• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sahurlar yapıldı misafirler gitti. Yatağa girdim ayak ağrısından uyuyamıyorum. Ya kızlar bide benim göbek sanki 6 aylık gibi:anneadayı: eşim dalga geçiyo doğuracak gibisin diye. 3. Çocuk olduğu için heralde:KK57:
Canım benim ilk çocuk ama benimkide öyle :KK16:sanki 6 aylık gibi. Eşim bu nasıl 3.5 aylık diyor şaşırıyor ilk zamanlar iniyordu gazdan oluyordu ama 2 haftadır hiç inmiyor benim bebeğim sağ tarafta orası daha büyük orantısız duruyor şuan göbeğimin sağında sanki içerde balon varmış gibi şişlik var dokununca orası daha sert doktora sordum kese o dedi

Tansiyon da şeker de normaldi ama sancılarım da vardı acile gittim benim bebek değil eşi Rahim ağzına çok yakınmış bayağı gösterdi doktor. Erken doğum ihtimali varmış ama daha çok tehlike kanama yönünden oluyormuş. Sezeryan sırasında aşırı kan kaybı Allah korusun..
Plasenta previa deniliyor bu duruma çeşitleri var;kimisinde tamamen plasenta rahim ağzını engelleyip normal doğumu imkansız hale getiriyor,kimisinde hafif düzeyde oluyor.eğer hamileliğin sonlarına doğru plasenta düzelmezse lütfen bu durumu ciddiye alın ,hiç yorulmamanız lazım bol dinlenme,aynı şeyi 2 ay önce erken doğumla eltim yaşadı ,kanlar içinde hastaneye kaldırdık ,çok şükür o da bebeği de iyi.plasenta previa teşhisi konanlar lütfen doktor kontrolüne sık gitsinler ve sakin kalmaya çalışsınlar.

Canım benim ilk çocuk ama benimkide öyle :KK16:sanki 6 aylık gibi. Eşim bu nasıl 3.5 aylık diyor şaşırıyor ilk zamanlar iniyordu gazdan oluyordu ama 2 haftadır hiç inmiyor benim bebeğim sağ tarafta orası daha büyük orantısız duruyor şuan göbeğimin sağında sanki içerde balon varmış gibi şişlik var dokununca orası daha sert doktora sordum kese o dedi

SeniN bebeğin cinsiyeti belli mı? Benimkide sağ tarafta merak ettim o yuzden:)

Evet canım ya hayırlısı.sağlıklısını versin rabbim.benim vefat eden ikizler erkekti ikisi de ,şimdi herkes daha çok merak ediyor habire soruyorlar tabi.kısmet diyorum ben de.

Amin canım hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah. Az kaldı öğrenecez yakında inşallah :KK68:

Back
X