• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım üzülme Rabbim yardımcın inşallah diğeri sağ salim doğar Alt tarafında olunca noluyormuş? Bir de o bebek orda duracak mı hep sana zararı yok muymuş?
Alt tarafta olunca kanamaya yol açma riski daha fazlaymış. Kanama doku hasarına yol açarsa diğer bebek etkileniyormuş maalesef. Küçük haftada olduğu için anne için riski yok. Her şey yolunda giderse diğer bebek büyüdükçe o kuculuyormus. Plesantada leke gibi kalirmis. Haftaya tekrar gideceğim inşallah gelişmeler olumlu olur.

Kızlar kontrolden geldim. 12+5 ikiz gebelik olduğu için sadece ultrason yapılacaktı ama minnoşlarimdan biri kötü bir sürpriz yaptı 12+0 da kalbi durmuş. Kendimi çok kötü hissettim sanki onu koruyamadıım. Ama kalbi duran bebek rahimin alt tarafında olduğu için diğer bebek için riskli bir durummuş. Dua etmekten başka carem yok Allah minigimi bana bagislasin. Daha önce yaşayan var mı korkuyorum
allahim sabir versin sana diger bebebigini saglikla kucagina almak nasip olsun

Kızlar kontrolden geldim. 12+5 ikiz gebelik olduğu için sadece ultrason yapılacaktı ama minnoşlarimdan biri kötü bir sürpriz yaptı 12+0 da kalbi durmuş. Kendimi çok kötü hissettim sanki onu koruyamadıım. Ama kalbi duran bebek rahimin alt tarafında olduğu için diğer bebek için riskli bir durummuş. Dua etmekten başka carem yok Allah minigimi bana bagislasin. Daha önce yaşayan var mı korkuyorum
Allahim sana ve bebegine saglik sihat versin. Inan şu satırları okuyan hemen dua ediyor sana. Çünkü biliyoruz ki biz de yazsak biz de dua edeceğiz. Burada bu kadar ana dua ederken bu mubarek günlerde sen de inan, her şey hayırlısıyla güzel olacak!

Alt tarafta olunca kanamaya yol açma riski daha fazlaymış. Kanama doku hasarına yol açarsa diğer bebek etkileniyormuş maalesef. Küçük haftada olduğu için anne için riski yok. Her şey yolunda giderse diğer bebek büyüdükçe o kuculuyormus. Plesantada leke gibi kalirmis. Haftaya tekrar gideceğim inşallah gelişmeler olumlu olur.
İnşallah canım benim normalde de bebeğim çok alta yerleşmiş ve baştan beri kanamam var. Allah korusun inşallah yavrularımızı. Kendini yorma dinlen ki kanama olmasın inşallah.

Merhaba canim cok gecmis olsun ben allah nasip ederse aralik annesi oluczm ama yazini gorunce yasadiklarimi yazmak istedim benim diger hamileligimde ikizdi gayet iyi giderken 20 haftalikken birinin kalbi durdugunu ogrendik ondan sonra kontrollere daha sik cagirdi korkma dedi giderek kalbi duran bebek kuculecek bir zarar vermez dedi cok sukur oglumu saglikla kucagima aldim darisi basina olsun

Merhaba canim cok gecmis olsun ben allah nasip ederse aralik annesi oluczm ama yazini gorunce yasadiklarimi yazmak istedim benim diger hamileligimde ikizdi gayet iyi giderken 20 haftalikken birinin kalbi durdugunu ogrendik ondan sonra kontrollere daha sik cagirdi korkma dedi giderek kalbi duran bebek kuculecek bir zarar vermez dedi cok sukur oglumu saglikla kucagima aldim darisi basina olsun
Amin canım. Sağlıkla buyusun inşallah hepimizin evladı. Hem içimizde hem kucagimizda

Korkma canım bol bol dua et,hayırlısı ne ise o olsun .

Canım veren de alanda Allah vardır bi bildiği kendini suçlama hep beraber diğer bebişin için dua ederiz Rabbim onu sana bağışlasın inşallah

ne toparlanması canım o günleri görmek için can atıyorum. Bebeğim iyi olsun o bana yeter tabi ama aç aç geziyorum. Dün canım acı biber istedi iştahla bi yedim yiyiş o yiyiş. Afedersin alttan üstten. Can istediği zaman çok abartmamak gerekiyormuş böyle benim gibi yamuluyorsun vallahi bana iyi bi ders oldu. senin bulantın fln var mı yoksa da maşallah diyelim. :))
Ayy zaten mideler kötü, üstüne acı gelince mahvetti demek ki.. Çok geçmiş olsun.. Ben de bulantısı olanlardanım malesef canım. İnşallah geçecek bu günler de.

Amin canım Allah razı olsun. Bakalım seninki de belli olur az kaldı. Kontrol ne zaman?
22 Mayıs gibi gideceğiz canım doktora. Daha 11. haftada olacağım o sıra, erken olur gibime geliyor. Öğrenilir mi dersin o kadar erken :rolleyes:

Cinsiyet sonuçlarında erkekler 5 sayı önden giderken aradaki fark 2 ye düşmüş
Farkettimizmi başa baş gidecek galiba:KK71:

geçmiş olsun canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Hiç üzülme gönlünü ferah tut. Bol bol dua et en güzel ilaçtır. İnşallah herşey güzel olacak.

Ayy zaten mideler kötü, üstüne acı gelince mahvetti demek ki.. Çok geçmiş olsun.. Ben de bulantısı olanlardanım malesef canım. İnşallah geçecek bu günler de.

22 Mayıs gibi gideceğiz canım doktora. Daha 11. haftada olacağım o sıra, erken olur gibime geliyor. Öğrenilir mi dersin o kadar erken :rolleyes:
sanada geçmiş olsun canım inşallah o günlerde gelir hayırlısıyla.

Cok gecmis olsun. Diger bebegini saglikla alirsin insallah kucagina. Benim de ikiz. Gecen hafta ciddi bir kanama gecirdim. 2 gun hastanede yattim. Cok sukur ki bebekler iyi. Simdi de evde hep yatis. Tedirgin oluyor insan. Allah hepimize evlatlarimizi hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin.

11+5 te söyledi bana sonuçta :) 12 de 2'li test ölçümü için çağırdığında söyler o zaman.

Cinsiyet sonuçlarında erkekler 5 sayı önden giderken aradaki fark 2 ye düşmüş
Farkettimizmi başa baş gidecek galiba:KK71:
Tabi erkekler erkenden gösterince önden gidiyorduk. Gerçi daha muayeneye gitmeyenler var, sorun olmayıp ayda 1 kontrolü olanlar var, bana yine de erkek ağırlıklı olur gibi geliyor.

Back
X