• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya kızlar belki kızıcaksınız ama, bizim yemekhanedeki ablanın boğazına bişey kaçmış herkes başında toplanmış kimse bişey yapmıyo. heimlich manevrası yaptım ama bu sefer benim solumda bi ağrı var çok kötü. bişey olmamıştır inşallah
Bisey olmaz merak etme. Ben öğretmenim ilk hamileliğimde nobetciyken karnıma çok sert top gelmişti. Çok endişelenmiştim bisey olacak diye. Şükür bisey olmadi. Sandığımızdan daha korunaklı bebisler hem ne mutlu sana birinin hayatını kurtardın belki hamile hamile. Omur boyu hem sana hem bebise hayır duacı olur

Bisey olmaz merak etme. Ben öğretmenim ilk hamileliğimde nobetciyken karnıma çok sert top gelmişti. Çok endişelenmiştim bisey olacak diye. Şükür bisey olmadi. Sandığımızdan daha korunaklı bebisler hem ne mutlu sana birinin hayatını kurtardın belki hamile hamile. Omur boyu hem sana hem bebise hayır duacı olur
Amin inşallah canım çünkü şuan doktora gidemiyorum, Allaha emanet artık napalım.. tekte gitsem sıra beklemesi geri dönmesi eşim benden önce evde olur bu sefer daha çok kızar. en iyisi beklemek çok kötü olursam gece giderim artık

Ya napcaz biz ??doktora gitsem bi serum yapcak göndercek.midem ve hüclerim açlıktan kendini yiyo.
Sen çok kilo vermişsin cnm.ben 3,5 kilo verdim ama gidiyo hala.
Doktorum 3,5 aylık olmama rağmen yediklerini düşünme dedi bebek her türlü gelişir dedi ama bol su içmen şart dedi. Su içebiliyorsak serum da pek takılmıyor. Tam buğday ekmeğinin kokusundan tiksinir oldum artık. Çünkü yiyebildiğim bi o var iyi kötü.

Çok üzüldüm ne kadar kilo kaybetmişsiniz. Hele o bağaz yanması da kötü olur. Bir yeğenim aşırı kusardı bi ilaç iyi gelmişti isterseniz öğreneyim adını sorun doktorunuza. Hiç bir yiyecek rahatlatmıyor mu? Herkes aynı değil benim bulandı mı deneye deneye ne iyi geliyor çözmeye çalışıyorum. İlk zamanlar tuzdu. Ayvayı bile tuza batırıp yiyiyordum. Bir zaman yoğurt peynir, bir ara yeni dünya. Yok mu öyle iyi gelen yiyecekler? Temiz hava, yürüyüş filan.
Ben bulantı için zofer kullanıyorum zaten.bu ilaç kullanmış halim.çok az ekmekle yağsız peynir yersem bide muz.ama aylarca da bu yenmez ki.

Çok üzüldüm ne kadar kilo kaybetmişsiniz. Hele o bağaz yanması da kötü olur. Bir yeğenim aşırı kusardı bi ilaç iyi gelmişti isterseniz öğreneyim adını sorun doktorunuza. Hiç bir yiyecek rahatlatmıyor mu? Herkes aynı değil benim bulandı mı deneye deneye ne iyi geliyor çözmeye çalışıyorum. İlk zamanlar tuzdu. Ayvayı bile tuza batırıp yiyiyordum. Bir zaman yoğurt peynir, bir ara yeni dünya. Yok mu öyle iyi gelen yiyecekler? Temiz hava, yürüyüş filan.
Canım benim aslında bulantı ilacım var. Onu içince rahatlatıyor biraz fakat kusmamın nedeni başka olabilir diye ilaçsız süreci görmek için içmedim bugün. Dün içmiştim kusmadım ama bugün içmedim ama kustum kusucam. Meyveler bana iyi geliyor. Havuç, yoğurt vs yine yiyorum ama bahsettiğim şöyle güzel sulu yemek yiyebilmek. Hayal gibi. Çorba da içiyorum. Ama çok özledim ımmhh diyerek yemek yemeyi.

Ya kızlar belki kızıcaksınız ama, bizim yemekhanedeki ablanın boğazına bişey kaçmış herkes başında toplanmış kimse bişey yapmıyo. heimlich manevrası yaptım ama bu sefer benim solumda bi ağrı var çok kötü. bişey olmamıştır inşallah
Canım seni tebrik ediyorum bravo ,ilk yardımı gerçekten bilen ,iyi niyetli ,cesur insanlara ihtiyacı var bu ülkenin.rabbim iyiliğinin karşılığını yavruna verecektir emin ol,rahat ol birşey olmamıştır.

Canım seni tebrik ediyorum bravo ,ilk yardımı gerçekten bilen ,iyi niyetli ,cesur insanlara ihtiyacı var bu ülkenin.rabbim iyiliğinin karşılığını yavruna verecektir emin ol,rahat ol birşey olmamıştır.
Amin canım gidemiyorumda doktora, kendi doktorum yokmuş devlette uzakta sıra bekle eve dön diyene kadar 8i geçecek. çünkü minibüsle dönmek 40 dk sürüyo bide gidip sıra beklemesi var :KK43:
ben yolda dürüm yerken tıkanıp ölen adamdan çok etkilendim. atm sırasında bekleyenlerden yardım istiyolar ama adamlar sırtına yavaşça vurmaktan başka bişey yapmıyodu. bu ablada sarımsak yutarken tıkanmış. bişey olur diye korktum gerçekten. Rabbim bilir eğer bişey olursada rabbimin hikmetidir artık yapacak bişey yok herşey bi vesile ile oluyo sonuçta bekleyemezdim diğerleri gibi öyle:KK43:

İlkyardım eğitimi ne kadar önemli. Maalesef bu konuda çok geri ve bilinçsiziz. bebeğin iyidir merak etme ama endiselenmekte haklisin. Dualarım seninle. Olumlu düşünelim iyi olsun her şey

Merabalar size bişey sorucam. idrarımı yapıyorum sonrasında sanki akıntı oluyor. çamaşırım ıslanıyor. sizde de olan var mı? anlamıyorum neden oluyor :/

Canım benim aslında bulantı ilacım var. Onu içince rahatlatıyor biraz fakat kusmamın nedeni başka olabilir diye ilaçsız süreci görmek için içmedim bugün. Dün içmiştim kusmadım ama bugün içmedim ama kustum kusucam. Meyveler bana iyi geliyor. Havuç, yoğurt vs yine yiyorum ama bahsettiğim şöyle güzel sulu yemek yiyebilmek. Hayal gibi. Çorba da içiyorum. Ama çok özledim ımmhh diyerek yemek yemeyi.
Aynen ya lezzetli lezzetli yemek yemeyi özellikle et yemeyi çooooook özledim.ama etten bi ısırık alınca geri çıkıyo.of of.şimdiye kadar kör topal idare ediyordumda.semptomlarım arttıkça artık psikolojik olarak da dayanamamaya başladım.

Doktorum 3,5 aylık olmama rağmen yediklerini düşünme dedi bebek her türlü gelişir dedi ama bol su içmen şart dedi. Su içebiliyorsak serum da pek takılmıyor. Tam buğday ekmeğinin kokusundan tiksinir oldum artık. Çünkü yiyebildiğim bi o var iyi kötü.
Bende kusma yok ta mifem agzima geliyor gaz oluyor o zamanlar elma yiyorum rahatlatıyor midemi. Ilk zamanlar da ayva bulunuyordu ayva yiyordum o da iyi gelmişti dene istersen belki bulantiya da iyi gelir.

Bi de şu aşerenler. Gerçekten canınız birşey istiyor mu? Numara mı yapıyorsunuz? Ben önceki hamileliğimde de bunda da hiç bişey aşermeyi bırak normal yemeğimi iştahla yiyemiyorum. Bu sefer dedim eşime biraz nazlanayım. Biseyler istiyim.yok. dilim varmıyor şunu istiyorum diye. Düşününce bile canım istemiyor

Kızlar bugün karnımda sıkışmalar oldu 2 /3 dklık önceden sızı giriyodu ama bu kadar sıkışıp ağrı girmedi önemli bir durum değildir inşllah sizlere de böyle oluyor mu?

Bi de şu aşerenler. Gerçekten canınız birşey istiyor mu? Numara mı yapıyorsunuz? Ben önceki hamileliğimde de bunda da hiç bişey aşermeyi bırak normal yemeğimi iştahla yiyemiyorum. Bu sefer dedim eşime biraz nazlanayım. Biseyler istiyim.yok. dilim varmıyor şunu istiyorum diye. Düşününce bile canım istemiyor
Aynen benim de ilk gebeliğim ve iştahsızlık var ama hiç aşerme canımın çektiği bişey olmadı

Valla benim canım bitek acı biber çekmişti onuda kendim gidip aldim marketten. Yiyince içim rahatlamışti. Bak yazınca bile canım çekti Allahtan evde var. Başka canım bişey çekmedi. Eşimden istediklerim hep öylesineydi aşerme değildi:KK45:

Ya kızlar bişey sorucam neden devlet hastanelerin de acil kadın doğum ya da kadın hastalıkları doktorları yok. Kaç hastane aradım yok diyo. Kendi doktorumda yok. Şuan sadece baldırlarm ağrıyo karnımda bi ağrı yok. Herhangi bişey olsa ağrı sızı olurdu dmi? Bide bişey sorucam Allah korusun bu haftalarda kalbi durupta düşmeme riski olurmu

Rüyanda görüyorsun uyanınca illa yemek istiyorsun çok çok açmışsın gibi. Vücut istiyor sanırım. Deli gibi canım erik çekip eriğe benzeterek yediğim şeyler olmuştu. Bu mevsim bi Harika ne istersen var pazarda.

Bizim hastanede var kadın doğum acili. Orada neden yokki.? Baldirlarin ağrısı normaldir korkma. Bebekte kalp durma riski her zaman var ama biz içimizi ferah tutalim Allah ne yazdiysa o olur.
Ya kızlar bişey sorucam neden devlet hastanelerin de acil kadın doğum ya da kadın hastalıkları doktorları yok. Kaç hastane aradım yok diyo. Kendi doktorumda yok. Şuan sadece baldırlarm ağrıyo karnımda bi ağrı yok. Herhangi bişey olsa ağrı sızı olurdu dmi? Bide bişey sorucam Allah korusun bu haftalarda kalbi durupta düşmeme riski olurmu

Tüh ya bu geceyi rahat geçiremezsin gibi özel hastane yok mu? İlk gebeliğimde 4 aylık hamile arkadaşıma yardım olsun diye taşınırken gitmiştim. Can sildim, büyük halılar kaldırdım ki ben de hamileymişim haberim yok. Sıkma canını olmaz inşallah birşey. Sırf strese girme diye görünsen. Stres mahvedecek.

Canım numara değil benim gerçekten canım çekiyor. O şeyin kokusu burnuma geliyor tadı ağzıma geliyor. Hatta bir üst versiyonu onu yemezsem ölecek gibi oluyorum ondan başka birşey dusunemiyorum Allahtan o sadece 1 defa oldu ve yiyemedigim için ağladım. Sadece 1 saat filan bekledim yine de dayanamadım düşün :(

Back