• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sabahın 10 undan belli ayaktayım. Evi süpürdüm sildim. Annemler geldi. Pazara gittim pazar alışverişi yaptım geldim. İftarı hazırladım tatlıma kadar. Çay faslı bulaşığı, şimdide sahura börek yapıyorum. Allahaşkınaaa bana gelen niye hasta oluyo ya:kızgın: yemin ederim herkes bana gelmeye bayılıyo, niye? Çünkü kimseye iş güç yaptırmıyorum. Çünkü herkes köşe sultanı. Bana gelen prenses kesiliyo. Yanlış anlaşılmasın, bu söylediklerim kendi aileme. İftar vakti yaklaşınca eşim geldi mutfağa, salata yapıyodum. Sen otur ben yapayım hem zaman geçer dedi adam. Belim kopuyo, ayaklar yanıyo. Lafa gelincede “ helal olsun çok iyi hamilesin, her işini kendin yapıyosun”. Ulan bi el atın daa. Helali hoş olsun orası ayrı ama normal insanın göstermeyeceği performansı gösteriyorum. Amma döküldüm hee:olamaz: ben böreğime devam edeyim napiim.
baskasi zaten dusunmezde kendi ailenizin dusunmesi lazim aslinda sizi:KK43: arkadasi dedigi gibi biraz yardim isteyin sizde en iyisi

şoyle bi goz gezdirdimde Nub teorisinden bebegin yatisindan fln anlayan arkadaslar varmis bide benim ultrason fotoma el atsaniz:halay::KK45:
AzQ3Ov.jpg
JDr3z5.jpg
JDr3z5
ODnEOA

Sabahın 10 undan belli ayaktayım. Evi süpürdüm sildim. Annemler geldi. Pazara gittim pazar alışverişi yaptım geldim. İftarı hazırladım tatlıma kadar. Çay faslı bulaşığı, şimdide sahura börek yapıyorum. Allahaşkınaaa bana gelen niye hasta oluyo ya:kızgın: yemin ederim herkes bana gelmeye bayılıyo, niye? Çünkü kimseye iş güç yaptırmıyorum. Çünkü herkes köşe sultanı. Bana gelen prenses kesiliyo. Yanlış anlaşılmasın, bu söylediklerim kendi aileme. İftar vakti yaklaşınca eşim geldi mutfağa, salata yapıyodum. Sen otur ben yapayım hem zaman geçer dedi adam. Belim kopuyo, ayaklar yanıyo. Lafa gelincede “ helal olsun çok iyi hamilesin, her işini kendin yapıyosun”. Ulan bi el atın daa. Helali hoş olsun orası ayrı ama normal insanın göstermeyeceği performansı gösteriyorum. Amma döküldüm hee:olamaz: ben böreğime devam edeyim napiim.

Herkes hamileliği farklı yaşadığı için insanların senin zorluk çektiğini anlamaları da çok zor oluyor.
Geçen sene 2 tane kalabalık grup iftara aldım, biri anne tarafım biri baba tarafım. Bu sene ananeme alamayacam kimseyi iftara dedim, olmaz alman lazım ayıp olur dedi. Gerçekten sıkıntı çektiğimi kabullenemiyordu o zaman ananem. Benim üst katımda teyzem oturuyor, o geçen gün “sabahları duyuyorum sesini, çok üzülüyorum resmen için çıkıyor kusarken” dedi de öyle inandı ananem de. Şimdi tamam sen alma iftara diyor.
Kimse kötü niyetinden yapmıyor da işte, kendiler zorlanmadığı için bizim zorlanıyor olmamız abartı geliyor çoğu insana.

Sağol canım sanada hayırlı olsun ben inan anlamıyorum duruşundan cinsiyet tahminini zaten artık sürekli dönüyor

Canım gözün aydın bende aynı 3-4 kilo verdim
Bu seferki çok heycanlıydı baya hareketleri belli oluyordu

Canımmm amin inşallah dualarımdasın benimkide daha ihtimal çok ümitlenmek istemiyorum daha bi iki hafta sonra yine sonuçlara gidince baktıracağım

Canım resim bana ait karıştırdın galiba ve sen bana erkek demiştin zaten

Bende yatakla bütünleştim ama hiç keyifli bi bütünleşme değil

Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin Samsunun neresindesin ve hangi doktora gidiyorsun

Ohhh ne güzel canını sıkıpta tatilini tedirgin geçirtmemiş takdir ettim doktorunu sanada iyi tatiller canım

Benim ihtimali MEDİCANA söyledi
Nerdeki medicanaya gidiyorsun

Kullandığın birşey yan etki yapmış olabilir, tansiyon da yapabilir, sebepler artar kendini kötü hissediyorsan doktorunla iletişime geçmen daha iyi.
Tansiyon da şeker de normaldi ama sancılarım da vardı acile gittim benim bebek değil eşi Rahim ağzına çok yakınmış bayağı gösterdi doktor. Erken doğum ihtimali varmış ama daha çok tehlike kanama yönünden oluyormuş. Sezeryan sırasında aşırı kan kaybı Allah korusun..

Herkes hamileliği farklı yaşadığı için insanların senin zorluk çektiğini anlamaları da çok zor oluyor.
Geçen sene 2 tane kalabalık grup iftara aldım, biri anne tarafım biri baba tarafım. Bu sene ananeme alamayacam kimseyi iftara dedim, olmaz alman lazım ayıp olur dedi. Gerçekten sıkıntı çektiğimi kabullenemiyordu o zaman ananem. Benim üst katımda teyzem oturuyor, o geçen gün “sabahları duyuyorum sesini, çok üzülüyorum resmen için çıkıyor kusarken” dedi de öyle inandı ananem de. Şimdi tamam sen alma iftara diyor.
Kimse kötü niyetinden yapmıyor da işte, kendiler zorlanmadığı için bizim zorlanıyor olmamız abartı geliyor çoğu insana.
Aynen canım. Çok şükür bulantılarım falan geçti iyiyim ama vücut yoruluyo. Annem bide diyoki, “sen çok iyisin; hatırlamıyomusun ben erkek kardeşine hamileyken her hafta hastanedeydim. Cinsiyet değişince çok zorlanıyo insan.”
Valla kayınvalidem prenses gibi yaşatıyo beni gelince.

Tansiyon da şeker de normaldi ama sancılarım da vardı acile gittim benim bebek değil eşi Rahim ağzına çok yakınmış bayağı gösterdi doktor. Erken doğum ihtimali varmış ama daha çok tehlike kanama yönünden oluyormuş. Sezeryan sırasında aşırı kan kaybı Allah korusun..
Canım çok geçmişolsun. Benimde yakınmış ama doğuma kadar %90 yukarı çıkar dedi. Çıkmazsa nolur diye sordum, son zamanlarda kanama yapabilir dedi.

Canım çok geçmişolsun. Benimde yakınmış ama doğuma kadar %90 yukarı çıkar dedi. Çıkmazsa nolur diye sordum, son zamanlarda kanama yapabilir dedi.
Çok teşekkür ederim canım evet öyle bir durum varmış inşallah yukarı çıkar eşler hayırlısıyla sen de kendini yorma o zaman sakın.

Biz de iki kız kardeşiz annemin erkek çocuklarına ayrı bir sevgisi var :))) benim bir oğlum daha olsun istiyor kız olabilir diyor yok diyor erkek o :))))
Kimde ne yoksa o kıymetli :))

az once resim yukleyememisim umarim simdi olur :olamaz:
3zBA55.jpg

RDLQZa.jpg
11 +4 düm burada simdi 12 haftalıgım
Çok güzel bir görüntü değil, ilk tahminim Erkek

Allah korusun canım, arkadaşımında öyle 5. ayı bebek altta ama onun yukarı çıkar demiş doktor, ara ara sancıları oluyor. Sana yukarı çıkar demedi mi? Yat dinlen kendini yoracak hareketlerden kaçın.

Sahurlar yapıldı misafirler gitti. Yatağa girdim ayak ağrısından uyuyamıyorum. Ya kızlar bide benim göbek sanki 6 aylık gibi:anneadayı: eşim dalga geçiyo doğuracak gibisin diye. 3. Çocuk olduğu için heralde:KK57:

Sabahi hastanede ettim.korkunc bobrek sancisiyla gittim taş muhtemelen ama tomografi cekemiyolar parol verdiler hafifletti sadece....perisan durumdayim

Sabahi hastanede ettim.korkunc bobrek sancisiyla gittim taş muhtemelen ama tomografi cekemiyolar parol verdiler hafifletti sadece....perisan durumdayim

Çok geçmiş olsun canım böbrek sancısını bilirim. Doğum sancısından kötü derler. Rabbim şifa versin. Bol su içmeye çalış. Limonlu su böbrek taşına iyi geliyor. Suyu limonlu içmeye çalış 9ayda erir inşallah.

Kızlar kusura bakmayın amacım sorun çıkarmak değil sadece fikir alışverişinde bulunmaktı..
Tutan cogunluktaysa kendime destek görür tutabilirim diye düşünmüştüm..
Önceki sayfaları okuyamadım 11 aylık bir oğlum var fırsatım olmadı..

Hayırlı ramazanlar :)
canım bende ilk iki gün tuttum ama doktorum tutmasın demiş istersen doktoruna sor en iyi bilgiyi doktorun verirr

Back
X