Belkide odur kan alınıp Almanya ya gönderilyormuşAslinda zaten 2 li taramanın aslıni yaptirmıssin bi kan testin kalmış..Nifty testle bahsettigin test aynı mı bilmiyorum..Ben yaptırmayacağım şahsen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide odur kan alınıp Almanya ya gönderilyormuşAslinda zaten 2 li taramanın aslıni yaptirmıssin bi kan testin kalmış..Nifty testle bahsettigin test aynı mı bilmiyorum..Ben yaptırmayacağım şahsen
Benimde bugün erkeğe benziyor dediBenim doktor 14 bitecek söylemedi yav.
Yok canım çok şükür. Yoruldum biraz o kadar.Canım ya geçmiş olsun. Karnın filan ağrımıyor değil mi?
Evet canım ağladım bile ıslak hamburger diye.. Yoldayız eşim diyor tamam gidiyoruz sakın ol ama trafik var ben şimdi istiyorum geç kaldık diye ağladım :)))Aşerme yaşadın mı peki sen canım merak ettim :) Ben bekarken bile aşerirdim o yüzden ayırt edemiyorum. :))
Ozaman içmemekte fayda var demir ilacı da kabız yapıyor zaten çok çekiyorum ondan da bide de a it kabız yaparsa kurur kalırım heralde :))Gerçek canım araştırırsan firma kabul etmiş, ardından bir çok dava açılmış, Arayıp sorduğun zaman da söylüyorlar. Decavit bende bulantı yapmadı ama kabızlık yaptı.
Solemeyeydin eyiydi sakın kizilkayalardan yiyecem deme oturup aglarimEvet canım ağladım bile ıslak hamburger diye.. Yoldayız eşim diyor tamam gidiyoruz sakın ol ama trafik var ben şimdi istiyorum geç kaldık diye ağladım :)))
Herkeste aynı etkiyi yapıyor mu bilmiyorum ama dehşet bir deneyimdi benim için. Mide yanmam erken başladı onun yüzünden, çok şükür bırakınca düzeldiOzaman içmemekte fayda var demir ilacı da kabız yapıyor zaten çok çekiyorum ondan da bide de a it kabız yaparsa kurur kalırım heralde :))
Yok dün gittim bakmadı çünkü acil bi gidişti eşim sordu ya kız ya erkek dedi konuyu kapattı :)Senin cücük gizliyo demek kendini
Yok doktorum bakmadı. Sorduk ne cinsiyeti söyleyecek misiniz diye ya kız ya erkek dedi :) konuyu kapattı acil bi kontroldü çünkü. Asıl kontrolüm 2 hafta sonra.Valla biZim bariZ belliydi gördük erkek olduğunu :)) hatta doktor demeden önce eşim erkek mi diye sordu daha önce kıZımız olduğundan aradaki fark belliydi :) çok net göZüktü :) duruş pozisyonuyla alakalı olabilir sizin görünmemesi
Bana da öyle demişti dün gittim hiçbi şey demedi 16. Haftada söyleyeceğim dedi.Benimde bugün erkeğe benziyor dedi
Ayyy tatlım bazen unutuyorum hepimizin hamile olduğunu çok özür dilerim umarım geçer hemencik Aşermen gerisini konuşmayalım boş ver nerden yediysem yedik güzel değildi zaten amaaan yedikte nolduuuu :)))Solemeyeydin eyiydi sakın kizilkayalardan yiyecem deme oturup aglarim
Bende dehşetim aslında demir hapı çok fena yapıyor ama bunu asla bırakamazsın dedı doktor ayy neyse sabretcez bacım napalmHerkeste aynı etkiyi yapıyor mu bilmiyorum ama dehşet bir deneyimdi benim için. Mide yanmam erken başladı onun yüzünden, çok şükür bırakınca düzeldi
Ozaman niftydir..Insallah güzel sonuclar alırsinBelkide odur kan alınıp Almanya ya gönderilyormuş
Tabi canım bebekler iyi olsun da ama yiyeceklerle dengelemeye çalış. Kabızlıkta ishalde gebelikte istenmiyor. Kan değerin bayağı düşük o zaman, bana verilmedi henüz demir. Gerçi ilkinde de hiç demir kullanmadan doğum yaptım.Bende dehşetim aslında demir hapı çok fena yapıyor ama bunu asla bırakamazsın dedı doktor ayy neyse sabretcez bacım napalm
Ben öleyim cnm işte.5.Haftadan beri mide bulantısı kusma.şuan 11. Hafta bitti.hep yatıyom kalkamıyorum.tek kalamıyorum.arada baygınlık geliyo.anladımki annelik zormuş şimdidenGeçmiş olsun berbat bir şeymiş hala kendime gelemedim. Evi toplamam lazım ama elimi kaldıracak halim kalmadı. Rabbim sürekli yaşayanlara kolaylık versin
Mrb arkadaşlar biraz özel olacak ama akıntınız var mı sizin de?benim hergun oluyo sık sık iç çamaşırı değiştirmek gerekiyor normal mi acaba?
Bademellaa Prof. Cemil Akgül'ün hastasıymışsın bir dönem. Öneriyor musun? Anlaşmalı olduğu hastanenin fiyatları nasıl?
Muayene ücreti medipoldeki prof.la aynıymış ama ulaşılamaz olması kötü.Benimde var ben devamlı peçete değiştiriyorum
Doktor olarak kotu diyemem ama işlemleri florance da yapıyor ve dolar üzerinden biraz pahalıya patlıyor. Muayene ücreti de 400 tü geçen yıla kadar şimdi ne oldu bilmiyorum. Her aradığınızda da ulaşılmaz yoğun biri çünkü. Uzun zaman tedavi gördüm başarılı olamadik. Şimdi ki merkezden daha memnunum.