2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Apt ve site tarzi toplu yaşam şeklini benimsememiş bilmeyen insanların kesinlikle bu yaşam sekline kabul edilmemesi lazım. Bende sbh 9da ev supurenlere deli oluyorum
9 yine iyiymiş bu vatandaş pazar sabahı 7.5 ta başladı hemde yatak odasının üstünde güvenliği arayıp uyarın dedim kesildi sonra

Bnmde var hafif bulantı ama daha çok yanma bizim hamilelik geç oldu ya belirtileri de geç oluyo heralde :)))

9 yine iyiymiş bu vatandaş pazar sabahı 7.5 ta başladı hemde yatak odasının üstünde güvenliği arayıp uyarın dedim kesildi sonra
Yıllarca böle tiplere egitim vermekle geçti ömrüm bnm gece uyku sorunum vardı 3-4 gibi anca uyuyabiliyordum sbh a 11 gibu anca uyanıyordum.sbh lari da pek sevimliyimdir gorsen bagrina basasin gelir okadar nemrutum:))) yataktan sesle uyaniyorum diyelim direk soluğu kapılarında aliyodum bağırıp çağırıp geri dönüyordum öğrenmişlerdi burda henüz okadar delirtmediler.7 buçukta 7 buçuk kere umügüne basardim o kadinin

Canım benim üst komşumda öyleydi saç kıllarını bile yumak yumak balkonumdan toplardım sigara izmaritleri yedikleri şeylerin paketleri artık yönetime söyledim adam aa demiş komşumuzdan özür dileyelim artık eşi buna ne dedi ise kadın Benimle merhabasını kesti. Şimdi üzerimden bir şeyler atmıyorlar ama onlarında çocukları var sabahın 5 inde evde maç yapıyorlar üzerimde gollllllll diye inliyor benim ev e benim çocuğumda uyanıyor dikiyor gözlerini yukarı bende vuruyorum artık duvarlara :)

İnsanların insanlara hiç saygısı kalmamış anca kendilerini düşünen bencil bir toplum olduk gelecek nesil inşallah daha da kötüleşmez

Mrb arkadaşlar biraz özel olacak ama akıntınız var mı sizin de?benim hergun oluyo sık sık iç çamaşırı değiştirmek gerekiyor normal mi acaba?
Var canım inan hepimizde var..Ben gecen haftaya kadar jel kullaniyordum ayirt edemiyordum..bıraktiktan sonra iyice akıntının halinden anladım..Ama sanki azaldı mı bana mı öyle geliyor bilmiyorum

Benim doktor 14 bitecek söylemedi yav.

Benim doktor 14 bitecek söylemedi yav.
Valla biZim bariZ belliydi gördük erkek olduğunu :)) hatta doktor demeden önce eşim erkek mi diye sordu daha önce kıZımız olduğundan aradaki fark belliydi :) çok net göZüktü :) duruş pozisyonuyla alakalı olabilir sizin görünmemesi

Apt ve site tarzi toplu yaşam şeklini benimsememiş bilmeyen insanların kesinlikle bu yaşam sekline kabul edilmemesi lazım. Bende sbh 9da ev supurenlere deli oluyorum

Valla kızlar siz iyisiniz biz eşimle gecenin 2sinde alt kattakilerin afedersiniz gece yatak odası inlemelerinden uyanıyoruz. Yere vuruyorum daha çok böğürüyo hayvanlar. Sürekli müzik seside cabası. Gece gündüz bangır bangır müzik. Ama bu son zamanları çünkü benim çocuk odamın hemen altında bangır bangır çalıyo neymiş o onun işiymiş öyle para kazanıyomuş. Onun işi malesef benim çocuğum olana kadar olacak nasipse. Biz dağdan mı gelmişiz anlayış göstermiyormuşuz. En son vurdukça daha çok bağırınca gecenin bi körü ev sahibini aradım direkt onların. Bizimde grubumuz var whatsappta ama yazaan kabahat yazmasan kabahat okadar naletler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…