• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy dardaneli öneriyolarsa yiyim hemen :-)

amin amiin inşallah sağ salim doğsunlarda

evet bende onu okudum geçenlerde şok oldum. yatak toplanınca artarlarmış :KK57:

valla orası öyledir canımda, dışarıda satılanlar beklediği için ve hangi şartlar altında yapıldığı belli olmadığı için bakteri oranı yüksekmiş o yüzdende yasakmış. ablama hatta doktoru aşersende yeme demiş ablam gizli gizli tadımlık yemiş :KK51:banada çok kızdı yeme diye. bidaha ağzım sulansada yemedim :-)
Tabiki dışardan değil ben kesinlikle evde yiyorum Sülalede evde kendi yapıyordu kastettiğim acı yemekten bi şey olmaz kısmı :)

Kızlar yedikten sonra vicdan yaptığınız ne var? İlk ben itiraf etmek istiyorum.
Sürekli acı biber turşusu yiyorum bi kere dayanamıyorum.
Dışarıdan bir kere patates kızartması yedim çok pişman oldum. Ama evde yiyorum arada.
Soslu fıstık ve bir kaç tane cips yedim dayanamadım çok çok fena canım istedi.
Siz yiyor musunuz zararlı şeyler. Allah yavrularımızı korusun inşallah. o_O
Canım ben bir kere cips yedim. Canım çok çekti, dayanamadım. Vicdan yapıp az yemiştim ama gerisin geri çıkarttım onu da. Midem çok sağlam değil, farklı şeyler yiyemiyorum...
Canım ton balıklı salata çekiyor bir de ama sadece bir kere yedim onu da. Ton balığını pek tavsiye etmiyorum demişti doktorum, ayda bir olabilir en fazla filan dedi...

Yaaa aslında ablamda ikiz annesi onun çk bulantsı oluyordu ona doktoru elevit vermiş hiç bulantı yapmamış. Fakat şimdi baktım elevit te domuz jelatını varmış. Gerçek olmasa bile şüpheyle içilmez. Ona yakın da decavit varmış oda bulantı yapmıyormuş bilemedim tabi ne yapıyor ne yapmıyor ama doktoruma bunların hepsini sorcam gittiğimde.
Gerçek canım araştırırsan firma kabul etmiş, ardından bir çok dava açılmış, Arayıp sorduğun zaman da söylüyorlar. Decavit bende bulantı yapmadı ama kabızlık yaptı.

ozaman bu yatakta gözle görülmeyen akarlar varya canım onlarda yapmış olabilir sabahları kalktıktan sonra hemen yatağını toplama çoğalıyorlarmış. Onlar kaşıntı yapıyor çünkü
Ondan da olabilir aklıma gelmedi canım çok sağol bide süpüreyim şu yatağı :))

Ya kızlar bugün başıma gelen olay. Çocukları okula bırakıcam tam yolda araba bozulmazmı. Haydaaa eşimi aradım. Hemen komşuyu aramış, sağolsun geldi. Ee çocukların okul saati geldi, taksi beklerim taksi yok. Tabanlara kuvvet dedim. Yarım saat kırkbeş dakika yürümüşüzdür. Çocuklar derse geç kaldı tabi. Ben ölüyodum en son. Çocukları okula soktum, Okulun yanında cafeye zor attım kendimi. Bide çantalarınıda bana taşıtmak istemeleri. Sırayla taşıdım napiim. Bu arada çocuklardan biri benim kızım diğeri yan komşumun. Uzun zamandır bu kadar yürümemiltim.

Selam kızlar:)))
13 haftadan bildiriyorum Allah nasip ederse oğlum olacak. Bugün ikili taramamız vardı öğrendik. Bir kızım var çok şükür Rabbim gönlümüze göre verdi :))) inşallah sizlerinde gönlünüzden geçen olur. Sağ Salim kavuşalım inşallah evlatlarımıza :KK200::nazar:
Hayırlı olsun bende yarın gideceğim 12+3 oluyor belli olurmu acaba

Ya kızlar bugün başıma gelen olay. Çocukları okula bırakıcam tam yolda araba bozulmazmı. Haydaaa eşimi aradım. Hemen komşuyu aramış, sağolsun geldi. Ee çocukların okul saati geldi, taksi beklerim taksi yok. Tabanlara kuvvet dedim. Yarım saat kırkbeş dakika yürümüşüzdür. Çocuklar derse geç kaldı tabi. Ben ölüyodum en son. Çocukları okula soktum, Okulun yanında cafeye zor attım kendimi. Bide çantalarınıda bana taşıtmak istemeleri. Sırayla taşıdım napiim. Bu arada çocuklardan biri benim kızım diğeri yan komşumun. Uzun zamandır bu kadar yürümemiltim.
Canım ya geçmiş olsun. Karnın filan ağrımıyor değil mi?

Ay benimle aynı durumu yaşayanlar varmış..12 hafta midemde tık yoktu ama artık öyle cok yogun olmasada midem bulanıyo, hep hassas ve yediklerim azımda sanki.. öksürsem kusuyorum, öksürmeye korkuyorum..Ne den acaba? Hamile reflüsüne mi tutuluyoruz yoksa?

Kızlar yedikten sonra vicdan yaptığınız ne var? İlk ben itiraf etmek istiyorum.
Sürekli acı biber turşusu yiyorum bi kere dayanamıyorum.
Dışarıdan bir kere patates kızartması yedim çok pişman oldum. Ama evde yiyorum arada.
Soslu fıstık ve bir kaç tane cips yedim dayanamadım çok çok fena canım istedi.
Siz yiyor musunuz zararlı şeyler. Allah yavrularımızı korusun inşallah. o_O
Patates kızartması bende yiyorum valla.İşim geregi gözümün önünde hep ve cevremde de cok vat..Bol bol karbonhidrat tüketiyorum, çünku canım et, balık vs istemiyor, hep mantı, makarna yiyim..Bide colayı hic sevmezdim hamile oldugumdan beri lıkır lıkır icmek istiyorum ama onu yapmadım..

Selam millet
Sabah sabah üst komşumla kavga ettim ya geldiklerinden beri camdan sofrabezi felan sirkeliyolar bende bi kere uyardım baktım opmuyo geçenlerde yönetime bildirdim yazı yollamışlar sabah bi baktım camımın önü sigara külü ve çekirdek kabuğu dolu ya ben zaten kendi evimin temizliğini yetiştiremiyorum bide senin pisliğinimi çekicem bastım fırçayı ben yapmadım demezmi be mübarek senin üstünde oturanmı var ya kim yapcak bide inkar ediyo ya ne insanlar var 10. Kattan aşağı bişe sirkelenirmi seninki evde benimki ahırmı

Kontrolüm vardı bugün .. progestanı ve folik asiti kesti... burun kemiği ve ense kalınlığı normal dedi .. ikili test için konuştuk kabul etmedim .. ikili test yaptıranlar var mı başka bir test geliştirilmiş pirana testi diye .. %99 sonuç veriyormuş..

Selam millet
Sabah sabah üst komşumla kavga ettim ya geldiklerinden beri camdan sofrabezi felan sirkeliyolar bende bi kere uyardım baktım opmuyo geçenlerde yönetime bildirdim yazı yollamışlar sabah bi baktım camımın önü sigara külü ve çekirdek kabuğu dolu ya ben zaten kendi evimin temizliğini yetiştiremiyorum bide senin pisliğinimi çekicem bastım fırçayı ben yapmadım demezmi be mübarek senin üstünde oturanmı var ya kim yapcak bide inkar ediyo ya ne insanlar var 10. Kattan aşağı bişe sirkelenirmi seninki evde benimki ahırmı
Görgüsüz insan her yerde görgüsüz. Bunun eğitimle de alakası yok, güya üniversite mezunu aynı şeyi yapıyor bizim sitede. Camınızın önüne düşeleri toplayıp toplayıp kapısının önüne dökün.

Görgüsüz insan her yerde görgüsüz. Bunun eğitimle de alakası yok, güya üniversite mezunu aynı şeyi yapıyor bizim sitede. Camınızın önüne düşeleri toplayıp toplayıp kapısının önüne dökün.
Süper fikirmiş valla iyi dedin
Zaten lafı çarptım daha münakaşa etmedim apartmanda oturmayı bilmiyosan oturmucaksın dedim

Selam millet
Apt ve site tarzi toplu yaşam şeklini benimsememiş bilmeyen insanların kesinlikle bu yaşam sekline kabul edilmemesi lazım. Bende sbh 9da ev supurenlere deli oluyorum

G
Kontrolüm vardı bugün .. progestanı ve folik asiti kesti... burun kemiği ve ense kalınlığı normal dedi .. ikili test için konuştuk kabul etmedim .. ikili test yaptıranlar var mı başka bir test geliştirilmiş pirana testi diye .. %99 sonuç veriyormuş..
Gozun aydın olsun neden kabul etmedin nifty evet bir çok kromozomsal sorunları belirliyor

Back