• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bence de bu dediğin daha iyi oldu ben en iyisi pazartesi gidim aynı doktora peki ense kalınlığını da sorim mi bana bişi demediler de
2'li test için geldim diyeceksin ya, o zaten ölçüme başlayınca tek tek sayacak, boyu şu kadar, şuyu bu kadar diye, enseyi de söylüyor. Söylemezse sorarsın, Ultrason kağıdında da yazıyor sanırım bakmadım ben hepsini söylediği için.

2'li test için geldim diyeceksin ya, o zaten ölçüme başlayınca tek tek sayacak, boyu şu kadar, şuyu bu kadar diye, enseyi de söylüyor. Söylemezse sorarsın, Ultrason kağıdında da yazıyor sanırım bakmadım ben hepsini söylediği için.
Anladım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için:KK200:

2'li test ölçümleri yapıldı, kan verdim çok şükür ölçümlerimiz çok iyi Maşallah. 11+5 olduğu için Cinsiyeti sormadım, kendisi yakınlaştırdı bakayım görebilecek miyim diye, var mı hissettiğin birşey dedi, belirtilerden dolayı erkektir diye düşünüyorum dedim, Evet erkek bak çok net dedi, ultrasonu da işaretlemiş bir de :) Sağlıkla zamanında doğsun, Hayırlı Evlat olsun inşallah
Oley bir kaynana adayı daha hoş geldin aramıza. :) İnşallah sağlıkla kucağımıza alır, vatana millete hayırlı evlat yetiştiririz

Üzülme canım lütfen. Her gün kussunlar bakalım basit mi olacak her an mide bulantısı yaşamak nasıl bir şey... çok kızdım... çalışmamayı dert etme çocuğunu kendin büyüteceksin bende 2 yıldır ücretsiz izindeyim şimdi yine izin alıcam toplam 5 yıl filan çalışmamış olucam. İlerde iş bulunur lütfen bunları düşünüp üzme kendini.
Aslında kendileri iyi insanlar da karşıdakinin kırılacağını düşünemiyorlar bazen. Çok sag ol çok teşekkürler :)

Bu gebeliğimde dahil olmak üzere 2 erkek bebekte de kanama alanım oldu, Genelde de erkek bebekte oluyor diye biliyorum ama şuan hamile olan bir arkadaşımın kanaması vardı ve kızı olacak. Her erkek bebekte kanama oluyor diye birşey yok, çokta belirleyici değil yine yani.
Bunu ben okumuştum bir yerde erkek çocuğu kadın bedeni atmak istiyormuş bu yüzden düşüklerin de %52 si erkekmiş ama erkek çocuğa hamile kalma oranı da bu yüzden daha fazlaymış. Bilimsel bir araştırmaydı. nrine nrine

Oley bir kaynana adayı daha hoş geldin aramıza. :) İnşallah sağlıkla kucağımıza alır, vatana millete hayırlı evlat yetiştiririz
Amin inşallah önce Allah'a hayırlı kul, Devlet'e hayırlı vatandaş sonra bize hayırlı evlat olsunlar. Benden iyi kaynana olur ya, gitmem, gelmem, karışmam, ağzım var dilim yok:KK30:

Amin inşallah önce Allah'a hayırlı kul, Devlet'e hayırlı vatandaş sonra bize hayırlı evlat olsunlar. Benden iyi kaynana olur ya, gitmem, gelmem, karışmam, ağzım var dilim yok:KK30:
Kesinlikle buna eminim :KK70: Bence dobra ama has kaynana olursun Hani böyle çok seversin ama ağzının payunu da yersin tarzı kaynana. Amin bu arada duan tam olmuş :)

Kesinlikle buna eminim :KK70: Bence dobra ama has kaynana olursun Hani böyle çok seversin ama ağzının payunu da yersin gibi
Allah o günleri de yaşatsın inşallah. Belli olmaz ki belki o zaman da ama oğlum mutlu olsun biz susalım diyenlerden oluruz :) Zaman insanı şekilden şekile sokuyor bakalım nasıl olcaz.

2'li test ölçümleri yapıldı, kan verdim çok şükür ölçümlerimiz çok iyi Maşallah. 11+5 olduğu için Cinsiyeti sormadım, kendisi yakınlaştırdı bakayım görebilecek miyim diye, var mı hissettiğin birşey dedi, belirtilerden dolayı erkektir diye düşünüyorum dedim, Evet erkek bak çok net dedi, ultrasonu da işaretlemiş bir de :) Sağlıkla zamanında doğsun, Hayırlı Evlat olsun inşallah
Saglikla gelsin vatanına milletine sizlere hayırlı evlat olsun ins

Bunu ben okumuştum bir yerde erkek çocuğu kadın bedeni atmak istiyormuş bu yüzden düşüklerin de %52 si erkekmiş ama erkek çocuğa hamile kalma oranı da bu yüzden daha fazlaymış. Bilimsel bir araştırmaydı. nrine nrine

Anladım canım teşekkür ederim. Bakalım benimki ne acaba? Catliycam:(

Canım ya çok geçmiş olsun kanama alanı oluşmuş şimdi nasılsın ben bugün yine giremedim hepsini okuyamadım iyi misin?
İyiym canım doktor rapor yazacaktı istemedim aman tövbe dedim. Progestan verdi. Onu içiyorum şimdi sabah akşam. Fena baş döndürüyor :halay: birde doktor yüksek ihtimal erkek ama daha çok ufak dedi:KK49: karın ağrım var ama iyiyim çok şükür. Sen nasılsın?
Hayırlı olsun daaa bizden niye saklıyon kaynanandan sakla:KK71:
Ayyy aynı benim yapacağım şey :KK70:
Aaayt ne güzel maşallah maşallah, rabbim hayırlı evlat eylesin kucağına almayı nasip etsin amiiin
Oğluşum olucakmışş teyzeleriii:))
Ayy maşallaah darısı bizeee
Evet canm yeni çıktım çok şükür Allaha iyiydi bebeğim kanama alanı ve ya bir sorun yoktu kalbini de duydum çok şükür 11 haftalık çıktı ultrasonda sata göre 12 haftalık muhtemelen yorduğun için öyle ağrıların olmuştur dedi
Birde bana ense kalınlığı ya da ikili test için bişi demedi 1 ay sonra gel dedi
Bence kendi haftanda git kendi dktoruna canım, sonra istersen ona devam edersin yine
Kizlar içinde kanama alanı oluşan annelerin bebislerinin cinsiyetleri erkek mi acaba? Sacma olabilir ama sanki bende öyle bi his oluştu.
Valla ilk defa duydum bunu canım, bana da başka bi doktor dün akşam yüksek ihtimal erkek dedi inşallah öyledir :anne::dua:

Yaaa gözünaydın canım sağlıkla gelsin oğluşun:KK200:

Oğluşum olucakmışş teyzeleriii:))
Gözünaydın sağlıkla gelsin inşaAllah.

Allahımmmm erkek haberlerini duyunca çok umutlanıyorum. Sen biliyosun Allahım aminnnn:dua:

Kızlar yarın kızımın okuma bayramı var. Kayınvalidem ve annemler gelicek yrın. Bugün evi halledeyim dedim ama geceden kalma baş ağrım geçmedi. Topladım süpürcem sol kalça tarafıma ağrı girdi. Siyatik var bende. Süpğrge yapmak bi işkence oluyo. Eşimde site içindeydi. Mesaj attım. İşin yoksa bana biraz yardım edebilirmisin diye. Neyse geldi. Senden gek isteğim var, sadece süpüreceksin dedim. Adam kaldı bi. Lan kadın 8 senedir ben elime süpürgemi aldım diyo. Bak ne güzel işte dedim. Gerçekten ihtiyacım olmasa çağırırmıyım seni. Neyse dalgaya vurdu. Bu nerden açılıyo falan getik yaptık az. Sonra o süpürdü ben arkasından toz aldım yer sildim derken hafiflettim işlerimi.
Onun süpürge yapması bile o kadr iyi geldiki bana. Hiç değilse daha çabuk bitti işim.

Kızlar yarın kızımın okuma bayramı var. Kayınvalidem ve annemler gelicek yrın. Bugün evi halledeyim dedim ama geceden kalma baş ağrım geçmedi. Topladım süpürcem sol kalça tarafıma ağrı girdi. Siyatik var bende. Süpğrge yapmak bi işkence oluyo. Eşimde site içindeydi. Mesaj attım. İşin yoksa bana biraz yardım edebilirmisin diye. Neyse geldi. Senden gek isteğim var, sadece süpüreceksin dedim. Adam kaldı bi. Lan kadın 8 senedir ben elime süpürgemi aldım diyo. Bak ne güzel işte dedim. Gerçekten ihtiyacım olmasa çağırırmıyım seni. Neyse dalgaya vurdu. Bu nerden açılıyo falan getik yaptık az. Sonra o süpürdü ben arkasından toz aldım yer sildim derken hafiflettim işlerimi.
Onun süpürge yapması bile o kadr iyi geldiki bana. Hiç değilse daha çabuk bitti işim.
Ne güzel işte öğrenmiş olmuş, sanki biz süpürgeyle çıktık anamızdan. Hazır kayınvalidenler annenler toplanıp geliyorken temizliği onlara yaptırsaydın şöyle dip bucak :))

Back