- 12 Mart 2018
- 1.372
- 2.253
- 133
Sagol canim hepimiz insallahAynı tedaviyi görüyormuşuz.ilk gebeliğim ikizlerde de aynı ilaçları alıyordum.sağlıkla hayırla al canım kucağına inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim hepimiz insallahAynı tedaviyi görüyormuşuz.ilk gebeliğim ikizlerde de aynı ilaçları alıyordum.sağlıkla hayırla al canım kucağına inş.
Söyleyin bakalım o 10 ismi lazım olcak :)![]()
bizim erkek inşallah kısmet olursa Yağız olacak. Ama kişilik analizini bilmiyorum. Sadece tanıdığım Yağızlar boylu poslu yakışıklı :))))İlk tavsiye ve tecrübeye dayanarak uyarı benden. Bilmem siz de farkettiniz mi herkes için geçerli ama ELİF isimli kadınlar çok kederli olurlarmış. İsmin yapısı harfleri anlamı nedeniyle oluyormuş..Bunu yıllar önce izlemiştim. Benim halam ve kuzenim de çok büyük sıkıntılar yaşayan insanlar isimleri Elif. Tavsiye olarak da Musab ve Enes isimli erkekler çocukken yaramaz büyüyünce edepli sakin kişiler genelde. Ufak bir tecrübe Aksini iddia eden olursa kabulümdür![]()
Yaaa ne güzelmiş tavsiye isimler içim ısındı valla. Enes Mirza çok güzel olmaz mıı :)Valla ben klasik isimleri cokkk seviyorum o yüzden şu yeni çıkan ayaz poyraz tarzi isimle hiç düşünmedim :)
Oğlumun adı zaten Salih ve gerçekten adı gibi beni hiç uzmedi hamilelik de doğum da yenidoğan süreci de hep çok güzel geçti. Büyüyünce de Salih bir evlat olur inşallahikinci erkek olursa Mehmet Yusuf olacak inşallah.
Sonra sevdiğim diğer isimler
Enes, Hamza, Hâlit, Zâhit, Bilal, Sîna, Mirza, Yiğit, Zübeyr... (Son ikisini eşim içinde Türkçe karakter var diye istemiyor:))
Kız ismi olarak da Züleyha ismini çok seviyorum ama onda da Türkçe karakter var diye eşim istemedi. Hafsa ismini seviyordum anlamı dişi sırtlanmış ondan da vazgeçtim gibi. Emîra ismini seviyorum ama ona da i harfini uzatmadan söylenirse uyuz olacagimbir de eltimin oğlunun adi Emir sanki ona istinaden koymuş gibi olacağım ya da belki ilerde Emir-Emira diye birbirine yakistirirlar ona da uyuz olurum
ay kız ismi seçmek ne zor yahuuuu
![]()
bizim erkek inşallah kısmet olursa Yağız olacak. Ama kişilik analizini bilmiyorum. Sadece tanıdığım Yağızlar boylu poslu yakışıklı :))))
Teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin çocuğunu hayırlı etsin inşallah.Benim Yağız isimli öğrencim vardı 5. Sınıf Çok yakışıklı tatlı çalışkandı aslında çok güzel bir isim maşallah hayırlı olsun :)
İlk tavsiye ve tecrübeye dayanarak uyarı benden. Bilmem siz de farkettiniz mi herkes için geçerli ama ELİF isimli kadınlar çok kederli olurlarmış. İsmin yapısı harfleri anlamı nedeniyle oluyormuş..Bunu yıllar önce izlemiştim. Benim halam ve kuzenim de çok büyük sıkıntılar yaşayan insanlar isimleri Elif. Tavsiye olarak da Musab ve Enes isimli erkekler çocukken yaramaz büyüyünce edepli sakin kişiler genelde. Ufak bir tecrübe Aksini iddia eden olursa kabulümdür![]()
Yaaa ne güzelmiş tavsiye isimler içim ısındı valla. Enes Mirza çok güzel olmaz mıı :)
Valla ben çok düşünüyodum hatta burdada konuşmuştuk ama tutmamaya karar verdim. eşimde kesin bi şekilde izin vermiyo. doktora sormayı unuttum zatenKızlar hayırlı Ramazanlar hepimize :) Oruç tutmayı düşünen var mı sizce ölmeden iftara ulaşır mıyız? Tutmasak o 30 gün nasıl kaza edilir bilemedim Allah yardım etsin inşallah![]()
galiba öyle olcaz canım yaBenim de çok kaşınıyor ya çatlayıp patlayacaz desene.
Allah kalana ömür versin canım üzüldüm ama yapacak bişey yok şuan bizim elimizden bişey gelmiyo çünküKızlar kontrolden geldim. 12+5 ikiz gebelik olduğu için sadece ultrason yapılacaktı ama minnoşlarimdan biri kötü bir sürpriz yaptı 12+0 da kalbi durmuş. Kendimi çok kötü hissettim sanki onu koruyamadıım. Ama kalbi duran bebek rahimin alt tarafında olduğu için diğer bebek için riskli bir durummuş. Dua etmekten başka carem yok Allah minigimi bana bagislasin. Daha önce yaşayan var mı korkuyorum
Vay be mükemmel çok teşekkürler ya :) Duru ve ece kısmına katılıyorum kesinlikle. Bir de Arda isimliler çok fena hiperaktif oluyor ya.Ben de öğretmen olarak şunu söyleyeyim Emreler çok yaramaz oluyorbir de Ayaz Poyraz Rüzgar gibi ismi olan çocuklar (daha ortaokula gelmediler ama) cevremde gözlemlediğim kadarıyla çok hareketli oluyor.
İsmi Efe olanlar daha lider vasıflı oluyor. Mehmet'ler daha naif oluyor.
Kızlarda da Duru ve Ece ler daha ılımlı uyumlu çocuklar oluyor. Çok aşırı yaramaz kız pek yok zaten. Kızlar yaramazsa mutlaka ailevi sorunu oluyor...
Vay be mükemmel çok teşekkürler ya :) merhaba Duru ve ece kısmına katılıyorum kesinlikle. Bir de Arda isimliler çok fena hiperaktif oluyor ya.
Yusuflar da çok edepli benim gözlemlerimce :)bende Yusuf Ege düşünüyorum eşimde öyle istiyo, Ege isminin bizde baş harflerinden oluşan bi anlamı var Yusuf ismi de bana hoş geliyo bilmiyorum ama onu değiştirme imkanımızda var![]()
Ben de tutamayacağım canım ya denerim belki diyordum ama geçen 12 ye kadar direndim mahvoldumkızlar siz tutucakmısınız oruç ya? içime dert oldu şimdi. bi denesemiydim acaba tutmayı![]()
Yusuflar da çok edepli benim gözlemlerimce :)
evet böyle naif uslu çok hoş çocuklar oluyolarYusuflar da çok edepli benim gözlemlerimce :)
valla benim hiç aklıma gelmedi öyle denemek ama bugün erken kahvaltı yaptım saat 12ye kadar bişeyler atıştırmadan duramadımBen de tutamayacağım canım ya denerim belki diyordum ama geçen 12 ye kadar direndim mahvoldum
ozaman güzel bi seçim öyle miiÇok da yakisiklilar hic çirkin Yusuf görmedim![]()
hayırlı uğurlu olsun canııım Allah hayırlı evlat eylesinKızlar kontrolden geliyoruz, Kısmetse bir KIZIM oluyorrrr...![]()
![]()
![]()