi kontrolüm var benim de o zaman kesinleştiririz inşallah baya heyecanlıyım. :KK68:

Slm kızlar. Dayanamadim az önce hastaneye gittim cinsiyet için. Doktor bebek çok hareketli bacakları kapalı dedi. Belki açar diye bekledik. Arada açıp kapatıyor gördüğüm kadarıyla kıza benziyor dedi. 1 ay sonra ayrıntılı ulturasona gönderecem o zaman tam belli olur dedi.

Gratiste magaza muduruydum yeni magaza acilisi yapmistik ve mudur yardimcim yoktu...her gun 14 15 saat ac kapa yapiyordum ayakta duramiyordum haftalik izin yapamiyordum 4 hafta oyle calistim sanki 4 yil gibi.acimasiz simarik yeni is basi yapmis personel...onlara egitim vermem lazim ne mumkun ögürmekten kusmaktan konusamiyodum...gercekten o kadar iyi biliyorumki o halde calismayi...Allah yardimciniz olsun...
amin canım tabiki hepimizin derdi de çektiği de farklı Allah herkesin yardımcısı olsun resmen akşam olmuyor. Önümde ki işler dağ gibi nasıl kalkcam üstünden bilmiyorum. Ama Bebeğim için sabrediyorum. O herşeye değer. Çoğu gitti azı kaldı en yakın zamanda bulantılarda geçecek inanıyorum Allahın izniyle.

Arkadaslar merhaba, bugun 2li test icin gittim doktora. Kan verdim, muayenemi oldum cok sukur. Sizlere sormak istedigim bisey var; 2li test sonucunuzu baska bir doktora daha sordunuz mu ya da ayrintili ultrasonu baska bir doktorda daha oldunuz mu? Benim gittigim hastanede renkli ultrason yok bu farkeder mi, ne tavsiye edersiniz? Konustugum bazi kisilerin doktoru kendi bakmamis ayrintili, baska bi doktora yonlendirmis. Ayrintilida kastim ense kalinligi, burun vs..

Arkadaslar merhaba, bugun 2li test icin gittim doktora. Kan verdim, muayenemi oldum cok sukur. Sizlere sormak istedigim bisey var; 2li test sonucunuzu baska bir doktora daha sordunuz mu ya da ayrintili ultrasonu baska bir doktorda daha oldunuz mu? Benim gittigim hastanede renkli ultrason yok bu farkeder mi, ne tavsiye edersiniz? Konustugum bazi kisilerin doktoru kendi bakmamis ayrintili, baska bi doktora yonlendirmis. Ayrintilida kastim ense kalinligi, burun vs..
Renkliye gerek yok, sadece kendi doktorum baktı, 2'linin sonucuna sorun yoksa başka doktora ihtiyaç duymuyorsunuz zaten, kendi doktorunuz her muayenede kontrol ediyor.
Sizin renkli dediğiniz farklı, Ayrıntılı ultrason 17-24 haftaları arasında yaklaşık 45 dakika bebeğin damarlarına kadar bakılan, varsa hastalığı saptanılan ultrason. Ayrıntılı ultrason benim için çok önemli o yüzden de Prof. Perinatolağa gitmeyi düşünüyorum, kendi doktorlarımız yapmıyor zaten, ya radyalog bakıyor, ya perinatalog. Özelde 250 liradan 750 liraya kadar fiyatları var. Devlet hastanelerinde önceden randevu alarakta baktılabilir.

Son düzenleme:
Ben detayli ultrason konusunda sansliyim çünkü kendi doktorum yapıyor herseyimi. Ikili ayrintili seker olcumu vs herseyi. 4 sene evvel 180 odemistim ayrica muayene.parasi almamisti o yapmisti Allahtan her konuda yetkin belgeleri var hakim olabiliyor tümüyle . Muhakkak zam gelmistir ama yinr muayene odemeden olacağı icin fazla pahaliya gelmez diye düşünüyorum bizimki

Slm kızlar. Dayanamadim az önce hastaneye gittim cinsiyet için. Doktor bebek çok hareketli bacakları kapalı dedi. Belki açar diye bekledik. Arada açıp kapatıyor gördüğüm kadarıyla kıza benziyor dedi. 1 ay sonra ayrıntılı ulturasona gönderecem o zaman tam belli olur dedi.
Göstermemeye kararlı desene :) Hayırlısı olsun ya:KK200:

Canım hayırlısını sağlıklısını versin rabbim.

pinkstrap pinkstrap canım şu fotoya son kez bakar mısın bugünkü hali.

Eklentiler

• F39A50B0-FB4D-4A5C-AF7B-E8A7F7965A05.webp
    F39A50B0-FB4D-4A5C-AF7B-E8A7F7965A05.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 104
Back
X