• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Alt tarafta olunca kanamaya yol açma riski daha fazlaymış. Kanama doku hasarına yol açarsa diğer bebek etkileniyormuş maalesef. Küçük haftada olduğu için anne için riski yok. Her şey yolunda giderse diğer bebek büyüdükçe o kuculuyormus. Plesantada leke gibi kalirmis. Haftaya tekrar gideceğim inşallah gelişmeler olumlu olur.
Allah yardımcın olsun inşallah diğer meleğin sana sımsıkı tutunup güçlü sağlıkla buyur annesi inşallah hiç bir sorun yaşamazsın. Allah sana bagislasin onu

Kızlar kontrolden geldim. 12+5 ikiz gebelik olduğu için sadece ultrason yapılacaktı ama minnoşlarimdan biri kötü bir sürpriz yaptı 12+0 da kalbi durmuş. Kendimi çok kötü hissettim sanki onu koruyamadıım. Ama kalbi duran bebek rahimin alt tarafında olduğu için diğer bebek için riskli bir durummuş. Dua etmekten başka carem yok Allah minigimi bana bagislasin. Daha önce yaşayan var mı korkuyorum

Çok geçmiş olsun. Rabbim karnınızdaki bebeğe ve sizlere sağlıklı Doğum nasip etsin :dua:

Kan vermesende ölçümlerini yapacak sonuçta. 12 de çağırmayabilir gerçi o zaman, yaptırmayanların ki nasıl oldu bilmiyorum yazan olmadı sanırım.
Bizim düşük riskinden dolayı en geç iki haftada bir çağırıyor doktor canım. Geçen Cuma acile gittik kalbi dinledik bebişin ama çok kanamam olmuştu, o günden beri olmadı çok şükür. Doktora da haber vermek aklıma gelmedi sonradan. Belki söylesem bu hafta da çağırırdı. Bir sorun olmasa da ayda bir gitsem diye dua ediyorum...

Bizim düşük riskinden dolayı en geç iki haftada bir çağırıyor doktor canım. Geçen Cuma acile gittik kalbi dinledik bebişin ama çok kanamam olmuştu, o günden beri olmadı çok şükür. Doktora da haber vermek aklıma gelmedi sonradan. Belki söylesem bu hafta da çağırırdı. Bir sorun olmasa da ayda bir gitsem diye dua ediyorum...
İnşallah bir daha sorun olmaz da, kısa sürelerle görmeye alışınca ayda 1 e dönünce önce bi panik oluyorsun.

Cok gecmis olsun. Diger bebegini saglikla alirsin insallah kucagina. Benim de ikiz. Gecen hafta ciddi bir kanama gecirdim. 2 gun hastanede yattim. Cok sukur ki bebekler iyi. Simdi de evde hep yatis. Tedirgin oluyor insan. Allah hepimize evlatlarimizi hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Canım senin kanaman neden olmuştu doktor nedenini söyledi mi?bir de hangi ilaçları kullanıyorsun acaba?

Kızlar kontrolden geldim. 12+5 ikiz gebelik olduğu için sadece ultrason yapılacaktı ama minnoşlarimdan biri kötü bir sürpriz yaptı 12+0 da kalbi durmuş. Kendimi çok kötü hissettim sanki onu koruyamadıım. Ama kalbi duran bebek rahimin alt tarafında olduğu için diğer bebek için riskli bir durummuş. Dua etmekten başka carem yok Allah minigimi bana bagislasin. Daha önce yaşayan var mı korkuyorum
Canım Allah yardımcın olsun kalan bebişini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah dualarım seninle

İyi akşamlar kızlar bi sorun olucaktı size Sağlık Ocağında kansızlık için kan testi yaptılar mı????? Yarın gidicem yapmam gerekiyormuş bilginiz varmı???
Ben doktorun ilk kan testlerini yaptırmıştım..Dünde doktor yine istedi bi takip edelim dedi, yaptırdım yine

Kan vermesende ölçümlerini yapacak sonuçta. 12 de çağırmayabilir gerçi o zaman, yaptırmayanların ki nasıl oldu bilmiyorum yazan olmadı sanırım.
ben yaptırmadım canım. Bana 12+3 te gel demişti. gittiğimde yaptırcak mısın diye sordu bende yok zaten bi sıkıntı varsa aldırmıcam dedim imza verdim. Ama ense kalınlığını ölçümlerini fln yaptı bi sıkıntı yok normal görünüyor dedı banada o gün cinsiyeti söylemişti.

ben yaptırmadım canım. Bana 12+3 te gel demişti. gittiğimde yaptırcak mısın diye sordu bende yok zaten bi sıkıntı varsa aldırmıcam dedim imza verdim. Ama ense kalınlığını ölçümlerini fln yaptı bi sıkıntı yok normal görünüyor dedı banada o gün cinsiyeti söylemişti.
Yaptıranların ne yaptırdığı belli yaptırmayanları bilmiyordum, süper oldu bu bilgilendirme sağol canım:KK200: LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet

canim bnm karnimda brlli ama bu bnm yapimla alakli kilo aldgmdada ilk karindan kairim bn 20.hftafa arkadasim vat surekli kusiyor ama bebisi cok saglikli kilosu boyu yerinde ona takilma sen midene en ufak bisey grip grip ciksada o artik vucudumuza yariyor dert etme bunu sagliklilar ins
Insallah yariyordur biraz once nette sey okudum bebek vitaminsiz kalcak gelismicek diye endiselenmek de mide bulantisina sebep olurmus. Artik bn de cok endiselenmicem.

Darisi benim karnimin basina :)
Insallah hepimizin bebekleri sagliklidir

Cok gecmis olsun. Diger bebegini saglikla alirsin insallah kucagina. Benim de ikiz. Gecen hafta ciddi bir kanama gecirdim. 2 gun hastanede yattim. Cok sukur ki bebekler iyi. Simdi de evde hep yatis. Tedirgin oluyor insan. Allah hepimize evlatlarimizi hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Kaç haftalıksınız? Çok geçmiş olsun. İkiz gebelikte normal kanama.

Insallah yariyordur biraz once nette sey okudum bebek vitaminsiz kalcak gelismicek diye endiselenmek de mide bulantisina sebep olurmus. Artik bn de cok endiselenmicem.

Darisi benim karnimin basina :)
Insallah hepimizin bebekleri sagliklidir
sagliklidr cnm endiselnme sen hic

Yaptıranların ne yaptırdığı belli yaptırmayanları bilmiyordum, süper oldu bu bilgilendirme sağol canım:KK200: LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet

Ben oğlumda yaptırmamıştim 10 ve 15. Hafta muayeneye çağırmıştı doktor. Bu seferki doktor 9 ve 12de çağırdı, yaptirmayacaksan bile imza alacağım dedi. C.tesi gideceğiz bakalım ne yapıyor minnoş :)

Canım senin kanaman neden olmuştu doktor nedenini söyledi mi?bir de hangi ilaçları kullanıyorsun acaba?
Sebep konusunda bi sey demedi canim. Aksamlari 200 mg progestan iciyordum, 5 gunde bir proluton depot igne oluyordum. Igne 4 gunde bir olarak degisti. Ilaveten gunde bir ptogestan igne oluyorum

Ben de yaptırmadım canım Allah ömür verirse 20 hafta ayrıntılı olanı yaptıracağım.
Ya ben de Allah korusun aldırmayı aklımın ucundan geçirmem ama bilmek isterim herşeyi, doktor yaptıracak mısın diye sordu, gerekli görüyor musunuz dedim evet dedi, gerekli gördüğü herşeyi yaptırmayı düşünüyorum şeker yüklemesi hariç onda zaten ölçüm cihazım var kendim takip edebilirim. Bir öncekinde onu da yaptırmıştım şimdi istemiyorum.
Ben oğlumda yaptırmamıştim 10 ve 15. Hafta muayeneye çağırmıştı doktor. Bu seferki doktor 9 ve 12de çağırdı, yaptirmayacaksan bile imza alacağım dedi. C.tesi gideceğiz bakalım ne yapıyor minnoş :)
Aaa.. Seninde cinsiyet belli olmadı değil mi? Söyler o zaman birşey kalmadı Cumartesiye:emir_bebek: Bu gebelik ilkinden farklı mı? Aynı mı hissediyorsun?

Back
X