2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kolaylıkla atlatirsiniz inşallah canım doktorlar çok tecrübeliler için rahat olsun sen ilk defa evladını sünnet ettireceksin ama onlar belki her gün bu işi yapıyor :)
Aklında bulunsun sünnet sonrası bezine kağıt bardağın altını kesip koyarsan bez degmedigi için acısı da olmaz inşallah :KK68:
Evet canım aldım o küçük kahve bardaklarından onları kesip koyarım. Evet canım ya geçenngün arkadaşım yaptırdı o gün bizimle birlikte 6 çocuğu daha sünnet yaptı dr dedi. Benim gözümde çok büyüyor ama eninde sonunda yaptırıcaz biz bu işlemi ikinci bebek gelmeden çıksın aradan istedik. Geç bile kaldık aslında. İnşallah iyi geçer kuzum çok sağol.

Kızlar bugün her nefes alıp verdiğimde göbek deliğimin üst kısmına sancılar batıyor. Kaşıklarım ağrıyor çok halsizim. Normalde adet günüm. Sizce neden oluyor adet sancısı gibi çok halsizim başım çatlıyor

Evet canım aldım o küçük kahve bardaklarından onları kesip koyarım. Evet canım ya geçenngün arkadaşım yaptırdı o gün bizimle birlikte 6 çocuğu daha sünnet yaptı dr dedi. Benim gözümde çok büyüyor ama eninde sonunda yaptırıcaz biz bu işlemi ikinci bebek gelmeden çıksın aradan istedik. Geç bile kaldık aslında. İnşallah iyi geçer kuzum çok sağol.

O hissi iyi biliyorum canım anne olarak evladımızın tırnağına zarar gelsin istemiyoruz elbette ama ne kadar erken olursa fiziksel ve ruhsal olarak kendisinin toparlanması çok daha kolay oluyor. Sadece 1 gün zor olacak ama ertesi gün iyi ki yaptirmistim diyeceksin gör bak :)

Olabilir canım sağda olunca kesin erkek olacak diye bir şey demedim. Sadece benim sağda idi erkekti dedim. Perinatolog yanılmaz zaten.
Yok canım tanımadığım bir doktor erken haftada cinsiyet söyledi yanılmış olabilir demek istedim bende.

Teşekkür ederim kızlar,şükür kanama kesildi Pazara gitmiştim elimde fazla poşet vardı ondan mı acaba bilemedim

Adet olmaniz gereken donemde miydiniz? Bende ultrasona gore 16. Haftamdayim ve ayni seyi yasadim. Doktorum bazi kadinlar hamilelikte regl gorebilir sende onlardan olabilirsin dedi ve dedigi gibi tam regl gunimde baslayip bitmesi gereken zamanlarda da bitti. Igne vuruldu bana da. Cocukla ve rahimle ilgili olmadigi söylendi .

Yarin bakilcak haftasonuydu 3 tane hastaneye gittim tek tedavi parol ve izmirin en buyuk 3 hastanesine gittim.damaryolumu cikarmadilar yarin uroloji muhtemelen yatis verir dediler
Sol bobrekte yukariya yayilmis enfeksiyon var bobregi kaybedebilirsiniz gebeligi sonlandirmakta secenek dendi...bakalim uroloji ne diyevek yarin

Çok geçmiş olsun.

Ayrıntılı için haziranda fakülteye gidicem ben de uzun uzun seyderecegimi hiç sanmıyorum :işsiz: çünkü muayenede bile göstermiyorlar resmini de vermiyorlar çocuğumun :KK48:

Hadi yaa ben özele gitmiştim baya bakmıştı hatta oğlum ters olduğu için bazı şeyleri göremedi. Git tatlı birşeyler ye yarım saat sonra tekrar gel dedi sonra sil bastan herşeye tekrar baktı bayaaa uzun uzun izlemistik çok güzeldi :KK68: en son bir de
renkliyi açtı ayyyy var ya monitoru alıp eve goturesim gelmişti :D Allah'tan CD ye çekip verdi :)

Kızlar dün kanamam oldu lekelenme şeklinde değil bildiğin aktı,hemen acile koştuk bebek iyi iğne yaptılar progestan başlattılar neden oldu ki:KK43:
Çok geçmiş olsun.

Yarin bakilcak haftasonuydu 3 tane hastaneye gittim tek tedavi parol ve izmirin en buyuk 3 hastanesine gittim.damaryolumu cikarmadilar yarin uroloji muhtemelen yatis verir dediler
Sol bobrekte yukariya yayilmis enfeksiyon var bobregi kaybedebilirsiniz gebeligi sonlandirmakta secenek dendi...bakalim uroloji ne diyevek yarin

Allah’a emanet olun inşallah bişey olmaz abartmış olsunlar.

İyiyim bende canım bütün gün temizlik yaptım yarın oğlanı sünnet yaptırmaya karar verdik :KK43:(( çok Yorgun’um. İnşallah iyi geçer.
Hayırlısı olsun.

Hadi yaa ben özele gitmiştim baya bakmıştı hatta oğlum ters olduğu için bazı şeyleri göremedi. Git tatlı birşeyler ye yarım saat sonra tekrar gel dedi sonra sil bastan herşeye tekrar baktı bayaaa uzun uzun izlemistik çok güzeldi :KK68: en son bir de
renkliyi açtı ayyyy var ya monitoru alıp eve goturesim gelmişti :KK70: Allah'tan CD ye çekip verdi :)

Vay CD bir dee supermiss :KK71: ozele de gidiyorum orda artık dediğin gibi olur. Çarşamba ozeldeki doktorumdaydim renklide de gösterdi.renkli gerçekten daha başka oluyor :anne:

İyiyim bende canım bütün gün temizlik yaptım yarın oğlanı sünnet yaptırmaya karar verdik :KK43:(( çok Yorgun’um. İnşallah iyi geçer.
Yaa inşallah çok güzel geçer, rabbim kolaylık versin. Aslında bi yandan iyi bişey bebiş gelmeden aradan çıkıcak yoksa daha da ertelemek zorunda kalırdın. Dikkat et kendine de oğluşuna da canım :KK200:

pullubiber pullubiber canım çok çok geçmiş olsun, inşallah bi seçim yapmak zorunda kalmazsında bian önce iyileşirsin. Bizide haberdar et gelişmelerden dualarımdasın:KK200:

Benim göbek ozellikle aksam yemeğinden sonra 7 aylık gibi. Ama benim belimde biraz genişledi. Hamile pantilonu giyiyorum bol üstler falan. Artik baya belli oluyor disardan:anneadayı:
Valla arkadaslar benim gobekte ayni hamile kiyafetlerine badladim coktan 6 aylik gibiyim normal gobegimde vardi azcok bide hamilelik gobegide oldu hepsi 6 aylik gibi

Bende tam dün bunu yazmıştım canım :)
Oğlumdayken doktor bi dünya tavsiyede bulunmuştu hatta gözümü korkuttu kesinlikle kahverengi akıntın felan olursa doktora git diye. Bende normal akıntıyla karıştmıştım emin olamadım, tatilin ortasında koştur koştur hastane arayıp acile gitmiştik :)
Ama bu doktorum sadece keyfine bak eğlen bol bol dikkat etmen gereken bişey yok dedi :) ee anneyiz sonuçta nelere dikkat etmemiz gerekenleri az çok biliyoruz :) kafana göre takıl işte :)
Mrb cnm sanki ayni gun hamile gibiyiz

Kızlar dün kanamam oldu lekelenme şeklinde değil bildiğin aktı,hemen acile koştuk bebek iyi iğne yaptılar progestan başlattılar neden oldu ki:KK43:
Benimde olmustu 14.haftanin sonuna dogru peceteye silfigimde kahve rengi bulanik bi skinti korkum hemen doktora gittim.doktor plesantada ayrilma var dedi az bisey ama bu haftalarda oluyormus plesenta kendine yer yapiyormus .progestan verdi cumartesi tekrar gitcem.sendede oyle biseyden bahsetmedimi doktor.dinlen bol bol cnm gecmis olsun

Back
X