• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kızlar bizde 11+4 olduk nasipse cinsiyet için doktor daha erken dedi ama tahminlerinizi yazarsanız çok sevinirimmm :anneadayı::KK200::emir_bebek:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 63
İki bebeği cinsiyeti aynı olupta ikisinde de farklı şeylere aşeren oldu mu
İki kızım var ikisinde de aynı şeylere tiskindim aynı dönem aynı derece bulantılarım oldu ama ilk kızımda deli gibi erik ve karpuz yedim ikincide yemedim psikolojikmiydi bilmem ama tatlı yedim hep çünkü oğlan olsun çok istiyordum nasip inşallah bunadır

İki bebeği cinsiyeti aynı olupta ikisinde de farklı şeylere aşeren oldu mu
Canım benim önceki gebeliğimde hep ekşi acı şeylere aşerdim ikiz erkeklerdi.bu tekil gebelik henüz cinsiyetini bilmiyorum ama aynı şeylere aşeriyorum bilmiyorum bakalım hayırlısı allahtan.

İki kızım var ikisinde de aynı şeylere tiskindim aynı dönem aynı derece bulantılarım oldu ama ilk kızımda deli gibi erik ve karpuz yedim ikincide yemedim psikolojikmiydi bilmem ama tatlı yedim hep çünkü oğlan olsun çok istiyordum nasip inşallah bunadır
İnşallah gönlümüzdeki olur

Bencede o kordon bakalım hayırlısı. Yatış şekli kese şekli falan nasıl?

Kese şekli ilk haftalarda belirleyici oluyor diye biliyorum canım o yüzden birşey diyemeyeceğim. Bir daha ne zaman gideceksin :) kesin cevap alirsin inşallah.

Merak etmiyordum ama siz ekledikçe heveslendim. Ben de 12. hafta resmini ekliyorum, cinsiyet yorumunuzu bekliyorum kızlar :)

Eklentiler

• 12.jpg
    12.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 95
Bence kız gibi hatta geçen hafta kontrole gittik eşim heyecandan video çekmemiş bir anlık böyle bir görüntü bende gördüm dedim keşke video olsaydı tekrar tekrar bakardım. Tahmin de bulunurdum. Senin kini görünce o zaman benim kide erkek diyorum gördüğüm seninkinden farklı çünkü :))

Ay canım yaa nasıl mutlu oldum yazını görünce Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende haziran da 5 yıl olacak evleneli aynı süreçlerden geçtim. Tek fark benim aşılama 2 defa oldu ilaç tedavisi gördüm ondan önce 3 ay. Haftaya cuma 2li test olacak bende güzel sonuçlar alırım inşallah. :KK200:
Süreç gerçekten çok zor ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri unuttum hepsini:) İnşallah yarın senin de güzel haberlerini alırız canım. Allah onları korusun ve bize bağışlasın:)

Güzel anneler merhaba kaç gündür yoğunun hiç giremedim o kadar mesaj birikmiş ki bakalım inşallah okuyabilirim hepsini :) biz de bugün kontrole gittik benim minik biraz annesine çekmiş sanırım uyuşuk çıktı. Sabah gittiğimizde doktor istediği pozisyona getiremedi baya zorladı ama ı-ıh yok kıpırdamadı. Ben de yemek yedim çikolata falan yedim öyle bir daha girdim, çok şükür kıpır kıpırdı ense kalınlığımız normalde çıktı. Ellerini parmaklarını gördüm çok güzel bir duyguydu. Ayrıca doktorumuz kız gibi ama tabii acele etmeyin alışveriş için dedi. İçimden hep kız geçiyordu umarın süpriz yapıp anne ben aslında erkeğim demez :) hepinize güzel günler diliyorum:)

Simdi de plasenta yaslanmasi nedir diye araştıracağım. .. doktor bana daha ilk randevuda internette arastirma yapmayi yasaklamıştı :skandal:
Araştır canım ama önüne geçebileceğin bişey değil ki ya da tedavisi olan bişey değil sadece bildiğinle kalırsın olcakmı olmayacak mı diye :) zamanla oluşan bişey.

Ben dayanamadım tekrar hastaneye geldim sırf cinsiyet için. Bebek gayet sağlıklı ama cinsiyetini gormedi yaaaa:KK43:(
Bende sadece cinsiyet için gidicektim, ama 12.haftada kimi doktor söylemiyor diye erteledim :( ya da bebek kendini göstermiyor. Beraber haftayı bekleriz napalım :)

kesinlikle oyle stres en büyük düsmani insan vücudunun. Bizim vucudumuzun bile direncini kirarken bebeklerimiz napsin daha savunmasizlar. Dogurana kadar duygusuz kimlige bürünmek gerekiyo sanirim.
Stres mi ahh stresss... Bir görmelisiniz beni... ailem ayrı destek eşim ayrı iş yeri ayrı destek off manyak bişey yaa ilgi manyağı oldum resmen, sırf ben strese girmeyim diye çoçuğumu bile onlar doğucak nerdeyse :) hatta bugunki ağlamamamın tek nedeni neden derdim yok diye idi :D filmlerdeki gibi camı bardağı yere fırlatıp kırasım saçlarımı yolasım öyle ağlayasım geldi de yemedi tabi tekrar yine ben toplayacaktım çünkü;)

Back