- 6 Ocak 2018
- 882
- 1.200
- 63
- 42
Çok geçmiş olsun cnm şimdi iisiniz demiKızlar dün kanamam oldu lekelenme şeklinde değil bildiğin aktı,hemen acile koştuk bebek iyi iğne yaptılar progestan başlattılar neden oldu ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun cnm şimdi iisiniz demiKızlar dün kanamam oldu lekelenme şeklinde değil bildiğin aktı,hemen acile koştuk bebek iyi iğne yaptılar progestan başlattılar neden oldu ki![]()
Yarin bakilcak haftasonuydu 3 tane hastaneye gittim tek tedavi parol ve izmirin en buyuk 3 hastanesine gittim.damaryolumu cikarmadilar yarin uroloji muhtemelen yatis verir dedilerÇok geçmiş olsun ultrasonla bakıldı mı peki?
İnşallah bu yazdığın son iki seçeneğede gerek kalmazYarin bakilcak haftasonuydu 3 tane hastaneye gittim tek tedavi parol ve izmirin en buyuk 3 hastanesine gittim.damaryolumu cikarmadilar yarin uroloji muhtemelen yatis verir dediler
Sol bobrekte yukariya yayilmis enfeksiyon var bobregi kaybedebilirsiniz gebeligi sonlandirmakta secenek dendi...bakalim uroloji ne diyevek yarin
Cnm büyük ihtimalle taş kanalı tikamistir ondan bobreginı kaybedebilirsin sacmaligini söylemişler biz maaile taslıyız kiz kardeşimde öyle oluyor bol su iç ins bişe olmayacakYarin bakilcak haftasonuydu 3 tane hastaneye gittim tek tedavi parol ve izmirin en buyuk 3 hastanesine gittim.damaryolumu cikarmadilar yarin uroloji muhtemelen yatis verir dediler
Sol bobrekte yukariya yayilmis enfeksiyon var bobregi kaybedebilirsiniz gebeligi sonlandirmakta secenek dendi...bakalim uroloji ne diyevek yarin
Hiç canını sıkma bol bol su iç geçer muhtemelen,doktorlar en kötüsünü söylemek zorundalar ihtimaller içinde.tablo o kadar kötü değildir emin ol.Yarin bakilcak haftasonuydu 3 tane hastaneye gittim tek tedavi parol ve izmirin en buyuk 3 hastanesine gittim.damaryolumu cikarmadilar yarin uroloji muhtemelen yatis verir dediler
Çok üzüldüm. Ama her ne olursa olsun morali bozmamak gerek. Doktorlar en kötüsünü söylerler başta maalesef. Bizim bi tanıdık hamileyken böbreğinden ameliyat olmuş stent vs takılmış bu hafta doğuracak diye biliyorum. O da 5-6. Ayda olmuştu sanırım ameliyatı. Şimdi doğum zamanları erken doğum değil yani. İnşallah üroloji güzel şeyler söyler. Çok geçmiş olsun.Yarin bakilcak haftasonuydu 3 tane hastaneye gittim tek tedavi parol ve izmirin en buyuk 3 hastanesine gittim.damaryolumu cikarmadilar yarin uroloji muhtemelen yatis verir dediler
Yarin bakilcak haftasonuydu 3 tane hastaneye gittim tek tedavi parol ve izmirin en buyuk 3 hastanesine gittim.damaryolumu cikarmadilar yarin uroloji muhtemelen yatis verir dediler
Teşekkür ederim kızlar,şükür kanama kesildi Pazara gitmiştim elimde fazla poşet vardı ondan mı acaba bilemedim
Alış verişi eşin yapsın lütfen bi zahmet bu dönemde,hiç yorma kendini bir poşet bile taşıma.canının kıymetini bil canım benim maalesef biz bayanlar herşeye koşuyoruz .Teşekkür ederim kızlar,şükür kanama kesildi Pazara gitmiştim elimde fazla poşet vardı ondan mı acaba bilemedim
Rabbim şifa verir inşallah da hamileligin devam edip evladını kucağına alırsın sağlıcakla. Allah yardımcın olsun.Yarin bakilcak haftasonuydu 3 tane hastaneye gittim tek tedavi parol ve izmirin en buyuk 3 hastanesine gittim.damaryolumu cikarmadilar yarin uroloji muhtemelen yatis verir dediler
Olabilir canım sağda olunca kesin erkek olacak diye bir şey demedim. Sadece benim sağda idi erkekti dedim. Perinatolog yanılmaz zaten.Benim şimdi bebek solda ama 12 haftalıkken doktor erkek dedi.yüzde vermeden gayet emin bişekilde dedi hemde.sürekli gittiğim bi dr değil perinatologdu ikili tarama için gitmiştim daha sonra da başka ultrason randevum olmadı.
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama canini sıkma Allah ın izniyle hiç bisey olmicak Allah acil şifalar versin bebeğini de senide korusun..Yarin bakilcak haftasonuydu 3 tane hastaneye gittim tek tedavi parol ve izmirin en buyuk 3 hastanesine gittim.damaryolumu cikarmadilar yarin uroloji muhtemelen yatis verir dediler
Kızlar doktor bir daha ki muayenede renkli ultrason la bakıcaz dedi alttan muayene ile mi oluyor yoksa karından mı ??
İyiyim bende canım bütün gün temizlik yaptım yarın oğlanı sünnet yaptırmaya karar verdikŞimdi biraz daha iyiyim canımcım ama sağdan sağdan ağırıyo hala. Köye geldk bizde kayınvalidemdeyiz burada ki evinde kalacakmış bikaç gün. Sanırım iftara buradayız bişeyler hazırlıycaz. Sen nasılsın?
Tamam canım yarın yapayım.Hayirlisi olsun insallah canim. Sabah aç karinla dümdüz uzandiginda elinle karnını kontrol ediyorsun sertlik nerdeyse kesede oradadır. Benimki hep sağda artık büyüyor ortaya doğru geliyor
![]()
Canım çok üzüldüm ya inşallah söyledikleri kadar ciddi değildir ürolog güzel şeyler söyler. Bizi de haberdar et. Offf çok üzüldüm çok. Geçmiş olsun rabbim ağrılarını dindirsin biran önce.Yarin bakilcak haftasonuydu 3 tane hastaneye gittim tek tedavi parol ve izmirin en buyuk 3 hastanesine gittim.damaryolumu cikarmadilar yarin uroloji muhtemelen yatis verir dediler
İyiyim bende canım bütün gün temizlik yaptım yarın oğlanı sünnet yaptırmaya karar verdik(( çok Yorgun’um. İnşallah iyi geçer.