• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sahurlar yapıldı misafirler gitti. Yatağa girdim ayak ağrısından uyuyamıyorum. Ya kızlar bide benim göbek sanki 6 aylık gibi:anneadayı: eşim dalga geçiyo doğuracak gibisin diye. 3. Çocuk olduğu için heralde:KK57:
Canım benimde öyle biliyor musun? Dün annemler ablamlar filan geldi baya kalabalıktı herkes dedi ki ay senin karnına ne olmuş öyle mideye doğru büyümüş sanki 8-9 aylık hamile gibisin İnan kilo da almadım ama karnım o kadar şiş ki öyle bir şey yemiyorum ki. Bir gün önce de eşim gülüyordu aaaa göbeğe bak ama senin diğer hamileliğinde hiç belli değildi son ayda şişmişti karnın diyor. Ya çok garip bir karnım var herkesin dikkatini çekiyor çok moralim bozuluyor. Bir de tatili Ağustos’a almıştık o zamana kadar ben sanırım kocaman olucam :((((

Sabahi hastanede ettim.korkunc bobrek sancisiyla gittim taş muhtemelen ama tomografi cekemiyolar parol verdiler hafifletti sadece....perisan durumdayim
Canım çok geçmi olsun ya böbrek ağrısı çok zor olur derler. Ultrasonda gözükmedi mi gerçi idrar yoluna girdiyse gözükmez.

Benim göbek ozellikle aksam yemeğinden sonra 7 aylık gibi. Ama benim belimde biraz genişledi. Hamile pantilonu giyiyorum bol üstler falan. Artik baya belli oluyor disardan:anneadayı:

Gunaydin atkadaslarim. Hamile iken tatil yapan oldu mu hic? Ben ilkinde tatilde hamile kaldim ramazan bayraminda orucu tatili aradan cikardim :) tabi kismet oyle denk gelmisti :) subatta tatil aldik temmuz 14e subat sonu da hamilelik haberi aldim.24 haftalık olcam giderken. Hersey yolunda ise tatile gitmem problem yaratır mi acaba? Havuza girmem zaten deniz kullanirim sadece dedim ama yolculuk kafami karistirdi istanbuldan sideye

Gunaydin atkadaslarim. Hamile iken tatil yapan oldu mu hic? Ben ilkinde tatilde hamile kaldim ramazan bayraminda orucu tatili aradan cikardim :) tabi kismet oyle denk gelmisti :) subatta tatil aldik temmuz 14e subat sonu da hamilelik haberi aldim.24 haftalık olcam giderken. Hersey yolunda ise tatile gitmem problem yaratır mi acaba? Havuza girmem zaten deniz kullanirim sadece dedim ama yolculuk kafami karistirdi istanbuldan sideye
Çok tanidıgım hamileyken gittiler tatile, bizde planlıyoruz ağustosta doktoruna yine danış ama yüzmek iyi gelir..araba yolculuğu yapacaksanız dinlene dinlene gidersiniz bence sorun olmaz

Benim göbek ozellikle aksam yemeğinden sonra 7 aylık gibi. Ama benim belimde biraz genişledi. Hamile pantilonu giyiyorum bol üstler falan. Artik baya belli oluyor disardan:anneadayı:
Ben 8 haftadan beri hamile pantolonu giyiyorum, şimdi bildigin göbek var..Artık metroda bile yer veriyorlar o derece belli :anneadayı:

Sabahi hastanede ettim.korkunc bobrek sancisiyla gittim taş muhtemelen ama tomografi cekemiyolar parol verdiler hafifletti sadece....perisan durumdayim
Çok geçmiş olsun sancısı çok kötüdür derler böbrek için ..
benimde tam tersi ortada göbek falan yok hatta 1 kg vermişim bile .. yani yemem yerinde .. önceki hamileliğimde göbek yoktu yine ama 21 kg almıştım ☺️ Bunda mide ağrım erken başladı sanırım ondan kaynaklı ..her gün bir soda için şişkinliğe iyi geliyor

Çok büyük geçmiş olsun.
Hamilelikte en korktuğum şeylerden biri böbrek ağrısı. Kendimi bildim bileli idrar yollarında ya da böbreklerde sıkıntı yaşarım. Eğer ağrı tutarsa ne yapar doktorlar onu da hiç bilmiyorum.
Eğer taş varsa kolaycacık dökülür inşallah da çok üzmez seni.

Doktorun o dönem yaklaşınca en doğru bileğiydi verir sanırım. Herhangi bir düşük tehlikesi yoksa bir sıkıntı olmaz bence.

Canım ben geçen hamileliğimde 33 haftalıkken gidip 35 haftalıkken dönmüştüm yüzmüştüm filan zaten o yaz sürekli denizdeydim her yaz olduğu gibi :)) bir sıkıntı olmamıştı ama doktoruma sormuştum gidebilirsin demişti. Bu defa 3 hafta aldık tatili inşallah sorun çıkmaz. Ama bu defa sanırım 25-26 haftalık filan olucam giderken.

Geçmiş olsun, bende kumlaşma olduğunu idrar tahliline göre söyledi. İlaç vermedi bol su iç dedi, senin kadar ağrım olmadı ara ara batmalar oluyordu, bol su içmeye başladıktan sonra ağrı kesildi. İnşallah biran önce geçer ağrıların.

Merhaba kızlar nasılsınız ? Ben gece geç uyudum baş ağrısıyla uyandım ya :KK43:

Valla canım dr onu gösterdi hatta bak şu resimdede hafiften görünüyo gösterdi bu cikinti henuz tabikide tam organi olusmamıs kizlardada bazen olabiliyo sonra degisiyo dedi ama seninki pek degiscek gibi degil dediEki Görüntüle 2148164
Aa evet şimdi gördüm canım kordonun baya altında. İnşallah hayırlı evlat olur canım
Ay canım geçmiş olsun şuan nasılsın? Onun ağrısına zor derler Allah dayanma kuvveti versin bian önce ağrıların geçsin inşallah

Canım benimde öyle biliyor musun? Dün annemler ablamlar filan geldi baya kalabalıktı herkes dedi ki ay senin karnına ne olmuş öyle mideye doğru büyümüş sanki 8-9 aylık hamile gibisin İnan kilo da almadım ama karnım o kadar şiş ki öyle bir şey yemiyorum ki. Bir gün önce de eşim gülüyordu aaaa göbeğe bak ama senin diğer hamileliğinde hiç belli değildi son ayda şişmişti karnın diyor. Ya çok garip bir karnım var herkesin dikkatini çekiyor çok moralim bozuluyor. Bir de tatili Ağustos’a almıştık o zamana kadar ben sanırım kocaman olucam :KK43:(((
Ay benim de çok az büyüdü. Kiyafetle hiç belli olmuyor. 4 aylık hamileyim deyince millet bi karnıma bakıyo istemsizce. Ben de merakla tekmeleri ve büyümesini bekliyorum. O değil otobüste falan fenalık basıyor bazen hamileyim deyip yer isteyecem millet inanmayacak.

Ben 27 haftalık hamileyken sağlığım el verirse antalyada bir yaylada 3 gece çadırda yatıcam ;)
Seninki yine otelmiş rahat edersin

Benim karnım kocaman oldu 3,5 aylık bile yok daha
Neden böyle oldu acaba
Kilom da 47
İyice göbekli oldum yakında saklayamıcam gibi

Back
X