- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 40
Anladim canım..evet öyle ama bende kansızlık çıktığı için erken başlama zorunda kaldık canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canım..evet öyle ama bende kansızlık çıktığı için erken başlama zorunda kaldık canım.
Tamam kuzum..Aslında bende doğdugumdan beri kansızı, su sıralar tahlil istedi belki başlatırAynen aslında ilerleyen haftalarda başlanıyor ama kan değerin düşük çıkarsa veriyor doktor. Kansızlık halsizlik yapıyor yoksa. Birde vucüd hamilelikte daha çok kana ihtiyaç duyduğu için anneyi etkiliyor gerçekten kansızlık. Ben hap kullanmakta sıkıntı çektiğim için kan şurubu kullanıyorum.
Ya kızlar belki kızıcaksınız ama, bizim yemekhanedeki ablanın boğazına bişey kaçmış herkes başında toplanmış kimse bişey yapmıyo. heimlich manevrası yaptım ama bu sefer benim solumda bi ağrı var çok kötü. bişey olmamıştır inşallah
soldaki kemiğimin 2 parmak sağında yani yumurtalığın olduğu yerde. fazla aşırı değil ama belli edecek kadar bi ağrı. korktum bian akşam devlet hastanesine acile mi gitsem diyorum çünkü kendi doktorum kongredeymiş hastanede değilYemekhanedeki ablaya geçmiş olsun. Solunun neresinde? Bebeğin olduğu nokta olup olmadığını bilirsin.
ilk yardımcıyım ben aslında, daha doğrusu sertifikam var o yüzden müdahale ettim. ani harekettendir değilmi ? içim huzursuz oldu. şuan bayan iyi, eşi almaya gelecek. bide okadar değişik bi milletiz ki hadi müdahale etmeyi bilmiyosun, diyorum ki kadın az da olsa nefes alabiliyoken bindirin arabayı 5dk uzaklıktaki sağlık merkezine götürün, 9 kişi aval aval suratına bakıyo. ne biliyim kızıyorum insanlaraİnşallah da olmamıştır canım. Ani harekettir. Baktın geçmiyor bi görün doktoruna.
Tebrikler sana, herkes soğukkanlı olamıyor. Acil yardım eğitim seviyemiz çok düşük. Keşke birkaç senede bir mecburi eğitim olsa. O bayan nasıl?
Çok enterasan olmuş nasıl ayarlanacakmiski değil mi . Bana iyi denk gelmiş ohaldeBenimki kot dar paça. Bi de eşofman aldım burdan bir arkadaş tavsiye etmişti onda da yok. Satıcı kız artık yapmıyorlar dedi
Pek hoş bi hareket değil tabi yaptığın tedbir amaçlı görün derimYa kızlar belki kızıcaksınız ama, bizim yemekhanedeki ablanın boğazına bişey kaçmış herkes başında toplanmış kimse bişey yapmıyo. heimlich manevrası yaptım ama bu sefer benim solumda bi ağrı var çok kötü. bişey olmamıştır inşallah
Aynen canım benimkilerde 13 ve 9 yaşındalar ikiside kız ve gayet sorumluluk sahibiler çok şükür asıl doğumdan sonrada çok yardımcım olacaklarKesinlikle iyi etmişsiniz. Sorumluluk sahibi olurlar annesi sıkmayın canınızı. Çok rahata alışanlar umursamıyorlar bile.
Bizde ikinci arası 12 yaş, ikinci 3. Arası 1,5 yaş olacak nasipse. Ben de üzülüyordum çocuğum tek büyüdü diye. Ohh çok iyi olmuş doya doya vakit geçirmişiz. Bunlar arada kaynıyor gibi olacak. Anne babaya da vakit kalmıyor.
Biz karına darbe istemiyorken kötü denk gelmiş ama kadın ölse miydi? Birşey olacağını sanmıyorum, daha küçük ya keseyi tam kaplamıyor 7 katta içimizde, o oldukça korumalı bir alanda aslında ama git yine de ağrım var diyorsun.soldaki kemiğimin 2 parmak sağında yani yumurtalığın olduğu yerde. fazla aşırı değil ama belli edecek kadar bi ağrı. korktum bian akşam devlet hastanesine acile mi gitsem diyorum çünkü kendi doktorum kongredeymiş hastanede değil![]()
işte kadın gözümüzün önünde kendini yerlere atıyoken bişey yapmadan sanırım duramazdım sonra kşke yapsamıydım demektense. hafifledi şuan ve sürekli lavaboya gidiyorum herhangi bişey gelmedi. belkide o anın paniğiyle olmuştur. ama akşam olsun bi acile gidebilirimde eşime nasıl açıklıycam bu konuyu bilemiyorumBiz karına darbe istemiyorken kötü denk gelmiş ama kadın ölse miydi? Birşey olacağını sanmıyorum, daha küçük ya keseyi tam kaplamıyor 7 katta içimizde, o oldukça korumalı bir alanda aslında ama git yine de ağrım var diyorsun.
Bence eşin mutlu olmalı bir canın kurtulmasına vesile olmuşsun. Acile git için rahat etsin, Bu konuda ihmalin yok merak etme.işte kadın gözümüzün önünde kendini yerlere atıyoken bişey yapmadan sanırım duramazdım sonra kşke yapsamıydım demektense. hafifledi şuan ve sürekli lavaboya gidiyorum herhangi bişey gelmedi. belkide o anın paniğiyle olmuştur. ama akşam olsun bi acile gidebilirimde eşime nasıl açıklıycam bu konuyu bilemiyorum![]()
Ben yaptıracam 3lü de eksta baska anomaliler icin de bilgi sahibi olunuyormuşİkili test yapan arkadaşlar üçlü tarama yaptırmayı düşünüyor musunuz
Harekete baktım internetten kadını kaldıracak derecede yüklenmediysen bi şey olmaz Allahın izniyle. Hem sen karnında yavrun varken böyle büyük bir fedakarlık yapmışsın Rabbim evladını korumuştur. Seni canı gönülden tebrik ediyorum. Gurur duydum açıkçası.ilk yardımcıyım ben aslında, daha doğrusu sertifikam var o yüzden müdahale ettim. ani harekettendir değilmi ? içim huzursuz oldu. şuan bayan iyi, eşi almaya gelecek. bide okadar değişik bi milletiz ki hadi müdahale etmeyi bilmiyosun, diyorum ki kadın az da olsa nefes alabiliyoken bindirin arabayı 5dk uzaklıktaki sağlık merkezine götürün, 9 kişi aval aval suratına bakıyo. ne biliyim kızıyorum insanlara
Tam yazacaklarımı yazmışsın yemin ederim. Ama aramızda 17 gün var. Benim 11. Hafta bitiminde baya geçmişti. Bu hafta 4 gündür yeniden başladı. Baş ağrımda var. İştahım yok. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Ya severek yiyeceğim 1 tane yemek yok. 8 kilo verdim. 9 a doğru gidiyor gidişat.Ya kızlar size bişey sorcam. Benim 3 gündür mide bulantım daha da arttı.hiç keyfim kalmadı.hiç yemek yiyemiyorum.yiyince de devamlı öğürüyorum.
Şimdi bi de üstüne baş ağrım başladı.napcam bilemiyorum.beynim çatlıcak sanki.yani gittikçe gebeliğim kötüleşiyor sanki.çok halsizim içim daralıyo.fenalık geliyo. Psikolojim çok bozuldu ya.
şimdi devlet hastanesini aradım doktorları 8 9 a kadar orda olup sonrasında gerekirse doğum vs. geliyolarmış. inşallah eşim 6da çıkarsa direkt hastaneye götürtücem kendimiBence eşin mutlu olmalı bir canın kurtulmasına vesile olmuşsun. Acile git için rahat etsin, Bu konuda ihmalin yok merak etme.
belki kaldırmışımdır işte ondan korkuyorum benHarekete baktım internetten kadını kaldıracak derecede yüklenmediysen bi şey olmaz Allahın izniyle. Hem sen karnında yavrun varken böyle büyük bir fedakarlık yapmışsın Rabbim evladını korumuştur. Seni canı gönülden tebrik ediyorum. Gurur duydum açıkçası.
Ya napcaz biz ??doktora gitsem bi serum yapcak göndercek.midem ve hüclerim açlıktan kendini yiyo.Tam yazacaklarımı yazmışsın yemin ederim. Ama aramızda 17 gün var. Benim 11. Hafta bitiminde baya geçmişti. Bu hafta 4 gündür yeniden başladı. Baş ağrımda var. İştahım yok. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Ya severek yiyeceğim 1 tane yemek yok. 8 kilo verdim. 9 a doğru gidiyor gidişat.
Bravo canım sana. Keşke o kadar kursa gideceğime ben de ilkyardıma gitseydim diye hayıflandım. Hele ki anneler için çok önemli.ilk yardımcıyım ben aslında, daha doğrusu sertifikam var o yüzden müdahale ettim. ani harekettendir değilmi ? içim huzursuz oldu. şuan bayan iyi, eşi almaya gelecek. bide okadar değişik bi milletiz ki hadi müdahale etmeyi bilmiyosun, diyorum ki kadın az da olsa nefes alabiliyoken bindirin arabayı 5dk uzaklıktaki sağlık merkezine götürün, 9 kişi aval aval suratına bakıyo. ne biliyim kızıyorum insanlara
Ne mutlu sana öperim gayretli ablaları gözlerinden. Benim oğlum bile arada acıyıp süpürge tutar arada ama. Kızlar daha bi yardımcı. Bebek bakımında da öyleler.Aynen canım benimkilerde 13 ve 9 yaşındalar ikiside kız ve gayet sorumluluk sahibiler çok şükür asıl doğumdan sonrada çok yardımcım olacaklar![]()
Tam yazacaklarımı yazmışsın yemin ederim. Ama aramızda 17 gün var. Benim 11. Hafta bitiminde baya geçmişti. Bu hafta 4 gündür yeniden başladı. Baş ağrımda var. İştahım yok. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Ya severek yiyeceğim 1 tane yemek yok. 8 kilo verdim. 9 a doğru gidiyor gidişat.
Çok üzüldüm ne kadar kilo kaybetmişsiniz. Hele o bağaz yanması da kötü olur. Bir yeğenim aşırı kusardı bi ilaç iyi gelmişti isterseniz öğreneyim adını sorun doktorunuza. Hiç bir yiyecek rahatlatmıyor mu? Herkes aynı değil benim bulandı mı deneye deneye ne iyi geliyor çözmeye çalışıyorum. İlk zamanlar tuzdu. Ayvayı bile tuza batırıp yiyiyordum. Bir zaman yoğurt peynir, bir ara yeni dünya. Yok mu öyle iyi gelen yiyecekler? Temiz hava, yürüyüş filan.Ya napcaz biz ??doktora gitsem bi serum yapcak göndercek.midem ve hüclerim açlıktan kendini yiyo.
Sen çok kilo vermişsin cnm.ben 3,5 kilo verdim ama gidiyo hala.