• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bide bende kusma fobisi var, çocukluğumdan beridir benim bildiğim 3-4 kez kusmuşumdur belki. ne öyle boğazıma parmak sokunca nede başka şekilde asla kusamıyorum. rabbimde acıdı galiba bilemiyorum ama hiç kusma evresine gelmedim, ama dünle bugün boğazım ağrıdğı için sürekli öksürüyorum o midemi kaldırıyo öğürüyorum sadece.
sormak lazım doktora pazartesi günü belli olacak.
sen ne zaman gideceksin tekrar doktora, gidene kadar kullanabilcekmisin o ilacı
Fobin varsa sıkıntı canım ama kusa kusa alışıyor insan sölim :):) benim salı günü kontrolüm var kullanmıcam tabiki zaten çıkıyor gidiyor ne gerek var vitamin fayda etmiyor ki akşam whatsapp tan yazim diyorum belki git bunu al der belli olmaz.

Ahahah aynısını düşündüm ben de 50 lira gitti diye ama doktor hepsi yapar dedi kuzum ya. Ben bir gün içip bir gün ara veriyorum.
Yaaa aslında ablamda ikiz annesi onun çk bulantsı oluyordu ona doktoru elevit vermiş hiç bulantı yapmamış. Fakat şimdi baktım elevit te domuz jelatını varmış. Gerçek olmasa bile şüpheyle içilmez. Ona yakın da dekavit varmış oda bulantı yapmıyormuş bilemedim tabi ne yapıyor ne yapmıyor ama doktoruma bunların hepsini sorcam gittiğimde.

Kızlar yedikten sonra vicdan yaptığınız ne var? İlk ben itiraf etmek istiyorum.
Sürekli acı biber turşusu yiyorum bi kere dayanamıyorum.
Dışarıdan bir kere patates kızartması yedim çok pişman oldum. Ama evde yiyorum arada.
Soslu fıstık ve bir kaç tane cips yedim dayanamadım çok çok fena canım istedi.
Siz yiyor musunuz zararlı şeyler. Allah yavrularımızı korusun inşallah. o_O
valla bende sürekli acı yiyorum canım, hatta araştırdım onu şuan bebiş bizden beslenmediği için sorun değil. sadece yedikten sonrası için anneye acı veriyosa o ayrı yazıyodu :-) valla bende geçenlerde cips yedim, sabahta işyerinde patates kızartması yedim. ne biliyim ben okadar aşırı kasmıyorum kendimi Allaha emanet. ben bitek 2 tane çiğköfte dürüm yedim o zararlıymış bilmiyodum ondan pişman oldum sadece okadar
Ben Taylan Kümeli'nin gebelikte beslenme diye bir videosunu izlemiştim, orada o söylüyordu turşu yenmemesi gerektiğini. Sen doktorunu dinlemeye devam et öyleyse canım :) Benim doktorum da yeme içme konusunda rahat. Sadece alkol, sigara, şarküteri ürünleri ve az pişmiş etleri yasakladı. Onun dışında her şeyi ye iç dedi.
benimkide öyle alkol sigara içme kendince sağlıksız şeyleri yapma ve yeme yeterli dedi. ne çiğ et ne başka bişey söylemedi bana :KK12:
Fobin varsa sıkıntı canım ama kusa kusa alışıyor insan sölim :):) benim salı günü kontrolüm var kullanmıcam tabiki zaten çıkıyor gidiyor ne gerek var vitamin fayda etmiyor ki akşam whatsapp tan yazim diyorum belki git bunu al der belli olmaz.
bencede hatta vaktiyle yaz, zaten 15 dk sonra çıkartıyosan faydasından çok zararı var sana :KK43: allah yardım etsin vallahi. kutsallığı böylelikle anlaşılıyo analığın :KK51:

kızlar tecrubeyle sabitledim bugün. Regenesis vitamin ilacını içtim. Mide bulantım yoktu.. 15 dk sonra birden bi geldi gittim çıkardım. Regenesis gerçekten mide bulantısı yapıyormus. Doktoruma söylicem değiştircem yoksa böyle olmaz çok fena yaptı beni. Belki de onu içmesem mide bulantım geçiyordu olmıcaktı. Akşam yatmadan önce alsamda bu bulantı kusma isteği insanı yataktan bile kaldırır. Ne fena bişeymiş sigortada karşılamıyor boşu boşuna para verdik :))))))

Bende kullanıyorum onu canım ama bende bişe yapmadı benim hiç kusmam olmadi ama. Folbiol vardi o bende bulantı yapiyordu doktor o agir dedi bunu verdi.

Ö
ben alerji oldum tatlım aynı bende öyleyim göbek ve göğüsler kırmızı minik minik şeyler var çok kaşınıyorum. doktor pek bişey yapmıyor bepantol verdi gönderdi. Geçmezse haftaya gel bi formul uyduralım dedi.Çünkü neyin alerji yaptığını bilemiyorlar malesef
bende döküntü de yok acaba böcek vs mi diyede huylandım bütün yatak odasını ilaçladım nevresimleri de değiştirdim bakalım inşallah geçer yatarken başlıyor çünkü

Demir ilaci banada bulanti yapiyo gyno ferro sanol mu? Ne zaman icsem sabaha mide bulantisiyla kalkiyorum.
ay banada mide yanması yaptı bu ilaç benim pek bulantım olmadı ama ilacı gece yatarken alıyorum sabah midem kalkıyor eb ufak şeyden

Kızlar yedikten sonra vicdan yaptığınız ne var? İlk ben itiraf etmek istiyorum.
Sürekli acı biber turşusu yiyorum bi kere dayanamıyorum.
Dışarıdan bir kere patates kızartması yedim çok pişman oldum. Ama evde yiyorum arada.
Soslu fıstık ve bir kaç tane cips yedim dayanamadım çok çok fena canım istedi.
Siz yiyor musunuz zararlı şeyler. Allah yavrularımızı korusun inşallah. o_O
Ben çok kasmiyorum cnm ya canım istediğinde herşeyden yiyorum abartmamak şartıyla tabi yinede paketlenmiş gıdalara temkinli davraniyorum tabi

Kızlar çatlak önleyici yağ karışımı yaptırdım içinde badem yağı susam yağı kayısı yağı ve kakao yağı var birde haricen hindistan cevizi yağı aldım hepsi toplam 79 TL tuttu. Ayrica en iyi nemlendiricinin Aloe Vera olduğunu söyledi yağını vereyim dedi evde yetistiriyoruz diye almadım :)

Kızlar çatlak önleyici yağ karışımı yaptırdım içinde badem yağı susam yağı kayısı yağı ve kakao yağı var birde haricen hindistan cevizi yağı aldım hepsi toplam 79 TL tuttu. Ayrica en iyi nemlendiricinin Aloe Vera olduğunu söyledi yağını vereyim dedi evde yetistiriyoruz diye almadım :)
Canım aktarda yaptırdın değil mi?

oy maşallah size, kan testide sorunsuz çıkar inşallah çok sevindimm. darısı başıma :emir_bebek:

maşallah maşallah ne güzel, rabbim isteğimizi kabul etsin hepimizin inşallah

anladım canım bende pazartesi doktora gidicemde 12. hafta olacak, eğer doktor verirse bende diyim ozaman o ilacı yazmasın. ben onu size hamilelik başından verdi sandımda.

peki hani doktorlar balık yeyin diyolar ya bu konservelerden yesek nolur. ben sadece geçen cumartesi ekmek arası balık yedim. hiç yemedim hamilelikte aklımada gelmedi oysaki severim :KK12: ve doktor bana hiç onu ye bunu ye demedi o_O
Dardanel dışında konserve balik kesinlikle önermiyorlar cnm

Selam kızlar. Cinsiyet öğrenenler ve ikili testi iyi çıkanlara hayırlı olsun. Benim kontrolüm cumartesi belki bana da bisey söyler doktorum cinsiyetle ilgili:)
Regenesisi ben de 6.haftadan beri kullanıyorum. Doktorum en iyisi bu dedi. Ben de araştırdım içindeki vitaminler sentetik değil. Besinlerde doğal bulunanlardan. Ben de mide bulantısı yapmadı fazla. Ama midemde garip bir his var sanki boğazıma doğru çıkan garip bi tat. Leblebi iyi geliyor.
Konserve,hazır ürünler zararlı diye düşünüyorum ben de. Tursu ev yapımı olursa zararlı olmaz bence hazır olan turşu yoğurt gibi yiyecekler fayda yerine zarar verir bence

valla bende sürekli acı yiyorum canım, hatta araştırdım onu şuan bebiş bizden beslenmediği için sorun değil. sadece yedikten sonrası için anneye acı veriyosa o ayrı yazıyodu :-) valla bende geçenlerde cips yedim, sabahta işyerinde patates kızartması yedim. ne biliyim ben okadar aşırı kasmıyorum kendimi Allaha emanet. ben bitek 2 tane çiğköfte dürüm yedim o zararlıymış bilmiyodum ondan pişman oldum sadece okadar

benimkide öyle alkol sigara içme kendince sağlıksız şeyleri yapma ve yeme yeterli dedi. ne çiğ et ne başka bişey söylemedi bana :KK12:

bencede hatta vaktiyle yaz, zaten 15 dk sonra çıkartıyosan faydasından çok zararı var sana :KK43: allah yardım etsin vallahi. kutsallığı böylelikle anlaşılıyo analığın :KK51:
yaaa evet canım ben annemın kıymetini zaten biliyordum ama böyle olunca onu daha iyi anladım hele doğsun sağlıkla o zaman daha iyi anlıcaz.

Bende kullanıyorum onu canım ama bende bişe yapmadı benim hiç kusmam olmadi ama. Folbiol vardi o bende bulantı yapiyordu doktor o agir dedi bunu verdi.
folibol cok ağır onun yüzünden folat ım yükseldi benim. Belki de ondan bulantı yapmıştır sende. Bulantısı olmayana bişey yapmıyormuş çoğu insan öyle diyor. ama ben 7. haftadan beridir bulandığım için hassasım heralde canım

Ö
bende döküntü de yok acaba böcek vs mi diyede huylandım bütün yatak odasını ilaçladım nevresimleri de değiştirdim bakalım inşallah geçer yatarken başlıyor çünkü

ay banada mide yanması yaptı bu ilaç benim pek bulantım olmadı ama ilacı gece yatarken alıyorum sabah midem kalkıyor eb ufak şeyden
ozaman bu yatakta gözle görülmeyen akarlar varya canım onlarda yapmış olabilir sabahları kalktıktan sonra hemen yatağını toplama çoğalıyorlarmış. Onlar kaşıntı yapıyor çünkü

Çiğköfte etsiz ben sürekli yiyorum bak onu unutmuşum. :) Ya benimki benden beslenmeye başladı ama bizim sülale 9ay boyu acılı çiğköfte yedi nur topu gibi doğdular :KK53::KK53:

Çiğköfte etsiz ben sürekli yiyorum bak onu unutmuşum. :) Ya benimki benden beslenmeye başladı ama bizim sülale 9ay boyu acılı çiğköfte yedi nur topu gibi doğdular :KK53::KK53:
çiğ köfteyi dışardan yememek lazım evde etsiz yapıp yiyebilirsin onun bi zararı yok kısır gibi düşün mantıken. Ama dışardakiler bekletiyor ne kdr etsizde olsa hijyen değil tabi

Ben Taylan Kümeli'nin gebelikte beslenme diye bir videosunu izlemiştim, orada o söylüyordu turşu yenmemesi gerektiğini. Sen doktorunu dinlemeye devam et öyleyse canım :) Benim doktorum da yeme içme konusunda rahat. Sadece alkol, sigara, şarküteri ürünleri ve az pişmiş etleri yasakladı. Onun dışında her şeyi ye iç dedi.
Aynen canım benimki de öyle az pişmiş etleri yumurtayı, çiğ sütü, köy peynirini yeme kahve çok içme dedi kabızlık ve kafein dolayısıyla.Kemik suyu ve tropikal meyveleri tavsiye etti. :KK56:

çiğ köfteyi dışardan yememek lazım evde etsiz yapıp yiyebilirsin onun bi zararı yok kısır gibi düşün mantıken. Ama dışardakiler bekletiyor ne kdr etsizde olsa hijyen değil tabi
Aşerme yaşadın mı peki sen canım merak ettim :) Ben bekarken bile aşerirdim o yüzden ayırt edemiyorum. :))

Dardanel dışında konserve balik kesinlikle önermiyorlar cnm
Ayy dardaneli öneriyolarsa yiyim hemen :-)
yaaa evet canım ben annemın kıymetini zaten biliyordum ama böyle olunca onu daha iyi anladım hele doğsun sağlıkla o zaman daha iyi anlıcaz.
amin amiin inşallah sağ salim doğsunlarda
ozaman bu yatakta gözle görülmeyen akarlar varya canım onlarda yapmış olabilir sabahları kalktıktan sonra hemen yatağını toplama çoğalıyorlarmış. Onlar kaşıntı yapıyor çünkü
evet bende onu okudum geçenlerde şok oldum. yatak toplanınca artarlarmış :KK57:
valla orası öyledir canımda, dışarıda satılanlar beklediği için ve hangi şartlar altında yapıldığı belli olmadığı için bakteri oranı yüksekmiş o yüzdende yasakmış. ablama hatta doktoru aşersende yeme demiş ablam gizli gizli tadımlık yemiş :KK51:banada çok kızdı yeme diye. bidaha ağzım sulansada yemedim :-)

Back