2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yaa inşallah çok güzel geçer, rabbim kolaylık versin. Aslında bi yandan iyi bişey bebiş gelmeden aradan çıkıcak yoksa daha da ertelemek zorunda kalırdın. Dikkat et kendine de oğluşuna da canım :KK200:

pullubiber pullubiber canım çok çok geçmiş olsun, inşallah bi seçim yapmak zorunda kalmazsında bian önce iyileşirsin. Bizide haberdar et gelişmelerden dualarımdasın:KK200:
Amin canım inşallah iyi geçer. Bütün gece uyumadım 4 ten sonra emzirme dedi dr uyandı uyanacak diye meğer benim oğlan bütün gece uyuyormuş :) şansıma ki bu gece hiç uyunmadan uyudu uyansa ne yapardım bilmiyorum sallanmakta da anlamıyor gece kısmını atlattım çok şükür şimdi geldi asıl kısma iyi geçer inşallah.

O hissi iyi biliyorum canım anne olarak evladımızın tırnağına zarar gelsin istemiyoruz elbette ama ne kadar erken olursa fiziksel ve ruhsal olarak kendisinin toparlanması çok daha kolay oluyor. Sadece 1 gün zor olacak ama ertesi gün iyi ki yaptirmistim diyeceksin gör bak :)
İnşallah canım bende öyle düşünüyorum hep aklımda zaten. Bu bebişte erkek olursa onu bekletmeden yaptırıcam inşallah. Daha kolay iyileşiyorlar. Bu geceyi gözümde çok büyütüyordum uyanacak ağlayacak meme veremiycem diye çok şükür ki sabaha kadar uyudu çok nadir uyur böyle.

Amin canım inşallah iyi geçer. Bütün gece uyumadım 4 ten sonra emzirme dedi dr uyandı uyanacak diye meğer benim oğlan bütün gece uyuyormuş :) şansıma ki bu gece hiç uyunmadan uyudu uyansa ne yapardım bilmiyorum sallanmakta da anlamıyor gece kısmını atlattım çok şükür şimdi geldi asıl kısma iyi geçer inşallah.
Canım sen Allah'ın rızasını kazanmak için yapıyorsun, O da kolaylığını vermeye başlamış bile. Çok şükür :) inşallah her şey dört dörtlük gider, hemencecik de iyileşir yavrun..

Kızlar uzun zamandır giremiyordum yenice vaktim oldu. Herkese öncelikle hayırlı ramazanlar. Rabbim evlatlarımıza sağ salim kavuştursun inşallah...Doktorum 2li test sonucunu alır almaz üniversiteden hemen ayrıntılı ultrason sırası al bulamıyoruz zaman yaklaşınca şimdi alman gerekir dedi aldım bende hemen. Sizler aldınız mı sıranızı, söylediler mi böyle bir şey.

Acaba nasıl randevu alınıyor detaylı ultrasona?
Ben de devlette yaptırmak istiyorum ama bilemedim yöntemini.

Kızlar akıntısı olan varmı ve nasil

Benim hamileliğin başından beri bazen şeffaf çoğunlukla beyaz kremsi kokusuz ama çok yoğun akıntım var
Ginde 3-4 kere çamaşır değiştiriyorum
Hareket edince yürüyünce aşırı geliyor
Hatta sokaktayken birden ıslanınca kanama falan oldu sanıyorum

Günaydın kızlar.ben iki gündür yatıyorum evde bugün ise bile gidemedim.bogazim şiş kemiklerim de ağrıyor.bebegim için çok endişeleniyorum....inşallah bir an önce gecer

Adet olmaniz gereken donemde miydiniz? Bende ultrasona gore 16. Haftamdayim ve ayni seyi yasadim. Doktorum bazi kadinlar hamilelikte regl gorebilir sende onlardan olabilirsin dedi ve dedigi gibi tam regl gunimde baslayip bitmesi gereken zamanlarda da bitti. Igne vuruldu bana da. Cocukla ve rahimle ilgili olmadigi söylendi .
Hayır adet dönemim değildi

rabbim güzelliklerini göstermeye ve sana yardımcı olmaya başlamış bile. Herşey göz kapatıp açıncaya kadar geçecek inşallah :KK68:

kızlar erkekler neden bu kadar vicdansız. tam bir haftadır kavgalıyız kendisiyle. dün en sonunda bana git bu evden dedi. çocuk ne olacak, nasıl olacak diye sormadı bile. normalde de tepkisiz ilgisiz bir adamdı. ama bu zamanda bunu yapmasını beklemezdim. son zamanlarda ilişkinin yürümeyeceğini ben de anlamıştım, boşanmayı ben de istiyorum ama bebek doğduktan sonra demiştim ben. yani davranışlarını görseniz tam bir dengesiz. bir de isteyerek hamile kaldım ben. yeri geldiğinde sevdiğine inandırmayı çok iyi bildi ve ben nasıl bir adam olduğuna hiç karar veremedim. bir baktım iyi bir baktım berbat acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye diye sürdü bu evlilik. hislerimden emin olamadım.
bir çocuğumuz olsun diyen kendisiydi ilk fırsatta git diyen de kendisi. gece hiç uyumadım. hıslıyım ve bu hırs beni mahvedecek.

Günaydın kızlar.ben iki gündür yatıyorum evde bugün ise bile gidemedim.bogazim şiş kemiklerim de ağrıyor.bebegim için çok endişeleniyorum....inşallah bir an önce gecer
Merhaba canım çok geçmiş olsun 2 hafta önce bende bi grip atlattım boğazlarımdan su bile içemiyordum günde 5 kez sirke su tuz karışımı boğazıma Gargara yaptım devamlı oradaki mikrobu temizledim meyveyi çok abarttım özellikle c vitaminli olanları 1 haftada geçti ama Boğaz ağrım daha erken geçti tavsiye ederim bebeğe bişey olmuyor içini ferah tut canım

Merhaba canım çok geçmiş olsun 2 hafta önce bende bi grip atlattım boğazlarımdan su bile içemiyordum günde 5 kez sirke su tuz karışımı boğazıma Gargara yaptım devamlı oradaki mikrobu temizledim meyveyi çok abarttım özellikle c vitaminli olanları 1 haftada geçti ama Boğaz ağrım daha erken geçti tavsiye ederim bebeğe bişey olmuyor içini ferah tut canım
Çok sağol canım içimi öyle bir rahatlayın ki.kendi ağrılı geçtim vicdan azabı çekiyordum bebeğime bisey olur mu diye.yaptiklarini bende yapacagim

Çok sağol canım içimi öyle bir rahatlayın ki.kendi ağrılı geçtim vicdan azabı çekiyordum bebeğime bisey olur mu diye.yaptiklarini bende yapacagim
Canım geçen hafta değil ondan önceki hafta salı bende gribe yakalandım, bu hafta sonu iyice azaldı bende günde 2 fincan ıhlamur ve 2 fincan limonlu sıcak su içtim. ilaç kullanmadım geçti çok şükür. korkma bebeğe bişey olmuyo bu aylarda. ama doktorum 2-3 günden fazla sürerse kbb görsün demişti. boğazım hafifleyince gitmedim bende kontrole gitmiştim bebiş çok şükür sağlıklıydı

Canım geçen hafta değil ondan önceki hafta salı bende gribe yakalandım, bu hafta sonu iyice azaldı bende günde 2 fincan ıhlamur ve 2 fincan limonlu sıcak su içtim. ilaç kullanmadım geçti çok şükür. korkma bebeğe bişey olmuyo bu aylarda. ama doktorum 2-3 günden fazla sürerse kbb görsün demişti. boğazım hafifleyince gitmedim bende kontrole gitmiştim bebiş çok şükür sağlıklıydı
Inşallah benimki de cabuk geçer canım.normalde bagisikligim çok zayıftır benim ve hastalığım çok geç iyileşir. Inşallah bebeğimin verdiği güçle bu sefer cabuk atlatırım. Çok teşekkür ederim verdiğin destek icin

kızlar erkekler neden bu kadar vicdansız. tam bir haftadır kavgalıyız kendisiyle. dün en sonunda bana git bu evden dedi. çocuk ne olacak, nasıl olacak diye sormadı bile. normalde de tepkisiz ilgisiz bir adamdı. ama bu zamanda bunu yapmasını beklemezdim. son zamanlarda ilişkinin yürümeyeceğini ben de anlamıştım, boşanmayı ben de istiyorum ama bebek doğduktan sonra demiştim ben. yani davranışlarını görseniz tam bir dengesiz. bir de isteyerek hamile kaldım ben. yeri geldiğinde sevdiğine inandırmayı çok iyi bildi ve ben nasıl bir adam olduğuna hiç karar veremedim. bir baktım iyi bir baktım berbat acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye diye sürdü bu evlilik. hislerimden emin olamadım.
bir çocuğumuz olsun diyen kendisiydi ilk fırsatta git diyen de kendisi. gece hiç uyumadım. hıslıyım ve bu hırs beni mahvedecek.
Canım ne kadar oldu evleneli? Rabbim yardımcın olsun çok zor bi durum şimdi ne desem uygun olmaz gibi geliyor. Sakinleşince daha net düşüneceksin bşraz rahatlamaya çalış sonrasında bir karar verirsin öfkeli iken karar vermek daha tehlikeli.

Inşallah benimki de cabuk geçer canım.normalde bagisikligim çok zayıftır benim ve hastalığım çok geç iyileşir. Inşallah bebeğimin verdiği güçle bu sefer cabuk atlatırım. Çok teşekkür ederim verdiğin destek icin
Benimde bünyem çok kuvvetlidir kolay kolay grip olmam ama bu sefer 1 saatte geçti eşimden bana :-)
doktorum bana eczaneden herhangi bi c vitamini al, okyanus suyunu da burnun için alırsın yeterli demişti. ben ikisinide almadım ama aklında bulunsun. inşallah çabucak geçer :KK200:

Canım ne kadar oldu evleneli? Rabbim yardımcın olsun çok zor bi durum şimdi ne desem uygun olmaz gibi geliyor. Sakinleşince daha net düşüneceksin bşraz rahatlamaya çalış sonrasında bir karar verirsin öfkeli iken karar vermek daha tehlikeli.
2,5 sene oldu. aslında şu anda tek derdim stresle bebeğe zarar veriyor olmak. kendinin umrunda değil zaten.

Back
X