Cuamaya görürsün canım. Benim 03.11.18 doğum tarihi dün gördük keseyi.Merhaba kızlar ben daha aranıza yeni katıldım mı desem katılcam inşallah mı desem bilemedim :))
Ben hamile oldugumu öğrendim ama doktor randevum bu cuma daha hiç gözükemedim . Sadece idrarda ve kanda öğrendim . Kese vs görmedim sizce bu cuma görebilir miyim keseyi kesin yoksa kişiye göre değişiyor mu ? Benim beklenen dogum tarihi 5.11.2018 . Yani 5+1 deyim su an
Aynyz cnm ya resmem bebeklr dyrki yatın anne daha ne istysnz dyr: D ondan öle yapıyorlardr ağrı: Devet canim ilk bebegin ayaktyaken benimde karnima belime agri giriyor canim yemegi bile zor yiyorum
Inşallah cumaya duyarsın kalp atışı buara hepimiz bu gelişmeleri bekliyoruz. Ben 5. Haftadayım kese 9.5 mm 6+5de kac olmasi gerektiğini bilmiyorum. Karından biraz geç duyuluyormuş o şekilde baktıysa duyulmamış olabilir. Bende kontrolleri vajinadan yapıyor doktorum.İnşallah boş gebelik olmazsa bende Kasım'da doğum yapcam şuan 6+5 kalp atışları duyulmadi inşallah duyarım cuma günü tekrar gidicem kese gelişmemiş dedi ama şuan 24mm iyimi sizce kizlar
İnşallah duyarım 3 yıldan sonra gelen bı bebek sürpriz oldu düşük riskim olduğu için baktırmadim vajinadan kese geçen haftaya göre çok gelişmemiş dedi ama 10mm artış olmuş inşallah duyarım cuma günü vajinadan baktircamInşallah cumaya duyarsın kalp atışı buara hepimiz bu gelişmeleri bekliyoruz. Ben 5. Haftadayım kese 9.5 mm 6+5de kac olmasi gerektiğini bilmiyorum. Karından biraz geç duyuluyormuş o şekilde baktıysa duyulmamış olabilir. Bende kontrolleri vajinadan yapıyor doktorum.
Can şuan baktım ilk ultrason kağıtlarıma 4+5de kesenin boyutu 10.42mm bence gayet iyi ama gelişmemiş diyorInşallah cumaya duyarsın kalp atışı buara hepimiz bu gelişmeleri bekliyoruz. Ben 5. Haftadayım kese 9.5 mm 6+5de kac olmasi gerektiğini bilmiyorum. Karından biraz geç duyuluyormuş o şekilde baktıysa duyulmamış olabilir. Bende kontrolleri vajinadan yapıyor doktorum.
Aslında riskli gebeliklerde vajinadan bakılıyormuş. Benim de 6 yıl olacak nerdeyse. Defalarca aşılama ve 2. Tüp bebek denemesinden sonra bu sonucu alabildik. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Bana da haftaya perşembe gel dedi kalp atışı için merakla bekliyorum.İnşallah duyarım 3 yıldan sonra gelen bı bebek sürpriz oldu düşük riskim olduğu için baktırmadim vajinadan kese geçen haftaya göre çok gelişmemiş dedi ama 10mm artış olmuş inşallah duyarım cuma günü vajinadan baktircam
İnşallah duyarsın canım ya o kadar zamandan sonra gecen yıl dış gebelik geçirdim 8 aydir korunmadigim halde hamile kalamiyordum tuplerimin tıkalı olduğunu düşünüyordum rahim filmi çekinmek için gittiğimde öğrendim hamile olduğumu inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız bebeklerimiziAslında riskli gebeliklerde vajinadan bakılıyormuş. Benim de 6 yıl olacak nerdeyse. Defalarca aşılama ve 2. Tüp bebek denemesinden sonra bu sonucu alabildik. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Bana da haftaya perşembe gel dedi kalp atışı için merakla bekliyorum.
Ben 4+5 de gördüm keseyi şuan 6+5 kalp atışını duyamadim boş gebelik olabilir dedi görürsün canım suan
Cuamaya görürsün canım. Benim 03.11.18 doğum tarihi dün gördük keseyi.
Yok can üstten bakar eğer anormallik bı durum olursa alttan bakıyor hayırlısı olsun simdidenİnşallah :)) bekliyorum bakalım ilk randevum ve ilk bebiş cok heyecanlıyım , alttan mı bakıyor ultrasonla ?
İnşallah canım ya 1 haftadır çok üzülüyorum inşallah duyarımAt inşallah canım, sen de inşallah kısazamanda kalp atısını duyarsın 8. Haftada duyanlar varmış telaş yapma
Üzülme ya benm de ilk beta hcg değerim cogu kişiye göre düşük cıktı , takip de etmedim moralim cok bozuktu ama su an normalim artık nasip , sonucta biz kendimizi üzdükce bebeğin gelişimi de sekteye ugrar. En iyi ortam huzurlu ortam . Hala daha bilmitoruö beta arttı mı düştü mü bakalım artık cuma ne var ne yok görcem . Doktorun ağzına bakcamİnşallah canım ya 1 haftadır çok üzülüyorum inşallah duyarım
Sizdede kasik agrisi oluyor mu acaba? Benim ozellkle bir tarafta yogun biseyler oluyormus gibi icerde. Yani asiri bir agri degil ama var iste.bu haftalar tam bize tutunma haftalari canim sen temizlik falan yapma olabildigince dinlen
canim zaten suanda icimizde buyuyen bir kese var tabki ara ara agrilarimiz olucak boyle cok siddetli dayanilmaz agrilar olmiyor ama ara ara agriyodSizdede kasik agrisi oluyor mu acaba? Benim ozellkle bir tarafta yogun biseyler oluyormus gibi icerde. Yani asiri bir agri degil ama var iste.
Evet canim benimde o sekilde. Aman saglikla buyusunlerde icerde. Hepimiz ayni hisleri paylasiyoruz.canim zaten suanda icimizde buyuyen bir kese var tabki ara ara agrilarimiz olucak boyle cok siddetli dayanilmaz agrilar olmiyor ama ara ara agriyod
amin insaallh yaaEvet canim benimde o sekilde. Aman saglikla buyusunlerde icerde. Hepimiz ayni hisleri paylasiyoruz.
Amin inşallah. Ben 6 yıldır korunmuyorum ama kendiliğinden olmadı bi türlü.İnşallah duyarsın canım ya o kadar zamandan sonra gecen yıl dış gebelik geçirdim 8 aydir korunmadigim halde hamile kalamiyordum tuplerimin tıkalı olduğunu düşünüyordum rahim filmi çekinmek için gittiğimde öğrendim hamile olduğumu inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız bebeklerimizi
Benim tüp bebek olduğu için alttan bakıyor. Ama normalde karından yapıyorlar.İnşallah :)) bekliyorum bakalım ilk randevum ve ilk bebiş cok heyecanlıyım , alttan mı bakıyor ultrasonla ?
Iyi geceler bir sey sormak istiyorum arkadaslar. Saglikli bir gebelikse yasadigim ya ekim sonu ya kasım basi görünüyor. 3 yasinda bir kizim var ona hamileyken fena bulantim oldu 5.hafta ile 17.hafta arasi.suan hiç birşey yok.normal mi boyle olan var mi ogrenmek istedim. Hcg degerim 30 -88-192-500 biciminde yükseldi en son 4 martta 500 du olcturmedim bir daha. 14 martta ilk randevum. Sizler nasılsınız? Hic bulantısı olmayan var mi? Cok fazla kaybim var o nedenle endiseliyim. Bu 6.gebeligim. 1 saglam bebek ve 4 kaybim var